Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ano, od 2dc si picham hormony , dnes som 9dc. Opu asi piatok, mozno vikend...
@ikonica tak ono to ma tri dovody prečo takto. Prvy že obe sme sa zhodli že pojdeme už na istotu, druhy že som u nej bola prvykrat kvoli krčku a rovno som sa rozhodla že chcem u nej ostať lebo som hladala niekoho kto ma zoberie a možem byť jej pacientka až od juna a treti že ma menej času keďže aj operuje a po porode ak bude treba bude mi ona robiť ten krčok. Samozrejme keby sa niečo dialo mam sa ozvať.
@martinade mooooc držím palce je to dlhý proces od začiatku po vklad? Ja som bola na reprodukčnuj imuno tak výsledky budú 25.6 potom uvidíme co ďalej
@butterfly333 a nie, boli sme v marci na pohovore a ak by som mala spravene vsetky testy tak by som uz sla na ivf v aprili. Takze v aprili som si spravila chybajuce testy, teda moje testy boli rock stare musela som ich mat nove...a v dalsom teda v tomto cykle uz od 2 dna beriem hormony...
@dadulik6 držím silno palce pri testovaní 🙂
@martinade pekne ustálené teploty, včera ti nerobili utz?
@dominika_sk čiarku máš na 12 DPO veľmi peknú 🙂 gratulujem ešte raz 🙂
@butterfly333 gratulujem k svadbe 🙂
@evi38 tie kvapky su nejake byliny? je tam napisane aj zlozenie? beriem nejake byliny a som zvedava, ci nejake podobne
@dadulik6 ked som naposledy testovala, tak top test ukazoval slabú čiarku a taký pepino ani netušil, ze by mal niečo ukázať.. možno je to podobný prípad ako pepino. Ja by som sa stavila o čokoľvek, ze tam bude čiarka.. začína ma ta bazalna teplota rozčuľovať.. minule jedna dievčina, co podľa grafu bola ovulacia a podľa utz nie.. teraz ty.. 😕

@martinade moja ideš na IVF?