Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 neviem, ale pochybujem...už roky mávam pravidelný cyklus, ovuláciu som mala vždy medzi 12.-16. dňom, ale zvyčajne okolo 14.-15. ... neviem, ale asi už je to pokles pred MS
@butterfly333 olivia_0309 takze brala bez prestavky vitamin coderaw prenatal, omega3, vit c, vit d3+k2, vit e, PQQ, q10 ale ubiquinol, vit B 1,2,3,5,6,7,9,12, inulin, evening Primrose oil. Vit a, spirulina, chlorella , royal jelly.
Priležitostne dhea, wild yams
Ja som citala článok, ze robili vyskum a kvalitu zvysilo aj l-argining, glutathione, melatonin
@martinade vďaka akurát neviem čo je PQQ a to Dhea brala sama od seba? asi sa poradila s lekárom,či? Lebo je to hormón...skúsim to pozrieť, či sa to všetko dá zohnať,lebo k2+d3 som nenašla. Vďaka ešte raz😉
@0507 robila som bol negatívny lebo som skoro testovala...bolo mi poradene že mám testovať cca 10 dni po ip poklese takze znovu budem až cez víkend
@moncicovka mozes aj skor testovat, tusim behom 2-3 dni po ip by uz mohlo nieco byt vidiet
@dominika_sk daj potom vedieť, toto čakanie na výsledky, hrôza...
@martinade ahoj, som musela pozrieť aký som vôbec DC :D...nemeriam,lebo mám ešte silnejšiu alergiu ako som mala, tak som na liekoch a celú noc hore, duphaston si tento mesiac už nedám, uvidím ako dopadne to vyšetrenie u akupunkturistu 🙂 graf takto, aspoň niečo zapisujem, ale nesledovala som zatiaľ ani hlien, krčok, ovu testy nemám :D
@evi38 haha... Nedalo mi... Tvoj graf vyzerá takmer ako môj... 😂 Rozhodla som sa zvoľniť, tak nemeriam... mám teraz toho celkom veľa .. v máji idem popri praci na týždeň do školy, dalej prípravy na svadbu, ktorá bude 1.6. tak mám trošku stres... Rozhodla som sa tomu nechať chvíľku voľný priebeh... A po svadbe keď už bude kľud, tak možno zas začnem... Môj teplomer zatiaľ odpočíva v pokoji... Potom si možno kúpim aj s podsvietenym displayom nech naň lepšie vidím... 😂
@julianka007 ale, že veľmi rovnaký :D, tiež mám toho strašne veľa, musím dnes večer aspoň krčok a hlien pozrieť, u mňa býva ovu 9-12 DC...máš už vybraté svadobné šaty? 🙂
@evi38 mne bola ovulka posledné cykly potvrdená teplotou a ovu testami na 13DC. Vysadila som vitex, tak dúfam, že sa mi nerozhodi cyklus. Tiež sledujem len krcok a ešte nenaznačuje blížiacu sa ovulku.... tak uvidím...v hliene sa akosi neviem vyznať... Neviem ho rozoznať od chlapovych kamošov... 😂 Svadobné šaty už mám... Viac menej máme vybavené už všetko podstatné, ale aj tak mám z toho nervy... 😂 Snažím sa to s chlapom zorganizovať tak aby sme nikoho našou svadbou nezaťažovali, ale je toho celkom dosť... ☺️
@julianka007 kedy mas svadbu? My dalsiu 10.08 a hroza ma chyta bo kopec veci nevychadza tak ako by malo 😀
@martinade 1.6. .. už je to za rohom... Mne zo začiatku tiež nič nevychádzalo ako som chcela... Prvý termín bol až v septembri ... No potom som otehotnela, tak sme nič nechceli nechať na náhodu, aby som nemusela utekať od oltára do pôrodnice... 😂 A nakoniec aj tak bábo odišlo, ale termín sme už nechali tak... ☺️ Ja som chcela obyčajnú dedinskú svadbu s pár zvykmi, nič komplikovane, no aj tak to bolo náročné všetko zladiť a povybavovat... Hlavne máme v rodine ďalšie dve svadby a termíny sa mi neustále prekrývali... No hrôza... 😂
tak mne zistili syndrom lepivych dosticiek co vysvetluje 2MA utorok mam ist pre lieky... samozrejme v merani teploty budem pokracovat za par dni ked ms skonci a dufat ze dalsi cyklus bude vitazny 😊
@sandyka90 možno to bola ovulka, keď vidím ten vzostup...😉 aj ste to vystihli pekne...uvidíš, ako bude teplota postupovať.
@veja28 práve som si pozrela, čo to je vlastne...ešte som o tom nepočula. Na jednej strane ma to moc mrzí, na druhej strane je fajn, že o tom vieš a budeš to riešiť. A čoskoro ťa potešia // na teste! Držím prsty😉
@olivia_0309 dakujem dufam ze coskoro budu // ano je fajn ze uz sa vie pricina aspon 😊
@kakatulik Ver na zázraky moji sa vtedy zadarili ke´d sme najmenej mysleli na úspech 🙂 ba aj gynekolog( nech mu je zem ľahká) sa čudoval že ako je to možné pri mojich vaječníkoch .Od mlada mávam PCO syndróm anovulačné cykly sú u mňa takmer každý pol rok mám cysty na vaječníkoch.Ja Ti moc držím palce aby to bolo tak ako som vyčítala z tvojho grafu 🙂

@zuzanockamt a nebude az teraz ovulka - oneskorena?