icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
15. máj 2019

@alison11 ráno som skúsila test, ale žiaľ sa mi zdá čistý 😥... Ukludnuje ma zatiaľ len to, že pri dcére som také testy mala skoro do 3 mesiaca. Dnes graf takto, tak hádam to dopadne dobre 😍

beatinka
15. máj 2019

@dominika_sk krásne silnie! Hlavu hore, bude to ok!!! ❤️

kakatulik
15. máj 2019

@shellynda ved podla grafu si 7DPO. To nemoze byt este ani poriadne zahniezdene....velmi skoro testujes.

martinade
15. máj 2019

@moncicovka nemas vyrazne zvysenie teplot medzi 1 a 2 fazou a nevidim 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dňoch .

ikonica
15. máj 2019
alison11
15. máj 2019

@dadulik6 Ahoj tak ako dnes bt?

martinade
15. máj 2019

@evi38 evi, prave som sa vratila. Počet vajíčko sa mi zvýšil z 11 na 12/13. Lava strana 6, prava 7, ale 1 je uplne male, tak doki počítal len 6. 3 mam 14,5, 3 -14, 1x13, 1x11 a 4x10mm a posledne jedno je 7mm. Asi odber v piatok nebude...uvidime čo povie praha. A teplota skoro ta ista 🙂 som zvedava ako vyzera graf v ivf cykle . Ty este stale nemeraš?

alison11
15. máj 2019

@shellynda Ja Verím,že za pár dní máš viditeľné // na teste.

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 už som bola včera, na konzultaciu kvoli krčku ale rovno som sa k nej aj prihlasila. na sone ešte nič nebolo, tak sme sa dohodli na 12.6. dovtedy ma je*** 😀

moncicovka
15. máj 2019

@martinade asi sa vykašlem na celé meranie vôbec tomu nerozumiem 😡

magic08
15. máj 2019

@dominika_sk ja tak cakam na termin k dr. uz skoro 2 tyzdne!!! konecne zajtra ja ten den!!! sa neivem dockat, uz sa vidim ako od rana stresujem, ci vsetko bude ok.
co mas s krckom?

martinade
15. máj 2019

@moncicovka mne tvoj graf pripada anovulačne. To ze si mala bolesti a pozitivny ovu test este neznamena, ze ovu prebehla. Moznoze by bolo dobre sledovat cyklus aj u dokiho ci ovu prebehla, lebo ľudske telo je nevyspytateľné...
Niečo na čítanie
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 vyšla mi horšia cytologia v novembri, kontrolny odber teraz v marci vysledok rovnaky lsil, znamky hpv a do toho som sa objednala na konzultaciu na jednodňovu gynekologiu kde som musela oznamiť že som zistila že som tehotna a rovno som sa k tej dr aj prihlasila. dohodli sme sa že dame kontrolu o mesiac a potom sa uvidi či sa tehotenstvo vyvija spravne a cyto budeme riešiť až poobede, alebo ak nedajbože bude niečo zle tak skor.

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 že poobede 😅 po pôrode som myslela !🙄

kakatulik
15. máj 2019

@martinade ahoj, myslim,ze na to,ze si este len 10DC su foliky dost velke. Nesmies zabudnut,ze maju teraz menej miesta na rast,kedze ich je viac. Ako to prezivas tie hormony? Citis nejak ze je tych folikov viac?

magic08
15. máj 2019

@dominika_sk aha, velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku a nemusis to absolvovat cez tehu.

martinade
15. máj 2019

@kakatulik jaj, to s tym miestom ma ani nenapadlo. Len sa mi zdalo, ze su celkom male a moc sa toho za 2 dni nezmenilo. Ohladom pocitov, do vcerajsej akupunktury som intenzívnejsie (celkom intenzivna bolest ) vnímala vaječníky, ale po akupunkture uz menej. Sice stale ich cítim - bolesť, ťahanie, ale uz je to miernejšie.
Inak punkciu odhadovali na piatok, tak možnože este vyžiadaju jedno usg v piatok a možnože cez vikend bude zber hrozna .

dadulik6
15. máj 2019

@alison11 ahoj dnes mi stupla na 37 ... na predchadzajucej strane mam graf

alison11
15. máj 2019

@taily30 Na kedy máš termín?
@dadulik6 Krásne stúpaš 🙂 Držím päste.
@dominika_sk Gratulujem krásne // 🙂

martinade
15. máj 2019

@dolynkaq ako sa mas? Co noveho?

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 to hadam nie, skor sa bojim či uvidim ❤ a všetko ako ma byť

kakatulik
15. máj 2019

@martinade asi zalezi od toho,ake velke foliky Praha potrebuje---ja to vidi, skor na zaciatok budúceho tyzdna. Leb do piatku budu mat tie najvacsie okolo 16mm.nedel 18......ved uvidis co ti napisu.

moncicovka
15. máj 2019

@martinade dakujem ☺️

diaalex
15. máj 2019

@c_est_la_vie to už budem medzi 5. a 6. 😁

magic08
15. máj 2019

@dominika_sk bude urcite, mysliet pozitivne. To si vravim uz skoro 2 tydzne a da to riadne zabrat 🙂

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 ani nehovor, ja som uplne mimo, spať sa mi neda...

dadulik6
15. máj 2019

@alison11 myslim si ze kedze vcera bol test negativny tak je mala sanca zeby sa to zmenilo ale dakujem

martinade
15. máj 2019

@kakatulik fuu tak to mi telo spravilo škrt cez rozpočet 🙂 praha sa pripravovala na odber cez piatok, sobotu... hormony mam do štvrtka a o tyzdeň 3 dňové školenie , no super 😶

magic08
15. máj 2019

@dominika_sk no, ja dnesnu noc spat nebudem, ked viem, ze zajtra dr.

dominika_sk
15. máj 2019

@magic08 aj tak ti zavidim že zajtra 😀 kolky si tt?