icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
24. apr 2019

Ahojte 🙂 tak mam jednu otazku cotim ze sa podarilo a mala som vypisany duphaston mam ho brat radsej aby sa uchytilo? Test si az vtedy chcem spravit ak bude meskat 🙂 dakujem

kakatulik
24. apr 2019

@alison11 som velmi skepticka....fakt....ja som si tento mesiac uzivala fytosoju. tym som si podla mna urzchlila ovulku ,ktoru zvyknem mat na 11-12dc....v noci zo 6.-7.DC som mala ovulacne bolesti ako vzdy....kedze som bola vyplasena a nasrrrrdena,lebo sme sa nesnazili pred tym, urobila som na 7DC ovu tast a aj dalsie dni minimalne 3 denne az pokial nebola teplota uplne hore a ani jeden nebol pozitivny. Bolesti sa viac neobjavili.....Mavam pozitivny ovutest 12-24 hodin pred ovulkou. Tento krat som ho nerobilamved naco.....bolo prave po ms.....nic momoriadne necitim...prsia,vobec nic......som sama zvedava,kedy pride ms....
Ale dakujem,si zlata😘

kakatulik
Autor odpoveď zmazal
kika123kika
24. apr 2019

@kakatulik aha tak teraz nemam brat vsak mam 5dni do ms 🙂

zabka1987
24. apr 2019

@kakatulik 3dc až 10dc? Nie náhodou po ovulke a 10dni? Ja som ho tak vždy brala

kika123kika
24. apr 2019

@zabka1987 aha tak radsej pockam do soboty a potom ak to vyslo volam dr 🙂 dakuhem 🙂

kakatulik
24. apr 2019

@zabka1987
@kika123kika jooooj dievcata ako blbost so napisala hned to idem zmazat.....od 3DPO 10 dniiii. hluboce se omlovaaaam.

monu66
25. apr 2019

Dobre ranko, tak mam dalsi spic do zbierky. No moj graf, ale ze vobec nevyzera, ze by sa zadarilo ☹️ Same spice, ktore sa mi nepacia ☹️

kika123kika
25. apr 2019

@kakatulik nic sa nedeje 🙂

magic08
25. apr 2019

a stale čakam na ovu...som myslela, ze ovu bola toho 17DC, ale sa to nepotvrdilo, včera vecer príserné bolesti v lavom vaječniku... skrabala som steny od bolesti... takze snazenie neprichadzalo do uvahy a rano teplota opat dole... tak uz snad konecne...
uz ma prestava bavit toto nahananie sa za ovu, potom zas hladanie duchov na teste! mam chut sa na to vykašlať

evita2176
25. apr 2019

@magic08 ahoj ale neboj všetko bude ok ;) ani ja tento mesiac nejak neviem co moje telo robí.. Vyzerá to že som podchadena :D a to som na dovolenke kde je viac ako 30'C :D Tiež si hovorím kašlem nato kúpim si psíka a vyriesene :D asi sme len veľmi posadle tým že to tak chceme a preto sme potom veľmi sklamane...

magic08
25. apr 2019

@evita2176 ja uz mam 2 deti, takze to neberiem nejak tragicky... chceli sme sa s muzom omladit este jednym drobcom ha-ha (nie ze by sme boli stari) no predsa mam uz 39r. takze to asi nepojde tak lahko ako som si predstavovala. asi nam uz nie je sudene mat dalsie.

evita2176
25. apr 2019

@magic08 ale to nehovor! Moja kamarátka ma 38 a o mesiac rodi ;) určite to nieje také zlé ako si myslíš ;) ja mam 35 2 potraty a žiadne dieťa ;( ale nadej zomiera posledná ;) uvidíš že sa nám podarí :*

ceklis
25. apr 2019

@magic08 ako dlho sa snažíte? My mame sice len jedno, to druhe uz riešime dva roky a nic. :(len ja uz mam 40 😂🙈

magic08
25. apr 2019

@ceklis neviem presne, intenzivne asi pol roka... no uz pred tym sme sa nechranili, len som neriesila BT

magic08
25. apr 2019

@evita2176 to ma mrzi, 2 potraty mam za sebou aj ja... uplne na zaciatku 1, potom 2 deti a potom 1 pred 2 rokmi

moncicovka
25. apr 2019

1DC nevadi ideme ďalej ☺️

0507
25. apr 2019

@moncicovka to ma mrzi, vyzeralo to celkom fajn

moncicovka
25. apr 2019

@0507 čo už snažíme sa ďalej 😉

ereska
25. apr 2019

@magic08 ahoj skús ovu testik ??

magic08
25. apr 2019

@ereska myslim, ze uz neskoro... vcera neskoro vecer a skoro rano boli silne ovu bolesti. cize s velkou pravdepodobnosťou ovu prebehla. uz len pockat ci to aj teploty potvrdia.

alison11
25. apr 2019

@kakatulik No tak to je zvláštne tak sa uvidí za pár dní,že ako si dopadla 🙂 Ale bolo by to zrejme milé prekvapko keby ms nedošla a mala si na testoch // 🙂

kakatulik
25. apr 2019

@alison11 tak to ano......ved uvidime😉

dolynkag
25. apr 2019

@magic08 nikdy nevieš.... my sme tiež nechávali voľný priebeh tomu tretiemu anič asi 4-5 rokov a teraz čakáme som v 30 TT a mám daleko cez 40 😀

magic08
25. apr 2019

@dolynkag ja ked do konca roka nic, tak kaslem na to uz potom. nebudem to silit, zmierime sa s 2 kuskami a hotovo 😒😒 a tebe gratulujem, nech vsetko dobre dopadne 🙂

adria88
25. apr 2019

Ahojte, tak návšteva Dr. dopadla dobre, mimi sa vyvíja tam, kde má, podľa Dr som 6tt, zatiaľ sme videli gestačný vak a v pravo v ňom malú bublinočku, takže dvojky to nie sú, ako ste niektoré predpokladali 😀 o 3 týždne ďalšia kontrola

ikonica
25. apr 2019

@adria88 super len tak dalej 🙂

ikonica
25. apr 2019

@dolynkag kokooooooos to uz 30tt? To straaaaasne letiiiiiii

adria88
25. apr 2019

@ikonica ďakujem pekne ☺️

kika123kika
25. apr 2019

@adria88 noo to je super len tak dalej , nech je vsetko vporiadju 🙂