Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@moncicovka nemas vyrazne zvysenie teplot medzi 1 a 2 fazou a nevidim 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dňoch .
@evi38 evi, prave som sa vratila. Počet vajíčko sa mi zvýšil z 11 na 12/13. Lava strana 6, prava 7, ale 1 je uplne male, tak doki počítal len 6. 3 mam 14,5, 3 -14, 1x13, 1x11 a 4x10mm a posledne jedno je 7mm. Asi odber v piatok nebude...uvidime čo povie praha. A teplota skoro ta ista 🙂 som zvedava ako vyzera graf v ivf cykle . Ty este stale nemeraš?
@magic08 už som bola včera, na konzultaciu kvoli krčku ale rovno som sa k nej aj prihlasila. na sone ešte nič nebolo, tak sme sa dohodli na 12.6. dovtedy ma je*** 😀
@dominika_sk ja tak cakam na termin k dr. uz skoro 2 tyzdne!!! konecne zajtra ja ten den!!! sa neivem dockat, uz sa vidim ako od rana stresujem, ci vsetko bude ok.
co mas s krckom?
@moncicovka mne tvoj graf pripada anovulačne. To ze si mala bolesti a pozitivny ovu test este neznamena, ze ovu prebehla. Moznoze by bolo dobre sledovat cyklus aj u dokiho ci ovu prebehla, lebo ľudske telo je nevyspytateľné...
Niečo na čítanie
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@magic08 vyšla mi horšia cytologia v novembri, kontrolny odber teraz v marci vysledok rovnaky lsil, znamky hpv a do toho som sa objednala na konzultaciu na jednodňovu gynekologiu kde som musela oznamiť že som zistila že som tehotna a rovno som sa k tej dr aj prihlasila. dohodli sme sa že dame kontrolu o mesiac a potom sa uvidi či sa tehotenstvo vyvija spravne a cyto budeme riešiť až poobede, alebo ak nedajbože bude niečo zle tak skor.
@dominika_sk aha, velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku a nemusis to absolvovat cez tehu.
@kakatulik jaj, to s tym miestom ma ani nenapadlo. Len sa mi zdalo, ze su celkom male a moc sa toho za 2 dni nezmenilo. Ohladom pocitov, do vcerajsej akupunktury som intenzívnejsie (celkom intenzivna bolest ) vnímala vaječníky, ale po akupunkture uz menej. Sice stale ich cítim - bolesť, ťahanie, ale uz je to miernejšie.
Inak punkciu odhadovali na piatok, tak možnože este vyžiadaju jedno usg v piatok a možnože cez vikend bude zber hrozna .
@taily30 Na kedy máš termín?
@dadulik6 Krásne stúpaš 🙂 Držím päste.
@dominika_sk Gratulujem krásne // 🙂
@dominika_sk bude urcite, mysliet pozitivne. To si vravim uz skoro 2 tydzne a da to riadne zabrat 🙂

@alison11 ráno som skúsila test, ale žiaľ sa mi zdá čistý 😥... Ukludnuje ma zatiaľ len to, že pri dcére som také testy mala skoro do 3 mesiaca. Dnes graf takto, tak hádam to dopadne dobre 😍