icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
16. máj 2019

@magic08 jéj super, paráda, gratulujem 🙂 už bolo vidno aj bábätko? Či bol gestačný a žĺtkový vak? 🙂
@dominika_sk výsledok je super 🙂 gratulujem 🙂

katka1304
16. máj 2019

@ersp ak vieš kedy si mala ovulaciu, od dňa ovulácie odrátaj 14 dni a ten deň rátaj ako 1.deň poslednej ms.. všetky tehotenské kalkulačky rátajú s ovuláciou na 14 deň a v podstate aj gynekológovia rátajú, ze tehotenstvo začína v 3tt.. ja som mala dlhé cykly a takto mi to sedelo v oboch tehotenstvách aj s ultrazvukom.

ersp
16. máj 2019

@katka1304 ďakujem, takže ak ovulacia bola v piatok 3.5 tak teraz v sobotu 18.5. by som mala začínať 5tt?? som s toho trochu jelen :D

dominika_sk
16. máj 2019

@evi38 ďakujem, ale ešte musim mesiac vydržať na sono😒

katka1304
16. máj 2019

@ersp Ano, mala by si byt 4+1, tj 5tt

ersp
16. máj 2019

@katka1304 ďakujem pekne za vysvetlenie, už len dúfať, že test bude neustále tmavnúť a všetko bude ok 🙂

katka1304
16. máj 2019

@ersp držím prsty 😉

0507
16. máj 2019

@dadulik6 nie, brala som ho 2 mesiace, nezabral, potom som uz nechcela...teraz som len na vitexe, kys. listovej a obcas ked nezabudnem tak aj vcelia kasicka

ikonica
16. máj 2019

@dominika_sk a ta nova ti sono nespravi ani za cash skor? Hoci naco ked este maloco bude vidiet....

ersp
16. máj 2019

@katka1304 ďakujem 🙂

dominika_sk
16. máj 2019

@ikonica no veď prave, už to vydržim...aspon to hcg je v norme

dadulik6
16. máj 2019

@0507 ved jasne ked nezaberal tak naco uzivat.. ja uz neuzivam vobec nic ovulacia mi krasne nabehla uz 3 mesiac sama

magic08
16. máj 2019

@evi38 nie, len dutinku som videla. Dr nevravel nič len potvrdil tehu

0507
16. máj 2019

@dadulik6 ved to, nechcem do seba zbytocne brat ked nezaberal...ako si na tom ty teraz?

pimar
16. máj 2019

@h_petra dakujem za odpoved. Kolko si teraz DPO?

kika123kika
16. máj 2019

Ahojte mam jednu otazku 🙂 musi mat kazda zena v merani BT ak sa zadarilo implantacny pokles? A ak ano v ktorych dnoch? Dakujem 🙂

alison11
16. máj 2019

@dadulik6 U doktora mal folík koľko mm? Praskajú pri 22-24mm a niektoré pociťujeme aj bolesť ak lekár videl už prasknutú časť folíkulu to jest žlté teliesko prítomné tak ovu prebehla skôr.
@taily30 Áno či Ti podľa bt ovulky sedí od tiaľ termín?
@shellynda 4.5. si nemohla mať ovu? tam je to nižšie a aj pokles by sedel tak na 5dpo toho 10.5. ? tak by si bola teraz 12DPO.
@veja28 Tak práve že máš iný graf a bt môže byť tento graf vpohode aj víťazným 🙂Držím päste.

alison11
16. máj 2019

@kika123kika Ip prebieha po ovulke na 5-7 dpo u niekoho na 9dpo mal by byť aspoň o ničo nižší a potom zas výstup vyššie bez toho by sme nezaznamenali že sa uchytilo oplodnené vajíčko a je to tak prirodzené.

ja197
16. máj 2019

@alison11 to vôbec nieje pravidlo podľa mňa...bolo tu kopec grafov kde ženy boli tehotné a nemali IP...ale nech sa vyjadria skúsenejšie

shellynda
16. máj 2019

@alison11. Áno, mohla byť a od toho 9-10teho mi bolo zle, prsia aj hlava ma boleli... Dnes ráno som vracala 3 krát a zle mi je stále, strašne kŕče mám ako keby nejaký vírus, ale nikomu okrem mňa takto nie je

kika123kika
16. máj 2019

@alison11 dakujem 🙂 poslem ti moj graf akk vypada 🙂

iam24
16. máj 2019

Ahojte. Ozyvam sa po dlhom čase, za chvíľku začínam 5 mesiac. Lekár tvrdí, že čakáme chlapčeka no som veľmi zvedavá na 4D ultrazvuk. Gratulujem všetkým novým tehulkam, a ostatným silno držím palce aby sa váš sen stat sa mamou splnil. Chvalabohu nevoľnosti mi prešli no stále nepriberam. Hlavne že bábätko rastie 😊 včera sme s mužom ucitili prvé kopanceky, každej jednej z vás to prajem aby ste to zažili. Držím palce. 😍😘

jannali
16. máj 2019

Baby, Vám co sa zadarilo, aké vitamíny ste brali? Vdaka.

alison11
16. máj 2019

@kika123kika Zaujímavo to u teba vyzerá skackavo som zvedavá ako budeš pokračovať.
Ja som dnes začala merať len na 12dc a tak nízko som ešte nebola 36,02 🙂

alison11
16. máj 2019

@iam24 Jejo nádherní je 🙂 Tak prajem krásne tehu chvíle 🙂 pomalyčky ste v polovici vidím na snímku že je z 16t a 6 dňa 🙂 takže 17tt 🙂 Verím Ti že tie prvé kopančeky sú nádherné preto by som veľmi rada ich ešte raz zažiť... Ale čas ukáže ako sa podarí náhodou...

kika123kika
16. máj 2019

@alison11 dakujem dam vediet na 25ho necakam ms snad nedorazi 🙂 dufam ze aj mne predpovies tehu grafik 🤗 no tak to je dost nizka teplota falt :/

alison11
16. máj 2019

@kika123kika To dúfam,aj ja že sa vám už zadarí a grafík bude ukážkový aj tvoj 🙂 Veľmi držím všetkým snažilkám palce aby sa dočkali drobčekov 🙂 Nie je nič čarovnejšieho ako mať bábätko pod srdcom a priviesť ho na svet,držať v náručí,pozerať ako spinnká,rastie 🙂

kika123kika
16. máj 2019

@alison11 fuu ani nehovor 🙂 este len 5ty mesiac sa snazime ale uz je to pre mna vecnost. Strasne tuzime uz po malom vonavom uzliku 🙂 taz sa zadarilo no neudrzalo sa tak snad ked sa zadari bude vsetko ok 🙂 aj ja nam drzim palce syraaasne mooc 🙏🙏

iam24
16. máj 2019

@alison11 momentálne som 17+3. 🙂 Takže v nedeľu začínam 5 mesiac. Tie kopanceky sú krásne nakoľko ich cítim prvý krát ;) držím palce.

ikonica
16. máj 2019

@iam24 kedy mas termin?