icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veja28
5. máj 2019

Tieto "najdolezitejsie" dni pre teploty a ja nemozem dobre spat teda rano automaticky aj o hodinu skorej hore.. dnes to bolo okolo 5tej taksom zmerala teolotu 36,93 reku dako mi je teplo tak som sa odkryla a o 6stej ked bezne meriavam 36,59 a tet aby som bola mudra ktoru teplotu si zapisat 😂 prvu nameranu alebo druhu 😂 toto je zakom schvalnosti ked to potrebujem idem takto vatavat

alison11
5. máj 2019

Ahojte u mňa to vyzerá čudne bt ako pred ovuláciou a krček vysoko stredne tvrdý uzavretý v piatok som mala vysokú sliznicu ako na graviditu podľa gyn. ja to mám akési domotané celé niekto skúsenosť?Kedy vlastne príde ms ? už dnes mám 36dc a to mi najpozdejšie chodila na 33dc.A pritom žiadny zápal nemám ako mi gyn. povedal občas mám bodavú bolesť v pravej časti maternice a to som od pondelka do piatku mala v ľavej.Ešte mám 3 dni okrem dnes Duphaston.

alison11
5. máj 2019

@veja28 A medzi merania mi si vstala z postele?A koľký dc máš?

veja28
5. máj 2019

@alison11 dnes som 15dc..nie nevstavala som len som zhodila perinu lebo bolo straaasne teplo

alison11
5. máj 2019

@veja28 A už si mala pokles 6 nižších teplôt?Myslím pred ovulačné bt?

alison11
5. máj 2019

@ereska Super máš bt už je to isté čo sa týka tehtoenstva už si ani merať nemusíš ´dalej 🙂 Gratulujem a užívaj si tehulkovanie 🙂

veja28
5. máj 2019

@alison11 takto mam graf ked zapisem prvu hodnotu

ereska
5. máj 2019

@alison11 to ako vieš podľa BT? Ja mávam vysokú až do ms hcg testik negatívny

alison11
5. máj 2019

@veja28 Tak hej už si mala predovulačné nízke bt tak to vysoké tam sadne 🙂 Tak držím palce aby sa zadarilo.
@ereska Pokiaľ neklesne vdeň ms bt a bude hroe tak je to tehotenstvo 🙂Držím palce aby Ti neklesla bt.

olivia_0309
5. máj 2019

@ereska podla mna si jasná💕Velmi ti to prajem! Ja som od vecera v krcoch,bolestiach a nevolnostiach.Teplota klesla a vyzera to na skorsiu MS a kratsi cyklus🤷🏻‍♀️😏 Verim ze ty ostanes takto hore 😍Drzim prsty🍀

magic08
5. máj 2019

Babulky, test mam dnes o dosť slabší a navyše aj teplota šla dolu. Ci to? Nemôžem sem ale pridať fotky

ereska
5. máj 2019

@olivia_0309
@alison11 ďakujem vám baby však uvidíme
@magic08 ahoj prečo ti nechce pridať fotky?? Nepila si len viac vody alebo niekomu ukáže tmavšiu cez deň ako rano

veja28
5. máj 2019

@alison11 dakujem no podla vsetkeho bola ovu v piatok a to som manzela doma nemala takze to by musela byt velmo velka nahoda aby to vyslo

alison11
5. máj 2019

@veja28 A pred piatkom ste kedy mali naposledy? Spermie prežijú 72hodín.
Mne práve došla ms takže konečne koniec záhady.

olivia_0309
5. máj 2019

Dobre ranko, mne je takto posmutnejsie...Pritom to tak pekne vyzeralo...Uz len cakat kym MS dorazi a som zvedava na dlzku cyklu tentokrat🙈

veja28
5. máj 2019

@alison11 v nedelu cize s toho nic... to mi je luto ze ms dosla nakoniec

evita2176
5. máj 2019

Aj ja dnes pri teplote 36,8 začínajúca ms ;(

sandyka90
5. máj 2019

@olivia_0309 dobré ránko, mrzí ma tvoj graf nádejný. aký dlhý cyklus zvykneš mať?

olivia_0309
5. máj 2019

@sandyka90 ja rozne jeden mesiac 32, dalsi 26🤷🏻‍♀️ Posledne som mala 29,28,27 a teraz cakam co tento😏 Ty si ako na tom?

sandyka90
5. máj 2019

@olivia_0309 ja tiez okolo 30 ale minulý nádejný mesiac a bumm na 26 deň ms...
Ja takto nízke teploty veľmi veľa "plodného hlienu"...zajtra pauza kvôli preventivke v utorok..😬😁
Tak som zvedavá či vystúpi teplota.🙄

olivia_0309
5. máj 2019

@sandyka90 fuu no 19ty den a ovu zatial nikde a ta preventivka och. Mozno bude ovu v case preventivky. Vidim ze tiez nevies predpokladat pri planovani preventivky cast cyklu. Ja som raz bola takto tesne pred ovu a lekar hundral ze treba tak dva-tri dni po ovu.Tak som mu povedala ze so svojimi cyklami mam co rpbit aby som na preventivku nedosla s MS a nie este aby som predpokladala ktory DC v case preventivky budem🙈 Ale nepravidelnost cyklu a krutu MS neriesil nikdy😁 sak to je normalne...Dufam ze vam to ta preventivka neskazi,radsej si to poistite uz teraz ked mas tolko hlienu tak oni potvory vydrzia tam😉

ereska
5. máj 2019

@magic08 ahoj stále ti to nejde pridať?? Akú si mala dnes teplotku?

olivia_0309
5. máj 2019

@alison11 to je skoda...aj u mna to tak vyzera ze dalsi cyklus budem dufat...Tak ideme dalej,nevadi😉

magic08
5. máj 2019

@ereska tu je graf

magic08
5. máj 2019

@ereska a test. Robený z rannehi

sandyka90
5. máj 2019

@olivia_0309 áno ešte dnes poistime...potom uvidíme 🙄😔
K mojej dr sa musím aj viac ako mesiac objednať keď ide o preventivku a nie nič "vážne"...
Hádam preventívka a napr výter mi nemôže tam nič "pokaziť"...
Podľa mňa u mňa hlavným "problémom" bude oneskorená ovu a krátka fáza medzi ovu a ms😔s tým neviem či sa dá niečo robiť..

ereska
5. máj 2019

@magic08 ale teplotu máš ešte vysoko test máš tú istú značku?

trdielko175
5. máj 2019

@magic08 skus poobednú moc možno bude silnejší...... A graf zase moc ne klesol uvidíš zajtra🙏🙏🙏🙏

magic08
5. máj 2019

@ereska áno ta istá znacka

magic08
5. máj 2019

@trdielko175 dobre skúsim