Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade Mati, nam sa zatial dobre dari, dnes je to 21tt. brusko uz viditelne, pohyby citim uz dlhsie ... mame za sebou velke sono a to dopadlo dobre, rastom a vyvojom je o tyzden vopred. na dalsie sono idem za 8 tyzdnov.
co sa tvojich vajok tyka, tak si myslim, ze ich mas veru dost a aj krasne velkosti. len nech riadne rastu a mas co najvacsiu urodu. ako si spokojna s Prahou? su mili?
Tak a zacína novy mesiac merania... dúfam že už bude aj posledny na dlhsiu dobu 🙏 drzim nam všetkym palceky ✊✊
Zajtra ide muž na spermogram.. dúfam že sa pohneme dalej a budeme vediet ako dalej pokracovat 👨👩👧👦
caute zienky mne dnes konecne volala dr.z genetiky.Trizomie sa nepotvrdili babo je zdrave a bude to chlapcek 😍👶
@c_est_la_vie ja vidím držím palce. Ja som dnes 29dc no netestujem keďže viem ze tam bude len /.
@butterfly333 dakujem velmi sa tesim 🙂. Predpolrokom som mala MA a toto bol prvy mesiac kedy som si povedala ze uz som psychicky v poriadku. Tak dufam ze toto je vacsi bojovnik 🙂 prajem vsetko dobre aj tebe, urcite sa podari ❤️
@c_est_la_vie aj si niečo brala tento posledný cyklus ci úplne si všetko vysadila? Ja som minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič.
@butterfly333 praveze vobec a cudujem sa ze sa to hned podarilo pretoze mam endometriozu a hormonalne problemy. Nechcem tu tym provokovat lebo viem ze vela kociek tuna si musi ozaj sledovat ovulaciu ale u nas to vzdy vyslo na 1. Krat. Len teraz budem trosku nervozna ci je vsetko v poriadku.
@ereska akurat sa smejem ako si to moj chlap dobre poistil. O 2 mesiace svadba a na rozlucku mozem ist tak do cukrarne kym on neviem co bude vystrajat 😀
@c_est_la_vie neboj, nie si v tom sama 😂 my mame svadbu o 3 mesiace a vtedy nielen brucho budem mať, ale úplne žiaden alkohol
@diaalex v ktorom budes mesiaci? Ja dufam ze to este nebude vidno, tie saty sa mi dost pacia 😀
@butterfly333 no teraz beriem počas hormonov len myo isonitol, kys. Listovu, selen, vit a,b,e,d3, k2, sem-tam zinok, večer melatonin, ale to beriem kratko.
Inak doteraz som brala vitex, gynex, mk, omega 3, q10 , evening primrose oil, caj frauenmantel, pred tym macu ale ta mi asi skor skodila ako pomahala.
A teraz som si pridala q10 ale Ubiquinol, vit a, k2, d3, e, melatonin, L-arginin, glutathione, Dhea, insulin, fembion alebo vitamin code , chlorella, sem-tam wild yam a spirulina a acidophilus.

@dadulik6 držíme silno päste nech neklesne a ciarocky sa ukážu