Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 Zuzik a nepozerala si na forach, co su baby po opakovanych potratoch, co im lekari napredpisovali? inak ja neviem, ja by som mozno na tvojom mieste tu nemocnicu skusila, predsa ti do infuzky vedia dat lepsi mix liekov, ja lutujem, ze som naposledy nesla, mam stale take vycitky, ze by sme to boli s babom rozchodili... mam kamosku, co krvacala pri kazdom tehotenstve od zaciatku pomaly az do 19tt a donosila, lieky ti neviem povedat, co jej davali, ale bola par krat aj v nemocnici, tak verim tomu, ze sa to da aj inak, ako duphastonom, ktory v podstate predpisuje preventivne takmer kazdy doktor u kazdej zeny, u ktorej sa vyskytne nejaky problemik
@mawiya ale takto mne ako vonkajsiemu pozorovatelovi ten tvoj graf vyzera velmi slubne 😉 vsak uvidime, budem ta mat v merku 😀
@paskolinka tvoj posledny graf sa tvaril viac nez slubne... hovado jedno a co sa z neho vyklulo
@senta_sofia moja, pozerala som, ale vacsinou zienkam po opakovanych potratoch zistili nejake krvne mutacie a od toho nasledovala liecba u hematologicky, lenze moje vysledky boli negativne. O 11.00 mam prist spat k lekarovi, uvidim, co mi teda povie, ale ak navrhne hospitalizaciu, asi ju uz neodmietnem. I ked radsej by som bola za to, vysadit ten fraxik, ved je to viac ako divne, ze vecer pichnem a v noci a rano krvacam. Cely den potom uz nic, maximalne len slabe spinenie 😨
@sjuzan77 este by si mohla skusit ho pichnut rano, ze co to spravi alebo neviem ako davkujes duphaston, das ti ho fakt az neskoro vecer... idealne by vsak bolo, keby s tebou robil nieco ten, kto ma na to patricny diplom 😀 drzime palce, daj vediet a este na margo toho, ze si mozno o tebe mysli, ze tam chodis so spinenim a potom ziadne nemas, to vyhod z hlavy, ak by si stresovala zbytocne, nemala si by si 2x taku skusenost, aku si mala a je uplne prirodzene, ze ju nechces mat treti krat
Ahojte baby.
Tak ja uz dnes zasa zarezavam v robote..Boze, ale sa mi nechce.
Ja dnes tak isto ako včera a myslim si, ze teplotu mi zvyšuje Dufik a že ovulka možno ešte len pride. Som včera len tak zo srandy skúšala ovu test a bol zatiaľ moj najtmavsi aký som zatiaľ mala a tváril sa ze mu už vela do pozitívneho nechýba. No uvidim, skúsim ešte aj dnes v robote. .
@sjuzan77 a toto je u Teba asi fakt z toho Fraxiku. Som zvedavá a nedockava čo Ti dr. povie..
@mawiya no kocka u Teba sa riadne oteplilo. Si zakurila? 😉 Vyzerá to sľubne zatiaľ..
@senta_sofia moje grafy su kapitola sama o sebe, ale tak tento cyklus som to zvalila na nepriechodny vajcovod 😉
@sjuzan77 tak som zvedava, co to dr. povie, snad ho osvieti a vymysli nieco ucinne 🙂
@rybkaa moj mm bol v CARe na spermio, stalo to snad 10 eur a asi o hodinu boli aj vysledky. potom sme si este zvlast zaplatili za odborny pokec k tomu, lebo to sa normalne v tom clovek neorientuje 😉
ahojte zienky,ale ste tu toho popisali 🙂
@sjuzan77 moja s takymi lekarmi a nemocnicami mam aj ja skusenosti,hrozne to nase zdravotnictvo,ale skus ist do nemocky,predsa je to o inom,ja ked som tam lezala,vela bab krvacalo a dostali ich z toho... tazko povedat co robi u teba fraxik,ak si ok,mnohym pomohol kvoli zrazeninam v tehu,ale moze byt,ze ti az prilis prekrvuje sliznicu maternice a zrieduje krv,tak krvacas,ked tam drobec rastie...silno drzim palceky,nech to uz teraz vyhras ty,neries dr.,nech si myslia co chcu,hlavne nech s tebou nieco robia,dozaduj sa,stazuj sa... viem o com hovorim,tiez som chodila ako na klavir k nim a mysleli si o mne,ze som hypochonder 🙂 drz sa 🙂
@adamnela ahoj,co som citala tak dufik teplotu nezvykne zvysovat,ale z druhej strany,ved je to progesteron a ten v tele teplotu po ovu zvysuje,nie?tak uvidis co to spravi,hlavne nech cyklus bude ok a hod foto ovu testu
@paskolinka @senta_sofia utrogestan davaju aj pri ivf zdola,tak asi bude lepsi?neviem,ale aj ja ho budem uzivat po ivf vraj....
