Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 je to 10DPO teraz tuším, takže ešte asi skoro...počkám na zajtra a uvidím, či sa niečo ukáže alebo nie ... a rozhodnem sa aj podľa zajtrajšej teploty
@zuzik5891 a neskusila si tehu test v popoludnajsich alebo vecernych hodinach? Ja osobne mavam ranny moc vzdy zriedeny oproti inym hodinam pocas dna. Pytam sa aj preto, lebo tvoja bt vobec nenaznacuje, ze by malo byt nieco zle, skor naopak 🙂 Mas dost kludnu bt, co je viac nez super 🙂✊
@zuzik5891 graf bt mas ozaj ze krasny, co je velmi dolezite. Ked si zoberieme taky pripad, ze tehotna zena dostane MS, ale bt neklesa a ma ju vysoko a nakoniec donosi zdrave babatko, tak ta bt je ozaj doveryhodnejsia. Velmi silno ti drzim ✊aby vsetko bolo v poriadku a nasla sa banalna pricina, preco testy slabnu.
@zuzik5891 to je... No pevne verim, ze nam v utorok napises len a len pozitivne spravy ✊✊✊ Mozno, nejaky napoj alebo jedlo ovplyvnuje, resp. skresluje hcg v moci, a preto testy slabnu, ale to je len taka uvaha. Neviem ci take nieco je mozne, mozno ano, mozno nie. Velmi chcem, aby bolo s tvojou malinkou zubrienkou vsetko ok ❤️
Čautee 🙂 Bt mám už 3 deň 36.2 podľa všetkeho by som mala mat pred ovu, podľa svojho múúúdreho kalendára mám už po tak teraz vôbec neviem :D
@trdielko175 Ahoj a vitaj🙂Zaujimavy graf, a tie Xka nemaju chybu!😀Akcny mesiac😅Toto musi vyjst😍
@nikk3y ahoj a ovutest si neskusila? lebo inak musis cakat kym teplota podskoci...a to uz budes mat po ovu
@olivia_0309 manžela mám každý deň doma tak sa snažíme..... Dúfam že to vyjde uvidíme o 3 dni i sa mrcha dostaví😁
@kika123kika ahoj, no začína mi byť parádne zle... Celé dni, žiadnu voňavku ani mydlo na ruky nemôžem cítiť, napína ma z toho, jedlo mi až tak zle nerobí, ale záhadne nemôžem piť ani vodu, minerálku a ochutené pijem na litre 😀

@julianka007 tiež som nad tým rozmýšľala či budem vedieť rozoznať, lebo dni, keď si dám silné lieky proti alergii necítim nič, keď som si ich 2 dni nedala cítila som ľavý vaječník ako ma v ňom pichá to bolo 6-7 DC, potom som mala liek na 8 DC, tak som nič necítila, 9 DC som opäť cítila, včera som si liek nedala a od večera do noci ostré pichanie vaječníka + bolesť bruška, potom už ok, tak myslím, že prebehla včera cca do pol noci čiže 10 DC 🙂...dnes som skontrolovala krčok a hlien a už bol sticky a nižšie a dnes po BD trošku jasnej krvi čiže mne to sedí, že v noci prebehla, tak verím, že aj ty to budeš vedieť odhadnúť...držím silno palce 🙂
@martinade tak potom tiež si myslím, že 13 DC si už bola po ovu a teda to vyzerá, že to bolo 1 DPO, ako dnes teplota? Ja už snáď po ovu
@monu66 pekne sa držíš, kedy plánuješ testovať? 🙂
@zuzik5891 nemôže byť ešte nádej, že to predtým bolo ešte zostatkový pregnyl alebo niečo podobné, neviem presne, čo ti dávali...aj meriaš BT? Silno držím palce, aby to ešte vyšlo
@zuzanockamt kedy plánuješ testovať? Lebo graf je super a začína stúpať 🙂