Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 neboj😉bude to dobre! Drzim prsty, urob test poobede a vyckaj co ukaze teplota zajtra.
@sandyka90 odber ti nepokazi nic,skor to myslim tak ze vam ze by si nemala mat sex pred preventivkou tak aby ste nepremrhali sancu😉 Snad to vymaknete!
@olivia_0309 tak hádam dnes ešte môžeme mať sex?!🙄
Potom uvidíme... nemá zmysel odkladať preventívku,aj ďalší mesiac by som len tipovala kedy sa prihlásiť...a aspoň budem skôr v obraze...
Len akurát manžel ide po nové auto v utorok..ja nemôžem ísť s ním tak už svokra sa prihlásila 😈nemám nič proti nej😁len som chcela keď ja už s ním nemôžem ísť tak nech ide sám a nie prve spoločné km so svokrou🤔😁 už mi asi všetko vadí 😜😂
@magic08 poobede jd trochu silnejšie ja som mala 11dpo iba ducha skoro neviditeľného a na druhy deň trosilinku silnejšia
@magic08 podla mna sa neboj, tie poobedne sa mi zdaju rovnako silne. Urcite ked otestujes obden tak bude vidno ze silnie ciarka💗
@magic08 Ja by som ešte vôbec nestresovala☺️veď si len 10 DPO kde veľa báb vidí ešte len negatívne testy..kukni na moje testy..10DPO a skoro nič nevidno a na 12DPO a 14DPO som mala rovnakú čiarku kde iné majú už koľajnice 🙂
@olivia_0309 ja negatívny testik ráno neviem či neskusim až v stredu máme voľno uvidím podľa teploty
@ereska oki drzim prsty😉 ja tiez som este nezahodila sancu kym teplota je nad ciarou hoci dnes zase klesla...ty sa drzis pekne. Ja som teplotu 37 este hadam ani nemala
Ahojte baby, s manželom sa snažíme o bábo od októbra, tento cyklus som si začala merať BT, viete mi poradiť či som mala ovulku na 9 DC ? Robila som si aj ovulačné testy pepino ale tie mi na 9DC neukázali ovuláciu až na na 11 DC a 3 dni som testovala a boli 2čiarky, vie mi niekto poradiť ? Ďakujem 🙂

@ereska teplota keď ešte zajtra o niečo klesne na 100% príde mrcha vo štvrtok