icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

olivia_0309
3. máj 2019

Dobre ranko vsetkym🙂
@magic08
@martinade
@ereska
Baby, moj graf uz neni az taky pozitivny, dnesna teplota 36,75 mi to cele pokazila😏 Snehobiely test sem ani zbytocne nedavam...ale mam 5dni do MS🤷🏻‍♀️

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 nic nie je stratené, teplota je este ok. kym nie si pod čiarou a este 5 dni do mrchane. nie je to stratene

olivia_0309
3. máj 2019

@magic08 ved jasneee beriem to tak ako to je, ale mne BT v novom cykle vzdy klesne az po skonceni MS😁 Ja mavam pocas dni vzdy vysoke teploty...ako si ty pisala ze graf nevie ci chce byt hore,alebo dole🙈 Uvidim co sa z toho vykluje, neostava nic ine len si pockat😉

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 vsak ja si robim Tatry - Tatru, Matru uz mam, este chyba Fatra 😠😎 idem cez obed kupit ovulacny test a skusim, som 8 dpo, tak mozno uz mozem, ci?

martinade
3. máj 2019

@olivia_0309 ja ked som mala tehu graf, tak mala som stabile teploty, pred ms sadli ale potom znovu Islington hore. Drzim prsteky

martinade
3. máj 2019

@trdielko175 @alilka gratulujem 🙂

olivia_0309
3. máj 2019

@magic08 no ved moj graf si povedal: “nebudem taky pekny ked magic08 si kresli spice...” 😀 Neviem neni to moc skoro? Ale ak nevies vydrzat tak skus, ak nebudes sklamana...ja ani nie som, skor som bola ak to meskalo a test nic a potom MS jak za trest s vracanim, odpadavanim, krcmi atd...Sme posadnuteeee😈

olivia_0309
3. máj 2019

@martinade dakujem za povzbudenie😉

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 nebudem... v podstate beriem lieky, ktore musim okamzite v tehu vysadit... cize aj z toho hladisla potrebujem zistit, ci by som mohla byt tehu. Tehu je biely, ale to je velmi skoro este

olivia_0309
3. máj 2019

@magic08 som na tom podobne... tak drzim prsty, nech ti tie dni cakania lepsie ubiehaju😉

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 napodobne 🙂

beatinka
Autor odpoveď zmazal
magic08
3. máj 2019

@beatinka potrebujes este aspon 2 dalsie dni s nameranymi teplotami, potom sa to bude dat vyhodnotit. zatial to vyzera ze ovu mohla byt 15 dc. no ani graf to zatial neve vyhodnotit. ovu ti potvrdi, ak dalsie 3 teploty budu vyssie ako predchadzajucich 6 teplot.

beatinka
3. máj 2019

@magic08 ahaa, ďakujem.. som si myslela, že pri ovu teplota klesne a potom prudko stúpne. Ale nevedela som, že sa potom musí udržať viac dní hore. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

ereska
3. máj 2019

@magic08
@martinade len som počula že keď sa s ním chce zistiť tehu tak z ranného nie ako keď sa ovulácia kontroluje čo je na Tom pravdy

ereska
3. máj 2019

@magic08 a ten výskok no uvidíme čo bude zač . Skúsime tie ovu??

ja197
3. máj 2019

@beatinka celú luteálnu fázu (po ovu) sa teplota drží hore , teploty sú o dosť vyššie ako v folikulárnej fáze (do ovu)

carrot_apple
3. máj 2019

ahojte, povedzte mi niektorá, kedy som mala ovulku? 1.5.2019?bolesti nemávam, cyklus už 5ty mesiac 25 dní...

ja197
3. máj 2019

@carrot_apple teplota by mala po ovu vystúpiť o min 0.2 ° takže skôr myslím že ešte nebola...ale uvidíš aké budú ďalšie teploty , možno nakoniec 2.5. mohla byť ak bude teplota stále hore

beatinka
3. máj 2019

@ja197 chápem. Asi som sa pýtala hlúpo, ale nemám s tým skúsenosti. Ďakujem aj Tebe. 😉

magic08
3. máj 2019

@ereska ja urcite idem skusim, uz len zo zvedavosti. 🙂

martinade
3. máj 2019

@ereska ak by ovu test substituoval tehu test, tak tehu testy by neexistovali. Podla mna je to hop alebo trop. Niekomu moze ukazat ale niekomu nie.

magic08
3. máj 2019

@carrot_apple pockaj na zajtrajsiu teplotu, zatial sa to neda vyhodnotit... ak bude aj zajtra a dalsi den hore, moze byt ovu ten 11 dc, príp. aj 12 dc...
co hlien? sledujes ho? to je prvy cyklus co merias?

magic08
3. máj 2019

@martinade tu nejde o to, ze ma ovutest nahradzat tehu test, ale ze je schopny zachytit tehu skor, kedze LF hormon a HCG hormon su velmi podobne

magic08
3. máj 2019

@ereska jej, i ty si dnes 8 DPO?

martinade
3. máj 2019

@magic08 mne napr. Nezachytil. Tehu test bol pozitivny na 12dc a ovu az tyzden potom a aj to nebolo 100÷ pozitivne. Ved vravim hop alebo trop. Moznoze niekomu ukaze....

olivia_0309
3. máj 2019

@ereska a @magic08 ja by som bola za, pridam sa k vam...teraz mi to uz neda pokoj...😀

magic08
3. máj 2019

@martinade aha, jasne... no pri mojom stasti a love na // nebude ani ovu pozitivny ☹

magic08
3. máj 2019

@olivia_0309 takze testujes aj ty s ovu dnes?

olivia_0309
3. máj 2019

@magic08 vyskusam teda,skus aj ty...hm? velku sancu tomu nedavam sice, ale jeden test hore dole🙂 Som do 17tej v praci tak okolo 18tej by som testla😊 nech to slak trafi cele to cakanie