icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
5. máj 2019

@sisullii za mna 12-13 dc... Aj mne tak kleslo pred ovulou a potom este raz.. Ovula bola az na ten druhy pokles.. Teraz by uz mala ist hore a drzat sa ak sa zadarilo...

olivia_0309
5. máj 2019

@sisullii ja suhlasim s @ikonica 😉 Drzim prsty nech to vyjde,vymakli ste to super s tymi💙

sisullii
5. máj 2019

@zabka1987
@ikonica dakujem dievčatá...

sisullii
5. máj 2019

@olivia_0309 dakujem, dúfam sa to tentokrát už podarí 🙏

ereska
6. máj 2019

Ahoj žienky tak hlásim pokles dnes som nepočula pipnut bolo tam 36,9 a skúsila som ešte raz a tam 36,7 tak neviem zaznacila som tú prvú hodnotu a test negatívny 😖

dadulik6
6. máj 2019

som na pochybach necakala som pokles 🤷‍♀️

veja28
6. máj 2019

ja dnes takto

zabka1987
6. máj 2019

@dadulik6 ja som tiež pod červenou čiarou dnes, som 7dpo. Mohol by to byt inplantacny pokles ale ktovie

dadulik6
6. máj 2019

@zabka1987 no ja sa skor bojim ci to nebude ovu lebo ked som si vytiahla rano teplomer tak som spozorovala egg hlien a drahy odisiel 2 maja zase na 2 tyzdne do prace takze to by bola zase smola 😕

zabka1987
6. máj 2019

@dadulik6 už si po ovu tak si myslím, že nie. Ja mam divný graf, ty máš dobrý 😂

dadulik6
6. máj 2019

@zabka1987 moj cyklus dokaze vsetko mozne 😂😂😂 mna zmiatol ten hlien uvidim vecer ked krcok skontrolujem ty si dnes dávala graf?

trdielko175
6. máj 2019

@magic08 ahoj no tak ako teplota? A test? Určite je silnejší...... Strašne držím palce🙏🙏🙏🙏🙏

zabka1987
6. máj 2019

@dadulik6 nie, u mňa zbytočne 😂 tento cyklus absolútne neverím však kukni na toto 😂 u mňa asi bude ovu dnes, príšerne ma bolia vaječníky ale aj vtedy ma boleli keď mi vyznacilo tak ja neviem

dadulik6
6. máj 2019

@zabka1987 no tak to mas poriadnu vežičku 😂 a hline a krcok si kontrolujes?

zabka1987
6. máj 2019

@dadulik6 hlien mam taky ako ovulacny, 13 až do včera bol riadne bielkovy a krcok nesledujem vôbec uvidíme co z toho 😂 uvidím zajtra ale myslím ze ovu dnes alebo zajtra podľa bolesti ale nejde mi to do hlavy lebo pocitovo sedela aj ako je vyznačená

olivia_0309
6. máj 2019

@ereska nevadi,mozno z toho este nieco bude...a ked nie tak baby dobehneme v majovom😉🙏🏼

dadulik6
6. máj 2019

@zabka1987 ja sa teraz naa bolesti nemozem spoliehať lebo mna vzdy podbrusko boli od ovu az do ms uvidim aka bude zajtra teplota zase sa nebudem vediet dockat rana aby som mmohla merat

magic08
6. máj 2019

@trdielko175 ahoj, tak teplota rano bola 36,8, sa mi nepacila, tak som odmerala este raz a 36,9 😀 tu som aj zaznacila do grafu ha-ha-ha 🙂 test som nerobila dalsi... počkam 🙂

lucya_n
6. máj 2019

Ahojte, potrebovala by som poradiť , je podľa vás normálny takýto pokles bt počas ovulácie?

zabka1987
6. máj 2019

@lucya_n podľa mňa si ovu mala včera dnes alebo zajtra, uvidíš podľa ďalších teplôt

evi38
6. máj 2019

@magic08 gratulujem, parádna čiarka 🙂
@alison11 podarilo sa ti nakoniec ukecať muža na tretie bábo? 🙂
@sisullii vitaj 🙂 určitr nebola ovu na 9 DC a ešte pred pozitívnymi ovu testami, za mňa ako písali niektoré kočky 12-13 DC 🙂
@lucya_n je to normálne 🙂 ovu ešte neprebehla určite 🙂
@martinade ako pokračuješ? 🙂

magic08
6. máj 2019

@evi38 dakujem 🙂

magic08
6. máj 2019

@dadulik6 s velkou pravdepodobnostou to moze byt IP, drzim palce, nech je to tak

lucya_n
6. máj 2019

@evi38 príde mi to zvláštne, pretoze "plodný hlien" mávam tak dva tri dni, dnes končí, rovnako si sledujem kŕčok a ten bol včera najvyššie a bol otvorený, a celkovo mi hapruje cyklus od 29 do 36 dní tak preto sa snažím zistiť či to má aspoň nejakú pravidelnosť

olivia_0309
6. máj 2019

@lucya_n ahoj,to ci prebieha/prebehla ovu uvidis za par dni...ale ano,pred ovu teplota by mala teplota stupnut a v case ovu klesnut vyrazne. Po ovu zase vystupit a drzat sa nad tou hranicou...aby bol vidno ten teplotny rozdiel v predovu a poovu teplotach😉 Zatial ten graf vyzera tsk divoko,este je skoro ho nejako vyhodnocovat. Merias prvy krat?

lucya_n
6. máj 2019

@olivia_0309 prvý krát áno, mavam dosť silné bolesti občas počas celého mesiaca (pred rokom sme prišli o drobca a odvtedy sa to stupňuje) a dr zatiaľ nevie čím to je tak skúšam či tá bolesť nebude ovplyvnená fázou cyklu ...

martinade
6. máj 2019

@evi38 ja som 1dc... mala som kratky cyklus len 24dni asi Pretoria ze minutely bol predlzeny progesteronom... neviem a ako sa ty drzis? Zajtra idem do prahy na ultrazvuk a pre lieky.... uvidime co da ivf

evita2176
6. máj 2019

Dievcata ja dnes takto..vcera som zacala špiniť dnes teplota stúpla a špinim ďalej :O čo to??

ikonica
6. máj 2019

@evita2176 pozajtra skus test ;) ✊

evi38
6. máj 2019

@martinade júj to mi je ľúto, ja som 10 DPO, ale musela som to teraz vyrátať :D, vôbec nemám čas sa sledovať, ale nič necítim, za mňa tento mesiac opäť nič, máš prosím aj graf? Silno držím palce zajtra 🙂
@lucya_n určite by som sa snažila, podľa mňa máš plodné dni, ale nie si ešte po ovu, lebo máš pred tým vyššie teploty
@evita2176 môže byť uhniezdenie, o 2 dni môžeš skúsiť test ako píše @ikonica 🙂