icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 neviem či chvalabohu alebo bohužial viem že on bude taky stale, je to taky dobry chlapec 😂

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk tak co by ine dali za takeho starostliveho 😂

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 tak vieš, čo je vela to priliš 🙈

wewe14071990
13. máj 2019

ženy, take krasne mate tie krivky...kdezto ja mam cely mesiac teploty pod 36°C....ak mozem niektorej poslat graf,budem rada...ja uz neviem,ci vobec bola ovulka ci co....ah ....

dadulik6
13. máj 2019

@wewe14071990 kludne ho pridaj sem 😊 a kde merias teplotu

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk tak ja by som z toho bola v takej euforii zeby mi to asi nepreukázalo😂😂😂 kedze este nemam ziadne dieta😕

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 no veď ani chudak ešte nema deti, iba ja mam z predošleho vzťahu 😀 nevie do čoho ide 😀

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 ja mam strašne tvrdy spanok a ani hystericky vreštiace hladne dieťa nie je podnet pre moj mozog aby sa zobudil. Pri prvom synovi mi ho byvaly v noci nosil a pricucol ho na prsnik keď som spala a neskor som začala spavať bez trička na boku aby sa maly v noci nakojil sam 😂 a fungovalo to. zobudil sa zacitil moje telo, pricucol sa a spal ďalej. takže ja na prebdene noci teda spomienky nema, vždy som sa teda vyborne vyspala.

wewe14071990
13. máj 2019

neviem ktore sa vam bude lepsie citat..ale kazdy den mam pod 36...iba 3x som mala nad.. 36,1 ; 36,02 a 36,03...neviem ci to je dobre..meriam v ustach kazdy den v posteli v rovnakom case 4:40

dadulik6
13. máj 2019

@wewe14071990 ovu ti este len pride musis mat 3 vyssie teploty ako 6 predchadzajucich a mas ich preto take nizke lebo mefias v ustach aj ja som tak zacinala ale bolo to velmi nepresne dalsi cyklus som uz merala dole

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk tak taky spanok ti zavidim veru 😂 ja viem o kazdom mojom pretoceni na druhu stranu a aj o priatelovi ked sa mrvi 😂

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 ja si večer zapnem telku a zrazu je rano 😀

wewe14071990
13. máj 2019

@dadulik6 tak to je normalne mat tak nizke? mam cyclotest 2. mne odporucali merat v ustach s nim... uz mi vraveli ze nizke BT su naznakom problemu so stitnou zlazou a mozno preto sa nam nedari....totizto uz rok sa snazime....

dadulik6
13. máj 2019

@wewe14071990 moze byt za tym aj stitna skus si najst tabulku s teplotami

dominika_sk
13. máj 2019

@wewe14071990 ja som uplne cela zdrava, normalna štihla s nizkym tlakom, manžel dobry spermiogram, moj byvaly takisto.
Prve tehotenstvo trvalo 13 mesiacov kym som otehotnela s byvalym
Druhe tehotenstvo nahodou, neviem ako, kedy, prdečo ale skončilo missed abort
Tretie - to som ASI teraz, nemam potvrdene, kym som otehotnela trvalo to 15 mesiacov intenzivneho snaženia, merania, robenia ovulačnych testov

Teraz som otehotnela sposobom že ovulačne testy ani raz neboli uplne pozitivne, od 14 do 16dc raz silnejšie raz slabšie a sex sme mali asi dvakrat, akasi som bola znechutena že to zas nevyjde, mala som problemy v praci, chcela som dať vypoveď, malo som jedla, spala a vidiš...
Taže že sa snažite rok , ano je to dlhši čas, ale nič nemusi byť stratene.

wewe14071990
13. máj 2019

@dominika_sk tak ja mam nadvahu... doteraz som/sme sa tym nezaoberali nejako extra...sustredila som sa na chudnutie...a schudla som 16kg zatial a dalej sa zdravo stravujem a cvicim.mam v hlave to,ze to moze stat za tym...a stale nic...tak som sa dala na meranie bt...a teraz vidím tie nízke cisla..tak zisťujem.k lekarovi idem 20.V ,potom ked bude ms. Manžel pojde na spermiogram.ked budem vediet,ze je vsetko ok po zdravotnej stranke tak sa na to vyprdnem a budem čakať a uzivat si...len takto to cloveka ubija kazdym mesiacom ked pride ms a nevies co sa deje a lekari povedia,ze az po roku to je opodstatnene riešiť.ja som po konizacii krcka,manzel dia...cize...ja neviem..obcas proste clovek chce vediet na com je

dominika_sk
13. máj 2019

@wewe14071990 mňa čaka konizacia pravdepodobne poporode, teda ak boh da🙏🏻

evita2176
13. máj 2019

@magic08 krása gratulujem 😍🍀🍀🍀

magic08
13. máj 2019

@evita2176 ďakujem 😁 😍

deedaa
13. máj 2019

Žienky, vy ste tu znalé 😊 Meriam prvý mesiac bt a takto mi to skáče. Je to v poriadku až takéto skoky? Meriam poctivo v rovnakom čase ešte pred vstaním z postele. Jedine, že sa občas preberiem skôr ešte pred budíkom. Môže to takto ovplyvniť bt?

