icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
27. apr 2019

@julianka007 tiež som nad tým rozmýšľala či budem vedieť rozoznať, lebo dni, keď si dám silné lieky proti alergii necítim nič, keď som si ich 2 dni nedala cítila som ľavý vaječník ako ma v ňom pichá to bolo 6-7 DC, potom som mala liek na 8 DC, tak som nič necítila, 9 DC som opäť cítila, včera som si liek nedala a od večera do noci ostré pichanie vaječníka + bolesť bruška, potom už ok, tak myslím, že prebehla včera cca do pol noci čiže 10 DC 🙂...dnes som skontrolovala krčok a hlien a už bol sticky a nižšie a dnes po BD trošku jasnej krvi čiže mne to sedí, že v noci prebehla, tak verím, že aj ty to budeš vedieť odhadnúť...držím silno palce 🙂
@martinade tak potom tiež si myslím, že 13 DC si už bola po ovu a teda to vyzerá, že to bolo 1 DPO, ako dnes teplota? Ja už snáď po ovu
@monu66 pekne sa držíš, kedy plánuješ testovať? 🙂
@zuzik5891 nemôže byť ešte nádej, že to predtým bolo ešte zostatkový pregnyl alebo niečo podobné, neviem presne, čo ti dávali...aj meriaš BT? Silno držím palce, aby to ešte vyšlo
@zuzanockamt kedy plánuješ testovať? Lebo graf je super a začína stúpať 🙂

zuzanockamt
27. apr 2019

@evi38 je to 10DPO teraz tuším, takže ešte asi skoro...počkám na zajtra a uvidím, či sa niečo ukáže alebo nie ... a rozhodnem sa aj podľa zajtrajšej teploty

zuzik5891
27. apr 2019

@evi38 graf mám pekný... ešte som taký nemala...no a Pregnyl mi netrebalo pichať pri KET...

monu66
27. apr 2019

@evi38 dakujem, no zrejme ani tento cyklus nevysiel, lebo dnes som mala v hliene vlasocnice cerstvej krvi, tak asi do dvoch dni pride mrchana ☹️ Planovala som testovat 1.5.

evi38
27. apr 2019

@monu66 akú dlhú mávaš LF? Lebo, ak by bolo včera uhniezdenie, tak je to normálne, že na druhý deň je trochu krvi...ja som to tak mala v ten cyklus, keď som otehu

monu66
27. apr 2019

@zuzik5891 a neskusila si tehu test v popoludnajsich alebo vecernych hodinach? Ja osobne mavam ranny moc vzdy zriedeny oproti inym hodinam pocas dna. Pytam sa aj preto, lebo tvoja bt vobec nenaznacuje, ze by malo byt nieco zle, skor naopak 🙂 Mas dost kludnu bt, co je viac nez super 🙂✊

monu66
27. apr 2019

@evi38 mavam v rozmedzi 10 - 13 dni

zuzik5891
27. apr 2019

@monu66 testovala som aj poobede a bieda...takmer nič na teste... uvidím čo mi povedia v utorok v centre ...

monu66
27. apr 2019

@zuzik5891 graf bt mas ozaj ze krasny, co je velmi dolezite. Ked si zoberieme taky pripad, ze tehotna zena dostane MS, ale bt neklesa a ma ju vysoko a nakoniec donosi zdrave babatko, tak ta bt je ozaj doveryhodnejsia. Velmi silno ti drzim ✊aby vsetko bolo v poriadku a nasla sa banalna pricina, preco testy slabnu.

zuzik5891
27. apr 2019

@monu66 no ak by sa našlo na to vysvetlenie a všetko by bolo v poriadku tak sa zbláznim od radosti...no možno aj progesterón mi BT tak drží...i keď na druhej strane som v decembri brala progesterón o teploty mi lietali...a tam mi zasa testy silneli 🤦... nepochopiteľné

martinade
Autor odpoveď zmazal
monu66
27. apr 2019

@zuzik5891 to je... No pevne verim, ze nam v utorok napises len a len pozitivne spravy ✊✊✊ Mozno, nejaky napoj alebo jedlo ovplyvnuje, resp. skresluje hcg v moci, a preto testy slabnu, ale to je len taka uvaha. Neviem ci take nieco je mozne, mozno ano, mozno nie. Velmi chcem, aby bolo s tvojou malinkou zubrienkou vsetko ok ❤️

zuzik5891
27. apr 2019

@monu66 nič iné si ani neprajem...dnes som bola kuse v pohybe aby som na to nemyslela...v utorok budem múdrejšia

monu66
28. apr 2019

Dobre ranko, tak opat moja bt vytvorila dalsi spic. Predpokladam, ze je uz posledny a zajtra zacnem klesat. Ak este vydrzim, tak 13 dpo bude rozhodujuci

zuzanockamt
28. apr 2019

dnes takto....po zaznamenaní dnešnej teploty mi zmizla ovulácia, ktorá bola do včerajška vyznačená na 13 Dc ... včera večer aj dnes ráno testy negatívne

nikk3y
28. apr 2019

Čautee 🙂 Bt mám už 3 deň 36.2 podľa všetkeho by som mala mat pred ovu, podľa svojho múúúdreho kalendára mám už po tak teraz vôbec neviem :D

martinade
28. apr 2019

@zuzik5891 držím pršteky aby to dobre dopalo

0507
28. apr 2019

U mna takto

ereska
28. apr 2019

Pripajam sa aj ja ta takto

trdielko175
28. apr 2019

Ahojte som tu nová,. Už dlho vás sledujem a pevne verím že sa mi to konečne podarí js dnes takto po pre dennej noci s dcérou v horuckach😞

magic08
28. apr 2019

Ahojte ja takto, dnes konečne potvrdená ovulka 😁😋 a zas čakať 😐🤨

olivia_0309
28. apr 2019

Ahojte, ja som dnes skusila Apku, ktoru pouziva vsacsina z vas😉 takze ja som na tom takto. Mam pocit ze sa to trosku ustalilo s mojimi teplotami👍🏼

olivia_0309
28. apr 2019

@trdielko175 Ahoj a vitaj🙂Zaujimavy graf, a tie Xka nemaju chybu!😀Akcny mesiac😅Toto musi vyjst😍

olivia_0309
28. apr 2019

@nikk3y ahoj a ovutest si neskusila? lebo inak musis cakat kym teplota podskoci...a to uz budes mat po ovu

trdielko175
28. apr 2019

@olivia_0309 manžela mám každý deň doma tak sa snažíme..... Dúfam že to vyjde uvidíme o 3 dni i sa mrcha dostaví😁

ereska
28. apr 2019

@magic08 super tak obydve 3 dpo aku dlhu mal lf ?ja 13-15 dni

magic08
28. apr 2019

@ereska v priemerne 12 dní.

zuzik5891
28. apr 2019

@martinade ďakujem moja...no už aj BT klesla... hneď by som vysadila lieky nech to mám čím skôr za sebou ale musím čakať na kontrolu do utorka 😟

kika123kika
28. apr 2019

@adria88 ahoj no co ako sa citis?

adria88
28. apr 2019

@kika123kika ahoj, no začína mi byť parádne zle... Celé dni, žiadnu voňavku ani mydlo na ruky nemôžem cítiť, napína ma z toho, jedlo mi až tak zle nerobí, ale záhadne nemôžem piť ani vodu, minerálku a ochutené pijem na litre 😀