Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk no nieco sa tam crta drzim palce aj ja som dneska 10dpo ale este som netestovala pockam ci bude meskat
@dominika_sk pekný duch 👍🏻 Držím silno silno palce nech je čím ďalej tým tmavší ✊🏻
@zabka1987 Môže byť clostilbegytom je na rast folíkov,je možné že viacero rastú a ešte nepraskla ani jedna.
@ikonica Úžasné babuliatko Držím palce aby bolo vporiadku a obom Veľa zdravíčka 🙂
@dominika_sk Je to tam slabunká Držím aplce aby silnela 🙂
@dominika_sk mne tieto testy duchovali a nikdy som nebola tehotná..... Skus iný test držím palce ☺️
@trdielko175 dufam že to nebude moj pripad, zdalo sa mi to celkom ružove a je to tam aj po uschnuti, sice malo ale je🙄
@ikonica nádherná fotka 😍 prajem veľa zdravíčka a pohodové tehuľkovanie 🙏
@dominika_sk držím palce aby čiarka silnela 🙏
Baby ahojte v prvom rade gratulujem vsetkym tehulka a prijemne tehulkovanie az do konca 🙂 moja otazka je ze uz mam bolesti na pravom vajecniku 🙂 bolest je vtedy ked sa len uvolnuje alebo ked je uz uvolnene a uz je ovulacia?? Dakujem :*
@kika123kika bolest je aj poses rastu, v čase ovulky a aj po ovulke. Kazda žena má to rôzne.
@dominika_sk ja som mala uz vela krat tieto testy a vzdy boli biele ani len kanalik podla mna je to na dobrej ceste
@dadulik6 vieš čo, teraz je uplne suchy a je akysi divny, neviem... asi bol zly😠 pridam fotku len to musim z mobilu
@dadulik6 mokry bol jednoznačne ružovy. Teraz to vyzera ako chybny alebo kanalik.
@dominika_sk ale tak aj ta kontrolna je uz teraz taka viac fialova ako ruzova zajtra rano hned skus . uvidis

@zabka1987 Nevidím 6 nižších teplôt ktoré bývajú pred ovuláciou.