icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
11. máj 2019

Ešte by som tu chcela napisať jednu vec, mam kamošku čo sa venuje ayurvede a ona mi povedala že som vata a spravila mi čaj, mňa to teda nejako nezaujima ale čaj mi strašne chutil a ona mi o ňov hovorila že vytvara hormalnu rovnahu (dufam že netrepem lebo si presne nepamatam) a kopu inych veci a čuduj sa svete po 15 mesiacoch nezdaru som asi otehotnela. Čaj som pila 5 tyždňov nepravidelne. https://www.everest-ayurveda.sk/e-shop/dosicke-... Možno niekomu pomože tento moj poznatok😁 a ďakujem všetkym čo mi držia palce🍀 zatial sa tešiť neviem, ale dufam že keď uvidim❤️ Budem šťastna kludna pokojna.

alison11
11. máj 2019

@dominika_sk Krásne vidieť ducha,Držím palce aby ms nedošla.

alison11
11. máj 2019

@dominika_sk Tak ešte je skoro asi na rôzne chute keď dns max. zajtra máš dútum ms ktorá nepríde To asi tak o týždeň dva začína nuž u mňa začínali príznaky v 5-6tt ako aj vracanie.tak možno práve preto bude všetko ok,že sa cítiš ináč ako pri predošlých.Držím palce aby to tento krát všetko ok dopadlo a telo si žiada to čoho má málo.

dominika_sk
11. máj 2019

@alison11 ďakujem🍀

daniela123321
11. máj 2019

@dominika_sk Gratulujem 🍀🌸

zuzik5891
11. máj 2019

@dominika_sk no ber to tak že tak že každé tehotenstvo je úplne iné...je veľmi málo žien ktorým nieje vôbec nič... možno budeš patriť práve k tým...ale ak si ako ja tak ja keď budem tehotná tak si po všetkých tých peripetiách užijem každé jedno stretko so záchodovou mysou...fakt...😍😍😍...je to taký väčší pocit istoty keď aspoň takto ti dáva drobček o sebe vedieť

dominika_sk
11. máj 2019

@zuzik5891 tak v prvom tehotenstve som grcala asi dvakrat a to od raňajok beh na zachod a za minutu beh k raňajkam 😂 v druhom som stihlalen raz. Ale to kysle to mi išlo

dominika_sk
11. máj 2019

@daniela123321 diky, veď uvidime či je všetko v poriadku🍀

verona1989
11. máj 2019

@zuzik5891 a ty ako ? Kedy máš ket? Ja idem na konzultáciu v stredu na ivf.ests v utorok pojdem na krv po 2 iui ale to už viem ze nevyšlo tak uz som vyradila duphaston.viem ze uz mi minule hovoril ze od 16dc začnem so stimuláciou ak sa rozhodnem pre ivf . Oni vy s nami este skusali dalej tie iui lebo v nas nevidia problem ale už kasleme na to aj ro stoji peniaze.
Jedna v tej skupine ivf Písala dost zlu recenziu n helios v KE ze po narkóze aspon tak som pochopila jej povedal dr ze nemala ziadne vajicka...som neverila aj celkovo zly dojem na nich napisala. Ma to kus vydesilo ale na mna pôsobia skôr naopak...

zuzik5891
11. máj 2019

@dominika_sk ešte budeš testovať?...

zuzik5891
11. máj 2019

@verona1989 čítala som to...i keď trošku nechápem ako si mohla pamätať ako rozprával doktor že ako jej to povie že nič tam nemala... jednoznačne písala že počas kontrol foliky mala... zrejme jej rástli pomalšie... chodím tam a svedomito kontrolujú hladiny hormónov... počas stimulky som mala 4x kontrolu a nie len sono ale aj hormonálny profil... tiež som mala okolo 28 vajíčok no odobrali len 14...9 z nich obsahovalo vajíčka a 4 boli zrelé...oplodnili sa 3 sa PK zvládli 2... celé je to lotéria... skôr si myslím že si Pregnyl pichla skoro...a foliky popraskali...nie nadarmo musíš dodržať presne čas kedy to pichnúť... nikdy som nemala pocit že by tam bol chaoz... napríklad s dr.Pavayom som sa už neraz veľmi dobre porozprávala... poradil mi...pochopil aj povzbudil ma...
V pondelok idem na 12dc na kontrolu a možno sa dozviem termín kedy si pôjdeme pre našu bublinku 👶❤️🙏🍀

