Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309
@ereska ďakujem veľmi krásne. Len zhrniem, bolo veľmi chorucke, taka dg že v Európe 2deticky a hrozný stav 😪 stane sa žial aj také
dnes zas kus hore ale vsala som o hodinu skorej teda nedobrovolne ma bol zivy budik zobudit.. neviem co ma to napadlo spravit rano test mozno len tak bolo to spontanne bez rozmyslu ale na nom je duch co som ostala prekvapena ze coo 6dpo??nieje to kanalik nazivo ma ruzovkavy nadych vobec nemusim naklanat a hladat 😳😳😳 samozrejme nieje do oci bijuci ako ked su krasne // ale je tam 😂😂😂😂
@veja28 nooo super neukazes ak testik? Som zvedava ja som teraz 7dpo 🙂 a drzim palce aby ti silnela 🙏🙏
@dominika_sk one step s wish 😂😂
@kika123kika 😊😊😊 snad bude este sa ale netesim... ale som rada ze mi nesisi a vydi to tam aj niekto iny.. no nazivo to vydno pekne 😊
@kika123kika dnes som 6dpo..min cyklus som mala 26dnovy ( a predtym 25dnovy)takze netusim ale moj odhad je streda - piatok
@veja28 nechcem ťa sklamať ale mne stale ukazovali duchov tak som ich vyhodila
@dominika_sk mne jedny one step ukazivali krasne tehu... (v oktobri), min. mesiac tieto testy krasne kanaliky ale tato ciarka je na zivo ina 😊 ruzova siroka ako ma byt.. tak snad to nebude plany poplach samozrejme neberem to ako hotovu vec 😂 ze je to tam uvidim nasledujuce dni.. no moj rozhovor s wc misou po vypiti cistej vody (ktoru pijem vzdy bezne) mi naznacuje nieco ine (posledne 2tehu som sa snou ties takto zvykla debatit) samozrejme si nechcem nic nahovarat mohlo mi prist zle len tak (co sa mi sice nikdy nestalo 😂😂) ale zatial sa udrzujem v hladine reality a kym to nebudem mat ze jasne 2ciarky alebo potvrdene s krvi tak si to nepripustam 😊
@veja28 aha ja mam tiez 26dnovy cize oodla nna ja az v den ms budem testovat samozrejme ak bude meskat 🙂 snad vydrzim :D
@martinade no keď som stimulovala a aj po odbere vajíčok som pila do 5 l vody denne a jedla kopec bielkovín... znižuje sa tým riziko OHSS...hyperstimulačného syndrómu...a je to fakt lebo mala som na neho nábeh a vždy keď sa.ki pohoršilo dala som si proteínový nápoj a uľavilo sa mi do 5 minút...
Mám sa v celku fajn...len od potratu som ešte asi neovulovala...a vlastne od stimulácie určite nie...
V pondelok si ideme pre našu bublinku... poslednú a pevne verím že sa a ňou o 9mesiacov zoznámime aj live 👶🙏❤️🍀
@zuzik5891 drzim prsteky, musi to vyjst. Telo je uz ako tak ukludnene od hormonov. Zevraj vyššia sanca je pri mrazacikoch, lebo telo, hormony su uz ako tak ustalene.
Ja si dnes picham poslednu injekciu a v pondelok rano odber. Som zvedava ako to dopadne. Dufam ze tam najdu nejake vajka. Tolko nezdarov som citala. Mm uz par dni abstinuje, tak nech potom vyberu kvalitnu sparmiu.
Inak take ustalene teploty ako pri ivf cykle som este nemala , sranda...
@martinade moja...ak máte zlý spg tak spermijky staré dva dni... keď máte dobrý tak spermijky 3-4 dňové... upozorňovali nás na to v centre... staršie spermijky sú už staré... prezreté...my smr mali dvoj dňové lebo máme veľmi zlú fragmentáciu...zo ❤️ ti želám aby si mala čo najviac zrelých vajíčok 🙏❤️🍀

@dominika_sk nádherné // gratulujem a držím palce