@mawiya juuj pekny grafik mas a aj @rybkaa tak uz sa neopovazte padnut 🙂 @mawiya a ti tvoji synatori nemaju chybu 😉 ti sa vo svete nestratia 🙂
a ja zienky takto: http://www.fertilityfriend.com/home/jaja vyhlasujem anketu,na ktory den bola ovu??? ani FF nevie 🙂 ked zadam teplotu na dalsi den,tak raz ukazuje na 10 dc,raz 11 dc, raz na 13 dc.... ten prazdny kruzok na 12 dc som spala asi 4 hodky len a dala si vecer 2 pohare vinka 🙂 aj 14 dc boli vecer 2 pohare vinka 🙂 a dnes ten mega vyskok???? 😕 bola som o 3:15 na wc,o 4:00 som vyprevadila mm do prace,ale lezala som,aj ked nespala do tej 4 a o 6:00 som merala...myslite,ze mi tak mohlo dvihnut teplotu to wc?hoci aj mm mi vravel,ze som nejaka horuca... ak ovu bola tak skoro,tak ivf tento mesiac kvoli dovolenke v car nestihnem... 😖
pekny den 😉
@jaja9891 tiez by som sa priklonila k 13 DC bez naroku na vyhru 😀 a co sa tyka utrogestanu a duphastonu, viem akurat to, ze je to v zasade to iste, akurat jedno sa pcha dolu a druhe do ust a vraj niektorym babam je z duphastonu zle, tak volia radsej utrogestan 😉 tym moje odborne vedomosti koncia
@senta_sofia moja ja bez odmeny už ani cikať nejdem 😀 čo už. život ma naučil. 😝 😀 😝 😀 😝 😀
@jaja9891 no ja by som hlavne vymazala z ff tie pozitivne ovu testy, ked to boli tie cudne, co furt ukazuju. to vino a nespanie ti mohli teplotu podla mna zvysit (14DC), takze teoreticky mohla byt nizsie. ja by som sa preto priklonila k ovu na 14DC 😉
@paskolinka no uvidime kedy milostiva dorazi...tie testy boli veru divne,no uz vcera slabol,tak skusim aj dnes aky bude 🙂 ale skusim co to spravi 🙂
No zlaticka, zobral ma skor, tak uz som aj doma. A viem velke nic. Pozeral, sledoval to sono, vobec nic, ziadna pricina krvacania, proste sa nevie, odkial sa ta krv berie. Takze ani lieky dalsie nemam, pretoze ich nema na co nasadit. Je to presne tak isto, ako minule. Proste normalne tehotenstvo bez nejakych abnormalit, len nevysvetlitelne krvacam. Jedine pozitivum je, ze od utorka bublinka podrastla z 3,4 na 5 mm, ale doktor sa vyjadril, ze kedze krvacam, tak z toho nic dobre nevidi. A ja tiez nie 😢 ze ked aj teraz potratim, tak idem na nejaku komplexnu genetiku, ale uz aj s manzelom. Babule, teraz mi vychadza uz jedine len to, ze asi boli/je vsetko chlapci, snazili sme sa vsetky 3 razy presne v den ovulky, no a moje telo asi fakt nevie chlapca donosit. Su take pripady. A co sa tyka fraxiku, ze ten to sposobovat nemoze, ze on ma praveze chrani, hovoril mi nejake divne nazvy, na co to posobi, ale aj tak som nebola o moc mudrejsia.Nuz, neviem, co by mi este pomohlo, asi uz len modlitby. Jedine, co si zelam, ze ak mam znova potratit, nech to je hned a nie az o niekolko tyzdnov 😔
baby, ja som sa dnes vrátila z neba dole na normálnu hladinu, tak keď sa teraz budem plaziť na 36,85, bude to IP výskok a basta 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
@rybkaa tebe sa to dost podoba na ten predosly graf, takze zajtra mozes cakat vyskok 😉
@sjuzan77 ach jaj moja,to su spravy,ale je dobre,ze drobcek bojuje...a preco ta uz skor neposlal na genetiku?a imuno?moje svagriny svagrina,tak ma jedneho drobca a dalsie nemoze mat,lebo potrati,alebo nedonosi,lebo jej imunita proti nemu bojuje,ma nejaky syndrom,neviem aky,ale je to neobvykle,ale je...v CAR by ti porobili testy na vsetko co treba,alebo mi jedna baba odporucala testy v medirexe,velmi si to chvalia... http://www.laboratornadiagnostika.sk/medirex/o-nas ....ale ja verim,ze ti to uz nebue potrebne 🙂
@sjuzan77 kiez by aspon sledoval to, ci plod rastie tak ako ma a HCG stupa... ked uz nic viac urobit nemoze ☹ a kedy mas prist zase, ci az o tie dva tyzdne?
@sjuzan77 hm, tak to je najhorsie, ked vies ze nieco je zle, len nevies co... 😒 mozno to moze byt s tymi chlapcami... na druhej strane, ak vsetko vyzera ok, tak mozno sa predsa len to krvacanie strati a vsetko bude ok 🙂
@paskolinka šak práve 🙂 len aby to aj záver nemalo rovnaký....
že nájdi 5 rozdielov 😀

@paskolinka no alebo cysta :-P . čert ho vie, čo to bolo. ale bolí ma dosť akokeby v pravom vaječníku. tak aj nachladnutie môže byť. ja už voľajako na implantačné veci neverím.