verona1989
11. máj 2019

@zuzik5891 no veď ani ja nechapem. Asi skôr ked tak si nechce priznať chybu še si nejako v iny cas pichali pregnyl ako mala. Alebo sa este mize stat ze reagovala az velmi dobre na pregnyl a praskali jej foliky skôr ako mali.ale to zas doktori nevedia ovplyvniť. Už aj pisala ake maju recenzie zeny na spln alebo gincare.ja mám kamosky s tych to 2 centier aj kolegine a uz skoro všetky prešlo do heliosu....práveže tam je chaos co som tie story počúvala ..
A hej inak ten dr pavay je ukacany ale mily je velmi
On bol zo mna aj prekvapený ked som mu povedala ako mi urobil druhe iui ze pôjdem na ivf ak to nevyjde.. .ked jednoducho cakat uz nechceme tak to chápal...lebo je nejako v tom že nevidí nejaký problém v nas. S muzom sme si povedali jednoducho kedy ak nie teraz ked peniaze na to akurat mame.neskor by uz mozno neboli tak prečo to nevyužiť.
Držím palce do druhého ket ;) pevne verím že obe napíšeme uz coskoro pozitívne správy ;)

kakatulik
11. máj 2019

@dominika_sk nie je to ešte priskoro?
Veď počkaj ako budeš spomínať na tieto časy. Užívaj si ich.

zuzik5891
11. máj 2019

@verona1989 hej...ukecaný veru je😂😂😂...ale taký do pohody...veľa báb písalo že v splne a gyncare bol taký odmeraný prístup...no radšej mať dr.ktorý je ako Pavay...mne osobne tá jeho dobrá nálada pomáha... tiež sme si nemysleli že budeme potrebovať IVF...dr.Hlaaký po spg. povedal že možno ani IUI nebude treba... takže o peniaze mu nešlo...no potom prišli výsledky fragmentácie a IVF bolo nevyhnutné...
A k tej babe...prejde do splnu alebo guncaru a čo ak jej OPU vyjde na víkend?...potom čo?...alebo ET či KET...v tých centrách robia iba v pracovné dni... veľmi jej prajem aby sa jej splnil sen...no ktovie kde je príčina toho celého...
Inak tak ma napadlo že aj ja som mala foliky len do 18mm... možno 1-2 čo mali 20mm...a vidíš...podľa krvi mi OPU namiesto nedele či pondelka museli spraviť už vo štvrtok lebo hormóny v krvi dosiahli vrchol... a aj napriek tomu že neboli veľké boli medzi nimi aj zrelé...v zahraničí odoberajú foliky už keď majú 16mm...je to veľmi individuálne....myslím si že v Heliose si na tom dávajú dosť záležať...

zuzik5891
11. máj 2019

@verona1989 a ešte ma napadlo...dr.v centre mi vravel že mali jeden prípad kedy žena nemala ani jeden zrelý folikul...a dôvod bol že si nepichla Pregnyl vôbec...ten slúži na to aby vajíčko vo foliku dozrelo... takže možností je viacero

