Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 som velmi skepticka....fakt....ja som si tento mesiac uzivala fytosoju. tym som si podla mna urzchlila ovulku ,ktoru zvyknem mat na 11-12dc....v noci zo 6.-7.DC som mala ovulacne bolesti ako vzdy....kedze som bola vyplasena a nasrrrrdena,lebo sme sa nesnazili pred tym, urobila som na 7DC ovu tast a aj dalsie dni minimalne 3 denne az pokial nebola teplota uplne hore a ani jeden nebol pozitivny. Bolesti sa viac neobjavili.....Mavam pozitivny ovutest 12-24 hodin pred ovulkou. Tento krat som ho nerobilamved naco.....bolo prave po ms.....nic momoriadne necitim...prsia,vobec nic......som sama zvedava,kedy pride ms....
Ale dakujem,si zlata😘
@zabka1987 aha tak radsej pockam do soboty a potom ak to vyslo volam dr 🙂 dakuhem 🙂
@zabka1987
@kika123kika jooooj dievcata ako blbost so napisala hned to idem zmazat.....od 3DPO 10 dniiii. hluboce se omlovaaaam.
a stale čakam na ovu...som myslela, ze ovu bola toho 17DC, ale sa to nepotvrdilo, včera vecer príserné bolesti v lavom vaječniku... skrabala som steny od bolesti... takze snazenie neprichadzalo do uvahy a rano teplota opat dole... tak uz snad konecne...
uz ma prestava bavit toto nahananie sa za ovu, potom zas hladanie duchov na teste! mam chut sa na to vykašlať
@magic08 ahoj ale neboj všetko bude ok ;) ani ja tento mesiac nejak neviem co moje telo robí.. Vyzerá to že som podchadena :D a to som na dovolenke kde je viac ako 30'C :D Tiež si hovorím kašlem nato kúpim si psíka a vyriesene :D asi sme len veľmi posadle tým že to tak chceme a preto sme potom veľmi sklamane...
Ahojte, tak návšteva Dr. dopadla dobre, mimi sa vyvíja tam, kde má, podľa Dr som 6tt, zatiaľ sme videli gestačný vak a v pravo v ňom malú bublinočku, takže dvojky to nie sú, ako ste niektoré predpokladali 😀 o 3 týždne ďalšia kontrola

Ahojte 🙂 tak mam jednu otazku cotim ze sa podarilo a mala som vypisany duphaston mam ho brat radsej aby sa uchytilo? Test si az vtedy chcem spravit ak bude meskat 🙂 dakujem