icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk v negative je to jasna ciarka kanalik by bol cierny

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk tak to by bola teda riadna blbost 😕

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 no som zvedava, ak maš pravdu s tym kanalikom čiernym ti pošlem basu šampanskeho 😀

alison11
10. máj 2019

@zabka1987 Je to možné stres veľa narobí,ale nie je isté že sa nebude víťazný už len vydržať v meraní bt až ku dňu kedy by nemala dôjsť ms Držím palce 🙂
@dominika_sk Keďže si 10DPO je možné že si ešte veľmi na začiatku tehu vydrž a skús testnúť o 2-3dni a ak si anozaj tehu tak by už zmyznúť nemala druhá čiarka po uschnutí.Držím palce.

veja28
10. máj 2019

@dominika_sk mne to pride ako 2ha ciarka 😊 vobec nie ako kanalik

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk tak som zvedava na zajtrajsi test 😉

dominika_sk
10. máj 2019

@dadulik6 rchanjel008 no vieš, mne sa to nezda, ale ešte použivam taky trik 😁 mamu mam urologičku a od nej mam tieto testovacie pasiky a vždy pred ms mi ukazuju krv v moči a tym viem že pride. Vačšinou už tak 5-7dni pred ms ukazuju male znamky krvi-na poslednom okienku modre ďobky. A teraz mam dva dni do a ani naznak 😂🙈

dadulik6
10. máj 2019

@dominika_sk tak ty to mas riadne premyslene teda 😂😂 no vidis tak to je tiez dobre znamenie👍✊✊ mne by nemala prist v pondelok len alurat ma zacalo dost pobolievat podbrusko tak bohvie ci aj skor nepride

ikonica
10. máj 2019

@dominika_sk to je aka vychytaaaavka 😃 👍

dominika_sk
10. máj 2019

@ikonica že😂 a to som to rok tajila pred vami všetkymi 😂🙈

ikonica
10. máj 2019

@dominika_sk no pekne od teba 😠😁

dominika_sk
10. máj 2019

@ikonica netajila som to tak sebecky, ale keď vidim niekedy tie testove šialenstva🙈 myslela som to dobre...

ikonica
10. máj 2019

@dominika_sk v pohode ;) drzim prsty nech sa na tom teste krv neobjavi a nech sa na tom druhom teste ciarocka zosilnuje ;)

dolynkag
10. máj 2019

@ikonica krása naozaj teším sa s tebou

ikonica
10. máj 2019

@dolynkag dakujem 🙂 vy ste ako na tom?

evita2176
10. máj 2019

@ikonica jeeej krasa gratulujem 😍😍

ikonica
10. máj 2019

@evita2176 dakujem ;)

zuzik5891
10. máj 2019

@dominika_sk vidím veľmi peknú čiarku na 10dpo... silno držím palce nech silnie 🙏
Inak ja ako zdravotná sestra robím s tými pásikmi niečo podobné len ja na tú poslednú kocku dám trochu hlienu 😂😂😂😂...

martinade
10. máj 2019

@ikonica jej až teraz to vidím 😍 srdečná gratulácia

ikonica
10. máj 2019

@martinade dakujem a drzim prsty na vasej ceste ivf;)

dolynkag
10. máj 2019

@ikonica 32 TT a už to je trosku náročné fungovať alebo vôbec ležať 😉

ikonica
10. máj 2019

@dolynkag juuj za chvilocku bude von... Kedy mas TP? Asi si uz pisala, ale skleroza nepusti info :D

taily30
10. máj 2019

@ikonica srdecne gratulujem, nadherny obrazok!!😍

ikonica
10. máj 2019

@taily30 dakujem... A vy sa ako mavate? 🙂

81anina
10. máj 2019

@ikonica 😍kraaasna fotecka drzte sa 🍀🍀🍀❤️

ereska
10. máj 2019

@ikonica nádherná foto len tak ďalej

@dolynkag uuuuuz 32 TT wooow držím päste

@dominika_sk krásny duch nech pekne silnie
@dominika_sk tie pásiky dobrý trik 🙂

ereska
10. máj 2019

@81anina moja ty ako pokracujes čo nove

dominika_sk
10. máj 2019

@zuzik5891 si moj človek 😂👍🏻

81anina
10. máj 2019

@ereska ahoj dakujem za opytanie☺tak som v 17+2tt myslim ze uz citim obcas pohyby,take slabe akoby klopanie z vnutra😊 zatial som mala len 2 x sono v 7tt a 12tt.Som objednana 24 maja na sono do ke ku Dankovcikovi kvoli pozitivnym tripletestom riziko 1:150 kvoli veku😟 38 rokov budem mat v auguste a cakam na vysledok tomorow nipty testu niekedy buduci tyzden by mali byt aj s urcenim pohlavia...uz som na ihlach neviem sa dockat😊 zatial ho kontrolujem angelsoundom zda sa mi ze je riadne aktivne 😃

zabka1987
10. máj 2019

Baby duchovali vám one testy?e o na dvoch mam mini ducha ale na mamateste nič 😂 co si o tom myslieť