Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@moncicovka za mna ovu 16 dc. Nemyslim si, ze mas tento cyklus anovulacny (vzostup o 0,3 stupna), len z nejakeho dovodu mas v 1. faze skoro rovnaku bt ako v druhej faze (rozdiel o 0,1). Mozno nemas dostatok estrogenu, co moze mat negativny vplyv na kvalitu vajicok. Podla mna u teba ovu prebehla, ale vajka mozu, ale aj nemuseli byt kvalitne. Hormonalny profil ti robili? A nevesaj hlavu, kolke zeny maju cudesne grafy a otehotneli a tie co maju ukazkovy graf aj s ip, tak sa im z nezistenej alebo zistenej priciny nedari. Drzim palce, aby si co najskor uvidela krasne dve ciarky na tehu teste 🙂
@moncicovka aaaa zabudla som dodat, ze bt ti podla mna urcite este stupne, niektorym zenam stupa bt pomalicky a niektore maju hned extra vyskok 🙂
@dadulik6 Nemysli si,mne pri prvom meškala ms a to mi načas chodilo od Duphastonu a nedošla ms a testy boli biele a keď začala som často chodiť na wc v práci a svrbeli mi bradavky kolegyňa mi dohovárala spraviť si test darmo som jej vravela že mám biele a to už bolo 2týždeň čo meškal tuším 10deň a boli riadne koľajnice .Držím palce.
@monu66 dakujem pekne 😘 hormonálny profil mi ešte nerobil ani som to zatiaľ neriešila nakoľko sa snažíme ešte len 4.mesiac,aj minuly mesiac mi pomalšie stúpala teplota ale nakoniec vyskočila na 37 takze môže byt že aj teraz neskôr veď uvidim
@monu66 tusim ze sa pise ze rozdiel 0.2-0.3 by mal byť medzi fázami... a v prvej faze je 36,4-36,5 a druha Gaza 36,4-36,5
Radsej byt v pochybnostiach a zistit aj inou metódou ci ovulka naozaj prebieha, ako sa život falošnými nadejami...
@moncicovka
@butterfly333 no ked mi ta 42 rocna kamoska povedala, ze sa jej zvysilo amh z 1,8 na 2,xxx uz sa nepamätám, a pri ivf mala 16 folikulov a 6-7 vajíčok.... tak vysledky su vysledky... ale beriem len kratko, teda asi 2 tyzdne som brala... teraz som to prerušila aby som to nemiešala s hormony

@martinade ved to tak nemusi byt. O tyden uz bude po vsetkom.Mozno to urobia v nedelu.....vyckaj co povedia...