Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 ja som v trnavskej rodila a neviem, co vsetci maju proti nej 😀 sak uvidis ako bude...
caute baby, chcela som sa spytat, ci aj Mama testy kanalikuju?
Inak, kupila som si dve dvojbalenia a jedno dvojbalenie (obe 10kove Mamatesty) malo testy modre, druhe fialove s tym napisom hcg hcg 🙂 to je ako mozne?
@chmurkaxy mamatesty su naprd a dakedy to boli najlepsie testy..maju malo farbiva, cize slabo ukaxuju ciarku uz aj po vynechani ms, falošných duchov nerobia, kanaliky tiez pomenej. Modre su stare a teraz začali vyrabat nive fialove, aleb kvalita rovnako slaba. Lepsie su testy dr.max, ak chces lacnejsie testiky, posli IP, ja ponukam One step za 40 centikov 🙂
@rybkaa zlatik, zatial som doma, od vcera rana som nekrvacala, poctivo som lezala cely den, fraxik som znova presunula na 21.00 a zatial je cisto. Mozno sa to bude dat zachranit, ak budem fakt cele dni lezat. Ale som pripravena do nemocky, akonahle vidim krv, beriem tasku a idem na prijem. Tohto drobceka sa uz vzdat nechcem..
@chmurkaxy ja som mala minuly mesiac tie fialove a nakreslili mi krasneho ruzoveho dusika, takze neverim im 😅
Inak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php Idem malemu kupit do lekarne lieky, lebo samozrejme 4 dni v skolke a v noci nespal a rano kasle hrncovito, tak kupim aj test a zajtra rano spravim, ak neklesne teplota. Ale ja sance tomu nedavam.
@sjuzan77 vobec nevedela preco potracala, proste zacala krvacat, v nemocnici lezala 2 tyzdne a potom prestalo byt srdiecko a bolo po. Vravim, ze ani teraz pri tretom nebolo vsetko ok, krvacala na zaciatku, ale zvladli to a uz ma drobatko doma 😵
@rybkaa
@senta_sofia testy uz neriesim, muz a sestra ma zglbali, ze este testujem, tak som ten slabsi zahodila a uz netestujem. Toto som mala presne pri Samovi, urobila som si test pred potvrdenim srdiecka, bol slabsi a zazila som najdlhsie 3 hod. mojom zivote, kym som nevidela tukat srdiecko na monitore 😵 . Znacka testu bola rovnaka akou som testovala od zaciatku. Uz neriesim, pomalicky mi zacina byt blbo, tak je hadam vsetko ok. V piatok ide k dr.
@zuzulienocka77 je to zvlastne, proste priroda ma nad nami prevahu. Ja som mala prvy spontanny bez cistenia a druhy krat tiez zrazu prestalo bit srdiecko ☹ vcera som si robila test, za 3 dni znova o cosi zosilnel a to bol robeny cez den, tak hadam drobec bojuje. Tiez cakam na nevolnosti, to by bolo dobre znamenie, ze zatial rastie..
@zuzulienocka77 krvacanie naposledy vcera rano. Ale asi som to zapricinila ja, cely piatok som bola na nohach, robila som svadobnu tortu a nelezala som. Nuz, blba... Teraz len lezim, objednavky dnes vsetky porusim a budem dufat, ze sa to nevrati.
Ahojte kočeny..
Ja som dnes nemerala, teda merala som lentak zo srandy o 7:30, co normalne meriam o 5:30 a isla som spat asi o 3:00, v sebe 4 pohare vina, a teplota 37 😀 😀 Aspon viem, zeteplomer mi funguje normalne aj na vacsie teploty 😀 😀 Som zvedava ako bude zajtra rano. Inak zajtra idem na tu druhu krv, kvoli tomu HP, zajtra som 19 DC.
No a moje ovu testy vyzeraju takto....
@rybkaa dakujem za adresu, ale uz som dnes doma, tak pohodka 🙂
@sjuzan77 a Ty pekne oddychuj, vidis, treba mat klud, nenamahat sa a uvidis tentoraz to s malinkym urcite zvladnete 😉
@sjuzan77 torty ti napeceme, sak kukaj kolko ochotnych ruk tu je 😀 budes modelovat len ruzicky, to mozes aj posediacky 😉))
@senta_sofia no super, pojdeme fifty fifty 😀 az na to, ze na buduci tyzden chceli konika a 2x 3D torta - pre kucharku a smolko domcek aj so smolkami. Takze vyhrnut rukavy a hor sa do prace 😉
Inak aky paradox - kolko krat som si rano povzdychla, ake by bolo fajn stravit cely den v posteli a nic nerobit. Teraz lezim druhy den a slak ma trafa od nudy 😝 uz mam preluskanu polku starych tem ohladom krvacania a potratov ( zameriavam sa najma na moj pripad - 1.tehu bez problemov a potom nevysvetlitelne potraty). Chcem sa dopatrat, ci je vobec mozne mat nejaku geneticku ci krvnu mutaciu, ked s dcerkou to bolo ok 😕 nuz, budem hlava studovana 😝

@mawiya ni dnes ni..cakam do pondelka 🙂 a ty ma neser ake kramy zas tu vestis?