Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08
@olivia_0309 baby držím vám palčeky aby boli 2 //😘😘😘 ja zajtra idem urobiť ďalší aby som videla ci ciarocku silnie🙏🙏🙏
@olivia_0309 no graf vyzerá veľmi nádejne. Pošlednu dobu co tu sledujem grafy, tak moje zistenia, že čím stabilnejšie teploty = veľká šanca na // ten môj graf je kazdy mesiac ako paranoik. Nikdnevie ci chce byť hore alebo dole
@magic08 presne som doteraz mala take grafy🙈 hore⬆️dole⬇️ ako nizke tatry a takmer ziaden rozdiel v poovulacnych teplotach, len haki-baki😁
@alilka moja to je super správa mooooc gratulujem a prajem veľa zdravia aby všetko dobre dopadlo. 😘😘😘😘
@butterfly333 ahoj, kedy mate ten vas den D s nastavajucim? Uz je to ta dverami co? ;)
@butterfly333 ďakujem zlatko..😊 ty si krásne uži svadbu a potom pekne šup za mnou 😉 posielam tehu baciliky 😗
@olivia_0309 dakujem, ale ja uz sa poznam aj tie svoje BT po tolkych rokoch merania... u mna plati cim stabilnejsie teploty = //. ak mi to takto skace, tak tomu nedavam velke nadeje
Tak na dnesnom teste absolútne ziadny náznak druhej čiarky, tak že zase len plany poplach, uz som si zvykla 🙄😒
Ba co horšie, očividne mam anovulacny cyklus, znova v maji tak ako aj minuly rok (a to v maji mam narofeniny, ako naschval) :(
@trdielko175 gratulujem,velmi sa tesim s tebou💕zelam ti, nech je vsetko v najlepsom poriadku az dokonca!🍀🍀🍀
@magic08 vies co, myslim ze mas pravdu no. Ale nikdy nevies... Snad sa to uz teraz zastabilizuje a bude to! 🍀🙏🏼Ja som dnes nejak padla dole, aj ma prsia a brucho pobolieva...😏
@martinade neviem,ci vobec...😏dnes som nejak s teplotou sla dole. Neviem vobec, ci mam, a ak ano tak kedy a ci pouzit ovu,alebo tehu test🤷🏻♀️Takto predom som este netestovala, len od prveho dna meskajucej MS
@olivia_0309
sprav tehu test, uz by mohol nieco ukazat. a otom foto poprosíme, nech ss potesime dalsim //

@olivia_0309 ukaz graf