Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zabka1987 ja neznašam všetky štvorkolesove kočiky, predtym som mala trojkolku ale teraz žiadny pekny na trhu nie je. Jedine tento dokažem akceptovať a ešte ta cena... no ale je to rosegold😭
@ceklis nooo super. Takže imunológia je ok? Robila si teraz niečo iné,alebo inak? Ktovie, možno aj z tých dvoch folikov niečo bude. Toľko palcov ani nemám, ktoré musím tento týždeň držať.
@dominika_sk kúp, veď ho môžeš predať. Ber to ako investíciu.
@martinade no buďme skromní a vyckajme ako sa to bude ďalej vyvíjať.🙂
@evi38 ahoj Evi. Všetkými by som nechcela robiť,ale občas nám dobrý odhad 😉
@zabka1987 😂😂😂
ja som sa uz aj zamyslela, ze co by som kupila "ak"... ale potom som sa rychlo schladila a myslim si, ze ta mania by ma chytila az ked by sa narodilo
teraz je to uz "ine" :( ako ten prvy krat, tak asi by som kupovala ozaj az skoro pred pôrodom a zatial este jeden doma mam, tak mozno len k nemu by som dokupila vanicku a mania by zacala neskor
ty ako 🙂 co ides vyskusat? podla mna uz ani nic neexistuje co ti nepreslo rukami :DDDD
drzim moc moc palce a pls Janke ani muk :( prosiiim
@kakatulik imunologia nie je ok :( teda cytokiny su zevraj ok, ale nejako sa mi to neda porovnat s výsledkami z Bratislavy, tak neviem ci su ok. doktorka povedala ze su ok, len nk bunky mam zvysene, tak mam teraz imunoglobuliny pred tym KETom. Nechapem inak tie dva obrovske foliky :( tolko som nemala ani s gonalom... tak som si povedala, ze toto je posledna sanca a balim to. Na vystelku som mala len alchemilku, nic insie vlastne tento cyklus okrem femibionu a fraxiparinu neuzivam.
baby ale ja tak rozmyslam neda mi to akosi kedze som dnes len 8dpo to by eventualne na sone este nemal dr. nic vydiet a nie to uz 2 bublinky volake podla merania teploty ovu bola len min. nedelu... mam paniku aj s 2jiciek 😂 ale aj ze by to mohlo byt nieco ine :/ plus ani testy nie su take silne aby to bolo viac..stale nad tym premyslam aj ked mi neostava nic len cakat... dufam ze bude vsetko ok
@dominika_sk No ak máš možnosť tak ho kúp a podvozok ak je hliníkový či železný dá sa natrieť farbou na čierne alebo strieborné a bude unisex 🙂
@kakatulik to vážne? To som ešte nepočula, ja som si stále myslela že z alchemilky mám takú peknú výstelku 😂 teda ono je to asi priemer ale ja ju beriem ako výnimočnú 🤪🙈
Sibnuta som a blbosti ti pisem :( nie imunoglobuliny, veď tie sú brutal drahé, ale intralipidy beriem, formou infuzky 🙈

@dominika_sk no Mima je hrozne malinký kočík.
@ceklis aj tu je ďalšia kočíkov maniacka, že 😂 ja by som mimu nekúpila, ináč rose hold je do ružová fakt