icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
9. máj 2019

@magic08 😂😂😂 nemyslim si ze z toho bude tehotenstvo nie ešte dvojky 😂😂😂 ale aspon si ma pobavila aj ked by som sa tomu vobec nebranila 🥰 ty ako pokracujes este stale merias?

magic08
9. máj 2019

@dadulik6 áno meriam. 😁 Len dnes mam mala termín na ms

ersp
9. máj 2019

ahojte, myslite, ze by s tohto mohlo nieco byt?? sice len 6DPO, ale uz ma totalne bolia prsia, rano som sice mala nadchu, ale hadam to moc neovplyvnilo teplotu 😊

dadulik6
9. máj 2019

@ersp krásny graf drzim palce budes testovat skor alebo pockas ak bude meskat😊✊✊💙

ersp
9. máj 2019

@dadulik6 dakujem, chcem pockat aspon do pondelka na 10DPO i ked to cakanie je hroza, teraz ma nastrasilo ci nebudem chora a ci to neovplyvni teplotu, ale snazim sa si davat pozor na chorych 😃 menzes mam dostat na narodky tak pevne verim ze nepride, ale pride pekny darcek 😊

beatinka
9. máj 2019

Ahojte dievčatá. Chcela by som Vás poprosiť, mohla by niektorá z Vás hodiť sem ten “úspešný” graf? Teda graf z mesiaca, keď sa Vám podarilo? Len zo zvedavosti, ako to má vyzerať. 😉 Ďakujeeem

trdielko175
9. máj 2019

@beatinka môj terajší aktuálny 😁😁😁 konečne

beatinka
9. máj 2019

@trdielko175 ďakujem krásne! A gratulujem! Nech všetko dobre dopadne!!! ❤️

beatinka
9. máj 2019

Ja zatiaľ takto, tak som nedočkavá 😬

dadulik6
9. máj 2019

@ersp tak drzim palce ja som mala ovu dva dni pred narodkami tak tiez dufam ale ked pozeram na graf tak ma to prejde 😂😂

havranka31
9. máj 2019

@beatinka moj takyto, drzim palce 🙂

beatinka
9. máj 2019

@havranka31 gratulujem ❤️

ersp
9. máj 2019

@dadulik6 tak pokial nepridu kramy vzdy je nadej 😉 drzim palce 😊

dadulik6
9. máj 2019

@ersp necakam ich v pondelok tak uvidim necham sa prekvapit som zvedava na zajtrajsiu teplotu

81anina
9. máj 2019

@beatinka moj takto 😊 od 10 dpo spinenie 3 dni na 11 dpo slaba ciarka na teste a 50 hcg v krvi

beatinka
9. máj 2019

@81anina super, ďakujem. Nech Vám to dobre dopadne!!! ❤️

81anina
9. máj 2019

@beatinka dakujeme 😊

daniela123321
9. máj 2019

@beatinka Môj "aktuálny" 🙂

dadulik6
10. máj 2019

Dnes rovnako ako vcera 🙂

veja28
10. máj 2019

u mma mierne stupanie.. som zvedava na zajtrajsiu teplotu a stale dufam ze ovulka si pride najskor zajtra

ersp
10. máj 2019

ja som kusok klesla ale chvalabohu stale nad 37 teplota 😊

dadulik6
10. máj 2019

@ersp toto cakanie je na nervy 😂

ersp
10. máj 2019

@dadulik6 ved prave, nikdy mi tak pomaly nesli dni, dokonca sa tesim do prace po dovolenke len nech to bezi 😃😃😃 a ty uz mozes pomaly testovat ci pockas na meskanie? 😊

dadulik6
10. máj 2019

@ersp chcem pockat a hlavne som zvedava na teploty ake budu dalsie dni mozno ani testovat nebudem vsetko zalezi od teploty

ersp
10. máj 2019

@dadulik6 ja neviem ci vydrzim az do meskania 😃 ak budu teploty vysoke tak by som od 10-12 DPO chcela skusat 😃

beatinka
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
10. máj 2019

@ersp ved aj mna by to pokusalo keby mam vysoke teploty 😂😂 ty si pekne nad 37 u mna je to bieda 😕

zabka1987
10. máj 2019

Tento mesiac strašný graf 😂 taky som ešte nemala nikdy, podľa mňa som 2-3dpo 😂 ale uvidime, tento mesiac ani nedúfam

ersp
10. máj 2019

@dadulik6 vies co ale som trosku rano uchrchlana a bojim sa aby tym nebola teplota zvysena...😏

dadulik6
10. máj 2019

@ersp a boli ta aj hrdlo alebo sa citis nejako inak? Na chotobu? Lebo uchrchlana mozes byt aj zo sucheho vzduchu v izbe a to ti urcite neovplivni teplotu ✊✊