icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
6. sep 2014

@mawiya ni dnes ni..cakam do pondelka 🙂 a ty ma neser ake kramy zas tu vestis?

rybkaa
autor
6. sep 2014

@lenna71 to je v pohode stale si vysoko nad čiarou 🙂

mawiya
6. sep 2014

@rybkaa na šak si videla. už som doleká skoro v podzemí. 🙂

senta_sofia
6. sep 2014

@sjuzan77 ja som v trnavskej rodila a neviem, co vsetci maju proti nej 😀 sak uvidis ako bude...

chmurkaxy
6. sep 2014

caute baby, chcela som sa spytat, ci aj Mama testy kanalikuju?
Inak, kupila som si dve dvojbalenia a jedno dvojbalenie (obe 10kove Mamatesty) malo testy modre, druhe fialove s tym napisom hcg hcg 🙂 to je ako mozne?

adamnela
6. sep 2014

Ahojte krásavice 🙂
@rybkaa Matus dakujem za vlozenie grafu a posli mi prosím Ta do ss Tvoju mailovú adresu a poslala by som ti na porovnanie ovu testy,ze by si ich sem hodila, hm? Budes taká zlata? 😕
@sjuzan77 sakris aj s tou krvou 😠 Odkiaľ sa hnusa stále berie 😒

sjuzan77
6. sep 2014

@adamnela to keby som tusila.. Keby som mala na krcku nejaku ranku, tak snad by na tom sone nieco videl, ci?

adamnela
6. sep 2014

@sjuzan77 no ktovie 😒 Ja uz som z toho vazne jeleň

kitulka
6. sep 2014

@sjuzan77 Ahoj, ranku na krcku podla mna na sone neuvidi, to skor len pri vaginalnom vysetreni....Kedy rozmyslas nad tou pohotovostou? Ak sa rano zopakuje krvacanie, ci ked sa objavi krv cez den? No uvidis...kazdopadne myslime na Teba a drzime prsty!

sjuzan77
6. sep 2014

@kitulka pri prvom najblizsom krvacani, je jedno ci cez den, alebo v noci, proste uz to nevydrzim, nervy mam v kybli 😖

jaja9891
6. sep 2014

@rybkaa
@adamnela
Ale tieto ovu som mala dobre ukazovali... o chvilu by uz mali stmavnut...tie co som mala teraz rybkaa boli tmavoruzove a nie svetle...a teraz uz aj tie nepodarky ukazuju len jednu carecku...

jaja9891
6. sep 2014

Zienky pridavam vam foto mnou odskusanych testov...nesklamali ma zelene a svetloruzove a tie tmavoruzove ukazuju veelmi dlho pozitivitu...ale to moze byt aj tym vsetkym co som do seba napchala...zvysilo mi to lh....

adamnela
6. sep 2014

@jaja9891 ja som tie svetloruzove objednavala z Ebay, prvý krat..Ale vyzeraju na Tvojej fotke, ze pekne tmavli. Tak som naozaj strašne zvedavá, ze by bola ovulka tak skoro..

kubisova
6. sep 2014

@sjuzan77 ahoj nebola som tu ale citam. Len az vsetko dobre dopadne...a k svojmu doktorovi nejdes....mali ta nechat v nemocke a pozorovať

sjuzan77
6. sep 2014

@kubisova u mojho som bola tento tyzden uz 2x. Zda sa mu, ze netreba nic robit, lebo je to slabe 😠

rybkaa
autor
7. sep 2014
rybkaa
autor
7. sep 2014

@chmurkaxy mamatesty su naprd a dakedy to boli najlepsie testy..maju malo farbiva, cize slabo ukaxuju ciarku uz aj po vynechani ms, falošných duchov nerobia, kanaliky tiez pomenej. Modre su stare a teraz začali vyrabat nive fialove, aleb kvalita rovnako slaba. Lepsie su testy dr.max, ak chces lacnejsie testiky, posli IP, ja ponukam One step za 40 centikov 🙂

rybkaa
autor
7. sep 2014

@jaja9891 jaj aha to su tmave a svetle ruzove? To som nezbadala 🙂 no u mna su top aj tak zelene tam je to fasne a netreba spekulovat ci uz ci este nie 😉

rybkaa
autor
7. sep 2014

@sjuzan77 no ako? Si v nemocke ci to ustalo? Na tvojom mieste by som na prijem sla...aspon pre pooj duse...myslim na teba

sjuzan77
7. sep 2014

@rybkaa zlatik, zatial som doma, od vcera rana som nekrvacala, poctivo som lezala cely den, fraxik som znova presunula na 21.00 a zatial je cisto. Mozno sa to bude dat zachranit, ak budem fakt cele dni lezat. Ale som pripravena do nemocky, akonahle vidim krv, beriem tasku a idem na prijem. Tohto drobceka sa uz vzdat nechcem..

