icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
20. máj 2019

@zuzik5891 zuzi, us po? Drzim ✊😘

evi38
20. máj 2019

@martinade ako si dopadla, koľko bolo vajíčok? 🙂

ikonica
20. máj 2019

@zuzik5891
@martinade ako baby?

ceklis
20. máj 2019

@martinade kolko ich nakoniec bolo? Drzim moc moc palce nech su hlavne kvalitne a v piatok mame tie male bublinky v brusku 🙂

zuzik5891
20. máj 2019

@martinade
@ikonica no baby...bublinka je v brušku...bolo to trošku náročnejšie... trošku som zašpinila ale všetko je v poriadku ❤️🙏👶🍀😘

@martinade a ty ako?... koľko máš folikov?😘

ikonica
20. máj 2019

@zuzik5891 och teraz uz len nech sa poriadne zahryzne ✊✊✊

martinade
20. máj 2019

@evi38 @ikonica @ceklis @zuzik5891 @taily30 tak baby nakoniec som mala 14 folikulov, 7 na kazdej strane. 6 vajicok a 5 a nich zrele...

martinade
20. máj 2019

@zuzik5891 silno drzim drzim prsteky aj na nohach 😘

zuzik5891
20. máj 2019

@ikonica áno... myslím na ten malinký život každú minútu 🙏❤️
@martinade tak to máš takmer rovnako ako dom mala ja... blahoželám 🙏🍀😘... budete mať PK?

zuzik5891
20. máj 2019

@martinade 😘😘😘😘😘🍀🍀🙏👶

martinade
20. máj 2019

@zuzik5891 co je to pk?

martinade
20. máj 2019

@ceklis uz to musi vyjst 🙂 a musi , inu cestu nevidim

zuzik5891
20. máj 2019

@martinade predĺžená kultivácia

martinade
20. máj 2019

@zuzik5891 mame to v pk v balicku. Preto predpokladaju transfer v piatok, hoc vravela koordinatorka ze sa moze stat, ze mi vložia skor ak embriolog uvidi... podla situacie ci degraduje. Inak spermiogram bol lepsi ako minule... to nam povedali..

zuzik5891
20. máj 2019

@martinade a čo ešte máte v balíčku...ak bude vklad skôr tak ti budú vkladať morulku asi...

ikonica
20. máj 2019

@martinade super ;)

martinade
20. máj 2019

@zuzik5891 uvidime ako sa budu vyvíjať... ale nakazala som im, nech sa držia a bojuju, lebo aj budúci rodičia sú bojovníci hihihi . Inak dnes vecer mam zacat brat utrogestan.... @ceklis brali ste aj vy progesteron po zakroku?

ceklis
20. máj 2019

@martinade ano ano, hned po opu v ten vecer som zacala s progesteronom. a ak mozem poradit, nedavaj si vkladat skor
zevraj ak preziju stvrty den je velka pravdpepodobnost ze to dotiahnu to tej blasty. ja som mala raz vklad 3dnoveho 8bunkoveho embryjka a to ma dzurillova schladila, ze to sa ani za vklad nepovazuje.
neviem, je to na tebe, ale myslim si, ze ked maju prezit, tak preziju a na ten piatok by som isla urcite na vklad. moc moc drzim vsetky palce nech sa pekne delia. je to brutal toto vsetko na psychiku, hlavne kazde rano cakat na spravy. tak v piatok ale budeme mat v brusku tie bublinky a bude uz dobre
drz sa a oddychuj

ceklis
20. máj 2019

@zuzik5891 zuzka a tebe moc moc prajem nech bublinka krasne rastie v brusku 🙂 budes aj testovat?

kakatulik
20. máj 2019

@martinade ahoooj,no tuším,že aj toto som približne odhadla😊. Držím poslceky😗,aby sa všetky pekné vyvjal
@zuzik5891 aj tebe držím palce 😘

@ceklis tak si sa nakoniec k tomu dokopala. Držím prsty všetky čo mám. 🤗😘

evi38
20. máj 2019

@zuzik5891 veľa šťastíčka, musí to už tentokrát výjsť 🙂
@martinade tiež by som dala pk, veľakrát práve tie posledné dni odhalia, ktoré sa prestanú vyvíjať 🙂...teraz ti budú kedy volať ako pokračujú?
@kakatulik ahoj 🙂 no a môžeš ty ísť robiť veštkyňu :D

dominika_sk
20. máj 2019

Baby, prosim poraďte. Mam možnosť kupiť od kamošky moj vysnivany kočik za štvrtinovu cenu noveho ale musela by som ho kupiť dnes lebo ma inych zaujemcov. Ano ja viem že je skoro, aj mne to vadi😔 ale keď ho budem kupovať za par mesiacov a za použivany dam o500 eur viac. Nemusim ho mať doma, deti určite chcem, je unisex a koniec koncov ho možem hocikedy predať pri najhoršom. Fakt vela by som ušetrila, tiež nie som milionar. Kupili by ste ho na mojom mieste? Ja ho strašne chcem a manžel povedal nech sa rozhodnem ja.

evi38
20. máj 2019

@dominika_sk určite by som ho kúpila 🙂

dominika_sk
20. máj 2019

@evi38 🙏🏻Ďakujem, evi

ceklis
20. máj 2019

@kakatulik dakujem krasne. pravdupovediac nemam uz velmi na vyber s casom, tak som isla do toho. imunologia podchytena, hematologia tiez, vystelka na moje pomery vysoka ako tatry a dokonca boli aj dva 20mm foliky, tak 🙂 uz len to embryjo vlozik a nech sa tam poriadne nalepi a snad.... snad to vyjde 🙂 aj ked cele mi to pride ako scifi :/ co uz... strach mam velky, ale naozaj nemozem uz cakat. Bud - alebo, hop alebo trop 🙂

zabka1987
20. máj 2019

@dominika_sk ja áno a prezrad aký to je. Milujem kociky 😍

ceklis
20. máj 2019

@dominika_sk jasne, ze kup 🙂

martinade
20. máj 2019

@ceklis dakujem, tiez som citala, ze bublinky ak preziju 5 den, tak je vyssie pravdepodnost ze sa udrzia. 3 dnove moc nechcem, lebo aj v prirodzenom procese telo prima blastocistu do maternice... no 2 dni budu chybat ak to bude len 3 dnove 16 bunkove...

dominika_sk
20. máj 2019

@ceklis
@zabka1987
@evi38 no mima xari 😁 ale teraz som sa dozvedela že podvozok je rosegold. Či sa to bude pre chlapca hodiť? Mňa porazi!

martinade
20. máj 2019

@evi38 zajtra rano by som mala dostat email
@kakatulik ďakujem 😘, tak uz len tie dvojičky mech sa vyplnia 🙂