verona1989
11. máj 2019

@zuzik5891 mne dal dr hladký na výber možnosti lebo videl na mne ze velmi chcem dieťatko. Že este jedno iui jednoznačne a ak nevyjde tak potom ivf ....Alebo ak nie ivf (on ma mne videl že chcem ivf aj som sa k tomu viac priklanala) tak mi urobi prefuk a odporúčuje pp prefukuu aspon 2-3 iui.takked som si to s jeho pomocou popocitala tak dokopy 5x iui .. ufff vychádza este viac ako doplatok za lieky a ivf.... A čo je pre mňa podstatnejšie stratené asi 4- 5 mesiace kedze menzes nemam na cas.pri tom iui je fakt ze mini šanca....no tiez nam povedala sestrička ze vude treba nam urobit halosperm pred ivf aby sa určila metodika oplodnovania rak dom zvedava ako mu vyjde.lebo ma výborný spermiogram az na kus mierne malo zvýšenú fragmentaciu a morfologia mu i nich vysla lepsie ako minule co mal.halosperm odhalí vsetko :D akurat m zarazila ta cena ..120 ci 140€ nepamätám presne uz jak mi povedala. Riadna pálka ale tak čo už...
A ano ja som sa už len z toho dôvodu rozhodla ze pôjdem do heliosu lebo robia aj vikendy aj sviatky ...ved mne prve iui vyslo v nedeľu.a ak by mi tak vyšlo v splne alebo gyncare tak čo? .. je to blud....mali by robit aj cez víkendy. ...jednoducho sa striedať nejako...mojej kamoske v splne nedali nic vediet ohladom jej embrii pocas kultivacie .... ani jeden telefonát...oba od sestričky ,,povzbudivé,, slova nech sa neobáva vsetko je v poriadku :D jedno embrio mala z dost vela co jej oplodnil vraj .. nepamätám si kolko a nakoniec. Vklad len jedno.presla do heliosu a hneď prve et jej vyslo... čiže tiez si myslim ze c heliose si davaju na svojich pacientoch dost záležať.

zuzik5891
12. máj 2019

@verona1989 a už aj vieš aký protokol budeš mať?... či krátky či dlhý?...asi si mi to písala len to už neviem nájsť 😂...

pimar
12. máj 2019

Ahojte,prosim,vyzera to na anovulak tento mesiac u mna podla grafu? Ovulaciu mavam 13-15 den...

monu66
12. máj 2019

@pimar podla mna ovu este len bude. Podla hlienu mozno dnes alebo zajtra. Aj mne tento cyklus ovu meska. Mavam ju cca na 12 dc, dnes mam 14 dc a ani ovu test este nemam pozitivny.

dadulik6
12. máj 2019

Zeby vyskok pred padom😕? Zajtra ocakavam ms tak som zvedavaaa 🙈uz aj prsia zacali boliet ale tak zvlastne len na boku inokedy sa ani bradaviek nemozem dotknut a teraz pohoda vobec nebolia 🤷‍♀️

ikonica
12. máj 2019

@dadulik6 a neskusis test?

katka1304
12. máj 2019

@dadulik6 test na deň matiek by mohol byť pamätný .. ☺️.. či dnes alebo zajtra, verím, ze bude pozitivny.

dadulik6
12. máj 2019

@ikonica nemam ziaden 😂 pockam si ci bude meskat aj ked neviem lebo podbrusko ma riadne boli
@katka1304 bodaj by si mala pravdu uvidim aj aka bude zajtra teplota

verona1989
12. máj 2019

@zuzik5891 dlhy budem mat co viem. Že od 16dc začnem. Ale dozviem sa viac v stredu.

ersp
12. máj 2019

@dadulik6 ja tiez som mierne stupla, ale este 4 dni do MS.. ja som chcela od 10 DPO testovat ale nejak neviem ci to bude mat uz vyznam...

martinade
12. máj 2019

@dominika_sk srdečne gratulujem 🙂

dominika_sk
12. máj 2019

@martinade ešte nie je k čomu, ale bodaj by🍀❤️

dadulik6
12. máj 2019

@ersp urcite zajtra neklesne tak ked chces skus zajtra tesy drzim palce graf mas pekny

butterfly333
12. máj 2019

@dominika_sk co to vidím? 👍Gratulujem z celého❤️.

zuzik5891
12. máj 2019

@verona1989 ja som začínala dlhý na 23dc lebo predtým som nebrala Duphaston... začínala som rovno s injekciami...takto som to mala ❤️