butterfly333
13. máj 2019

@ersp držím palce

ersp
13. máj 2019

@butterfly333 dakujem, mam respekt pred dalsim testovanim, ale verim ze bude silniet 🙂

dominika_sk
13. máj 2019

Začinam mať akusi paniku že to nedopadne dobre, že budem musieť na kyret. Posledne dve tehotenstva som dva dni po meškajucej ms mala rovnake kolajnice (to je v tomto cykle dnes) pridavam fotku ovulačneho testu z 30.4., vrchol som nezachytila. Dajme tomu že ovulacia teda prebehla 1.5. Čiže od 2.5. Ratam dpo, takže dnes som 12dpo/29dc. Druha fotka je hcg test. Je to normalne taka slaba čiarka na 12dpo? Nemam žiadne priznaky, okrem semtam pichnutia v podbrušku alebo ťahania okolo pupku vobec nič. Možno som len predtym mala ovulaciu skor, ale už pred ms som mala divne chute. Ďakujem ti @diaalex, presne toto som nechcela !!!

ikonica
13. máj 2019

@dominika_sk nepanikar... Netestuj kazdy den a pouzivaj rovnaku znacku... Stresom si nepomozes k nicomu... Mne priznaky prisli tusim az v 6tt... Teda nevolnosti... Nechutenstvo atd... Dovtedy max bolesti v podbrusku a trochu citlive prsia...

beatinka
13. máj 2019

@dominika_sk videla som tu testy, ktoré boli 14-15dpo a oveľa slabšie ako tvoj! Hlavne sa upokoj a nečakaj len zlé. Cítiš sa dobre a to je hlavné. Nepomôžeš si, ak sa budeš takto stresovať. Daj si nejaké 2-3 dni pauzu s testovaním a uvidíš, že všetko bude dobré! Silno držím palce!!! 🤞🏻

ceklis
13. máj 2019

@dominika_sk vy💩 sa na testy a objednaj sa o 2tt k doktorovi ak máš všetko ok a nepotrebuješ daky fraxik alebo dačo. Test je silnejší a je pravda že je to iná značka, ale čiarka je krásna na 12dpo ❤️

havranka31
13. máj 2019

@dominika_sk vobec nemaj stres, pridavam moje ciarky, tiez bola slaba, uz som v 17.tyzdni a vsetko v poriadku. Inak priznaky som nemala ziadne, zle mi nebolo ani raz cely cas, zo zaciatku len bolest prs a brucha ako na ms. Potom nastupila hrozna unava asi 3 tyzdne, inak nic. Kazde tehotenstvo je ine 🙂

dominika_sk
13. máj 2019

@ikonica
@beatinka
@ceklis
@havranka31 ďakujem za podporu😔 tak velmi som čakala kedy to pride až som z toho uplne mimo či bude všetko ok. Vynorili sa mi všetky tue spomienky ako som sa s usmevom pozerala na monitor a čakala na tehotensku knižku a zrazu som videla na doktorke že sa divne tvari a potom mi povedala že musim na kyret...

ikonica
13. máj 2019

@dominika_sk velmi dobre to poznam... Ale skus mysel nastavit tak, ze ked sa budes dopredu trapit, nicomu nepomozes... Nie je v nasej moci teraz nic urobit, len cakat... A verit, ze toto babatko uz tu chce s nami ostat... Ja som si povedala, ze mam lieky, ktore viem, ze mam brat na moje diagnozy, budem sa snazit byt v klude a robit vsetko preto aby som nestresovala... A po potvrdeni tehu sa hned svacnem na pn... Aj som tak urobila... Este som nevyhrala "vojnu" ale mensie bitky uz ano... Aspon ze som prekrocila ten 12tt.. Skus sa aj ty nastavit a verit, ze tento rok (prasata 😃) je vas a ze to uz dobojujete az do porodnice 😉

zuzanockamt
14. máj 2019

už druhý mesiac o ničom 🤔 zatiaľ ovuláciu nevyznačilo, neviem, ale už asi ani nevyznačí...aj keď ja si myslím,že už bola