Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzulienocka77 no ja neviem či sa mám tešiť alebo sa báť toho sklamania na konci... To poovulacne obdobie je najhoršie 😒
baby, prepacte, idem sme po radu..som 14 DPO a mam zvysenu teplotu a mendzes nikde. dostavala som na 13.den, ale ak som bola tehu, tak na 13-14.den mi vystupila uz nad 37, co sa teraz neudialo, drzi sa na 36,7-36,8, neklesa, nestupa. co to moze byt?
@zuzulienocka77 a zadala si včera tú teplotu? musíš ju tam napísať a potom dať discarded, ani vtedy ti to neukazuje? no možno ozaj preto, že je moc vysoko, ak ešte stúpneš, možno sa časom ukáže, aj keď tá teraz nie je podstatná 🙂
@jaja9891 ak máš digi teplomer, nikdy nemeraj viackrát po sebe, aj ja som to robila a čo meranie, to úplne iná teplota, digi teplomer vraj potrebuje nejaký čas na zregenerovanie sa 😀 takže odmeraj raz a praskni teplomer het, aj dnes si zapíš tú prvú teplotu, čo si namerala. A taký hlien krémový býva po MS pred ovu, potom sa zmení na bielok, takže to je v pohode a môžu ho spôsobiť aj ATB.
@mawiya oteplieva sa oteplieva 😀
@sefova supeeeeeeer 😀 hneď som to vedela, že ovutesty jasne ukazujú tehu, ak sú také silné a ešte aj dlho pozitívne 🙂 blahoželám 🙂
@bambulka814 ahoj, vitaj 🙂 testík si neskúšala?
@sefova no paradicka 😉 NO tak co aka som??? 😀 😀 😀 Dobre som Ti poradila 😉 😉 😉 Sa velmi tesim z teba, ze z takeho necakaneho sa vyklul takyto krasny testik s poriadnymi kolajnicami 🙂 Este raz gratulujem velmi 🙂
@kubisova no na anovulak nemysli ako Ti pisala @mawiya , my tu take nemame a ani nechceme. Vsetky musime pekne postupne odovulovat 😉
@rybkaa A Ty ako dnes? Grafik si dnes nedavala,ci som ho prehliadla?
@bambulka814 tiez som Ta chcela spytat, ci si nahodou nerobila testik, hm?
@mawiya Ty co skaces jak na gume, hm? Ja sa zasa vacsinou plazievam, ty tu robis skoky jak o zivot 😉
ja dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
baby, strašnú noc som mala, som hnačkovala a zároveň zvracala ☹ možno je to tým teplom, lebo som na obed zjedla len zeleninový šalát a večer mi nechutilo jesť z tepla, tak som si dala len mixované jahody....a v noci to prišlo, no šialenstvo....ráno som šla do Rimavskej Soboty na kožné s mojimi znamienkami na kontrolu potom, ako mi ich vybrali.... a tam ďalšia pecka....vraj na tej jazve kde mi vybrali znamienko mám pigmentové bunky, akoby sa mi tam tvorilo nové znamienko alebo všetko nevybrali, ale podľa histológie je vybraté celé....mám potierať Framykoinom, že možno sa to vstrebe, o 3 týždne kontrola a ak tam stále budú, musia by to znova rozrezať a vybrať to preč ☹ len čo som sa vyplašila.....o 3 týždne letíme na svadobku, takže ráno na vyšetrenie a v noci let....a keď, dám si to vybrať po dovke, čo dúfam nebude treba....joj, nešťastné znamienka a ešte toto slnko zradné....
@rybkaa grafik pekny, noc zla no to nezavidim 😒 Asi nejaka crevna chripka na Teba prisla. Vacsinou to byva taka jednodnova zalezitost, maximalne 2 dnova, ale teraz Ti je uz dobre, ci? No a to s tym znamienkom ma mrzi a nech sa to pekne vstrebe, lebo o 3 tyzdne uz budes davno tehu, tak sa Ti nemozu s tym babrat predsa, nie? A to Ti ako vyberaju? To Ti nejako umrtvili a tak vybrali, ci ako?
@rybkaa zadala som ju, len je taka vysoka, ze ju este nevidno, ale je tam 🙂. Ked budem mat ku 37, tak sa ukaze
@adamnela robia to lokálne, už mi vybrali 4. Pichne injekciu k znamienku, oblasť v momente znecitlivie a vyreže skalpelom, robia to na počkanie, ambulantne, vôbec to nebolí, keď sa hojí svrbí, ale inak vôbec. Len teraz mi to dr. nezašil normálne ihlou ako sa robí, ale mi to zošil takým ako spinkovačom a presne to mám také nedobré.....tak hádam to je len dočasné a nebudem musieť znova ísť.... ☹
Ahojte zienky, tak ovulky som sa predsa dockala. Myslela som si, ze inofolic mi ovulaciu troska posunie skor, ale posunul ju len o jeden den skor, ako predchadzajuci mesiac bez inofolicu. Den pred ovulkou aj v den ovulky sme sa snazili, tak uvidime. Moj aktualny graf: http://www.fertilityfriend.com/home/4fa92a
@krasolienka123 ahoj, myslim si,ze ulohou inofolicu nie je velmi posuvat ovu,telo uz je nejako nastavena,skor asi ovplyvni kvalitu vajicok... mne napr. prisla ovu s inofolicom o den neskor ako bez neho...a teraz som sama zvedava co sa stane,pouzivam ho druhy cyklus,len teploty mi blbnu... 🙂
@rybkaa 😀 😀 😀 no tak to mas pekne,ovu 14 den,ktovie,na kazdu moze trosku inak zaberat 🙂 ved to ze telesnu zmeriam rano a je 36,0 , len bazalna skace 🙂 mam este upchaty nos,ale to uz by nemalo teplotu dvihat,ktovie,uvidime,ale je to vzruso sledovat,ani nie kvoli ovu teraz,lebo zatial mam mm doma 🙂 ale kvoli tomu,ze co to telo robi 🙂 nech si pocka,kym budem fit,len nech necaka dlho,ze mm odide 😀 testiky ovu pomalicky silneju a podbrusko boli,tak snad do vikendu 🙂 a ako ti je uz dnes?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bapsi123/gra... ..aj ja som dnes kusok klesla, tak snad sa ovu blizi ... a k tomu mam depresivnu naladu, na co je toto vsetko dobre, ci sa nam vobec niekedy zadari ☹ ..och jaj ☹

@kubisova no mne tiež takto včera, ja nechápem prečo mi tak veľmi klesla, ale tak mi iné neostáva ako čakať do zajtra. a na anovuláky ani nemysli. my tu také nemávame 🙂 🙂