zarzisia
7. sep 2014

@chmurkaxy ja som mala minuly mesiac tie fialove a nakreslili mi krasneho ruzoveho dusika, takze neverim im 😅

Inak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php Idem malemu kupit do lekarne lieky, lebo samozrejme 4 dni v skolke a v noci nespal a rano kasle hrncovito, tak kupim aj test a zajtra rano spravim, ak neklesne teplota. Ale ja sance tomu nedavam.

zuzulienocka77
7. sep 2014

@sjuzan77 vobec nevedela preco potracala, proste zacala krvacat, v nemocnici lezala 2 tyzdne a potom prestalo byt srdiecko a bolo po. Vravim, ze ani teraz pri tretom nebolo vsetko ok, krvacala na zaciatku, ale zvladli to a uz ma drobatko doma 😵
@rybkaa
@senta_sofia testy uz neriesim, muz a sestra ma zglbali, ze este testujem, tak som ten slabsi zahodila a uz netestujem. Toto som mala presne pri Samovi, urobila som si test pred potvrdenim srdiecka, bol slabsi a zazila som najdlhsie 3 hod. mojom zivote, kym som nevidela tukat srdiecko na monitore 😵 . Znacka testu bola rovnaka akou som testovala od zaciatku. Uz neriesim, pomalicky mi zacina byt blbo, tak je hadam vsetko ok. V piatok ide k dr.

sjuzan77
7. sep 2014

@zuzulienocka77 je to zvlastne, proste priroda ma nad nami prevahu. Ja som mala prvy spontanny bez cistenia a druhy krat tiez zrazu prestalo bit srdiecko ☹ vcera som si robila test, za 3 dni znova o cosi zosilnel a to bol robeny cez den, tak hadam drobec bojuje. Tiez cakam na nevolnosti, to by bolo dobre znamenie, ze zatial rastie..

zuzulienocka77
7. sep 2014

@sjuzan77 super, ze zosilnel a krvacanie nic? Bude dobre moja, musi!!!

sjuzan77
7. sep 2014

@zuzulienocka77 krvacanie naposledy vcera rano. Ale asi som to zapricinila ja, cely piatok som bola na nohach, robila som svadobnu tortu a nelezala som. Nuz, blba... Teraz len lezim, objednavky dnes vsetky porusim a budem dufat, ze sa to nevrati.

kubisova
7. sep 2014

@sjuzan77 tak ked veris svojmu doktorovi tak je to v poriadku...hlavne nemysli na nic zle

adamnela
7. sep 2014

Ahojte kočeny..
Ja som dnes nemerala, teda merala som lentak zo srandy o 7:30, co normalne meriam o 5:30 a isla som spat asi o 3:00, v sebe 4 pohare vina, a teplota 37 😀 😀 Aspon viem, zeteplomer mi funguje normalne aj na vacsie teploty 😀 😀 Som zvedava ako bude zajtra rano. Inak zajtra idem na tu druhu krv, kvoli tomu HP, zajtra som 19 DC.
No a moje ovu testy vyzeraju takto....
@rybkaa dakujem za adresu, ale uz som dnes doma, tak pohodka 🙂
@sjuzan77 a Ty pekne oddychuj, vidis, treba mat klud, nenamahat sa a uvidis tentoraz to s malinkym urcite zvladnete 😉

veroni1988
7. sep 2014

Ahoj dievčatá, bazálnu teplotu si meriam prvý mesiac, doteraz som používala iba ovu testy. Prikladám môj graf. Ovu bola dosť neskoro, minulý mesiac som mala ovu 14DC.

senta_sofia
7. sep 2014

@sjuzan77 torty ti napeceme, sak kukaj kolko ochotnych ruk tu je 😀 budes modelovat len ruzicky, to mozes aj posediacky 😉))

sjuzan77
7. sep 2014

@senta_sofia no super, pojdeme fifty fifty 😀 az na to, ze na buduci tyzden chceli konika a 2x 3D torta - pre kucharku a smolko domcek aj so smolkami. Takze vyhrnut rukavy a hor sa do prace 😉
Inak aky paradox - kolko krat som si rano povzdychla, ake by bolo fajn stravit cely den v posteli a nic nerobit. Teraz lezim druhy den a slak ma trafa od nudy 😝 uz mam preluskanu polku starych tem ohladom krvacania a potratov ( zameriavam sa najma na moj pripad - 1.tehu bez problemov a potom nevysvetlitelne potraty). Chcem sa dopatrat, ci je vobec mozne mat nejaku geneticku ci krvnu mutaciu, ked s dcerkou to bolo ok 😕 nuz, budem hlava studovana 😝