icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veja28
23. máj 2019

@kika123kika ani nevrav narovnako ale myslim ze sa nemame coho bat 😊

zabka1987
23. máj 2019

@kika123kika hlavne kľud 😊 neboj všetko bude ôk. Ms určite nepríde

kika123kika
23. máj 2019

@veja28 dufajme ze nie :D a ked sa podari tak tam bide az dokonca strach tg brdo 😥😏

kika123kika
23. máj 2019

@zabka1987 dakujem 🙂 a ty uz mas pekne testiky? 🙂

zabka1987
23. máj 2019

@kika123kika ja som dlho neskúšala 😂 mam ešte jeden posledný. Ten skúsim faktory deň, to je ten clearblue co ukazuje + ale už boli celkom silné cez víkend

veja28
23. máj 2019

@kika123kika to ano strach tam je ten mam aj ja v priebehu 9mesiacov 2 MA taka panika je aby toti babanko prezilo... ale verim tomu ze bude dobre a nepripustam si zle 😊 ale toto zvladneme a o par mesiacov budeme mat doma male drobce

zabka1987
23. máj 2019

@veja28 baby my sme prišli v 22tt o bábätko, tiež mam strach a to ze som len 8mes po cisárskom ale lekár mi odobril. Ono celé tehotenstvo je také neisté 😪

veja28
23. máj 2019

@zabka1987 to mi je velmo luto :( ano cele tehu je vzdy strach o nieco :(

kika123kika
23. máj 2019

@zabka1987 t9 mi je luto :/ tak to ti verim ze tam e strach. Ale dopadne nam to dobre musi ved je maj lasky cas 🙂 hej hej ja mam este taketo 2 to jeden zajtra a druha ak nepride ms a potom ak sa vydari tam ako prekvapko pre priatela 🙂

@veja28 jasne vsetko musi dobre dopadnut 🙂 ked uz silnie ciarocka tak by nemusela dorazit no 🙂

veja28
23. máj 2019

@kika123kika ziadna ms nedorazi 😊😊😊

kika123kika
23. máj 2019

@veja28 tak teda horsa na 9mesiacov bez nej :D

veja28
23. máj 2019

@kika123kika presne tak 😍😍😍😍 voobec mi nebude chybat 😂😂😂

kika123kika
23. máj 2019

@veja28 haua ani mne tampony budem do vzduchu hadzat 😂😂😂😂

alison11
23. máj 2019

@kika123kika Jasné žemáš víťazný grafík len nestresuj,odychuj keď sa dá a mysli pozitívne 🙂
@veja28 Vau no pekný rozdiel // oproti predošlým a grafík tiež už nemusíš merať odychuj ke´d sa dá a užívaj si tehu chvíľky. Ja dnes takto.

zuzanockamt
23. máj 2019

@ereska test robím zajtra ráno, robila som včera, bola slabá čiarka,tak som chcela počkať

alison11
23. máj 2019

@zuzanockamt Držím palce aby bola zreteľne tmavšia zajtra // 🙂

kika123kika
23. máj 2019

@alison11 dakujem 😘

evi38
23. máj 2019

@kika123kika gratulujem, krásny graf aj test 🙂
@veja28 gratulujem, krásne silnie 🙂
@kakatulik ako pokračuješ? 🙂
@martinade Maťka daj vedieť ako pokračuješ dnes, silno držím palce 🙂
@zuzik5891 ako sa cítiš, silno držím palce 🙂

pasikavamacka
23. máj 2019

Ahojte, ozyvam sa po skoro mesiaci, rozrastlo sa to tu tehulkami, z coho sa velmi tesim, vsetkym gratulujem a drzim palce 😊prikladam moj graf, tento mesiac sa mi celkom paci, ovula prisla skor ako minule mesiace, preto je FF zmateny a dal len prerusovanu ciarku. Chyba aj kriticka teplota zo 17.dna kedy som mala firemnu party, ponocovala som, tak som nemerala :/ tento mesiac som navysila vitex na 800mg denne a myslim, ze pomohol. Od dalsieho cyklu planujem davat 1000mg. Kupila som si aj esencialne oleje na plodnost, tie budem davat iba do ovulacie, potom nie. Zajtra ma caka este odber na HP, 24.den cyklu.

martinade
23. máj 2019

Dakujem baby za podporu 😘

pasikavamacka
23. máj 2019

priatel je objednany na spermiogram a mame taky problem, ze je z toho v brutalnom strese. Nechapte to zle, ze je nejaka padavka, ale ma strach z lekarov a nemocnic, bezne odpadava pri odberi krvi a odpadol aj pri inych ukonoch, ma s tym zrejme nejaky psychicky problem :/ Najviac sa boji toho, ze sa mu to nepodari dokoncit a co povie sestrickam, ked vyjde s prazdnou nadobou, ze sorry, neslo to. Bude sa hanbit ako pes. Povedala som mu, aby sa dohodol, ze to donesie z domu, neviem ci je taka moznost.

kika123kika
23. máj 2019

@evi38 dakujem 🙂

martinade
23. máj 2019

@pasikavamacka ja som mala taku moznost, teda mm ale instrukcie ze do hodinku od odberu mal doniest material. Ale rozhodli sme sa na tom, ze je lepsie doniest material v povodnom baleni.... najlepsie ak sa informujes na mieste

veja28
23. máj 2019

@alison11 dakujem 😊 este par dni pomeriam pre istotku 😂
@evi38 dakujem

kika123kika
23. máj 2019

@zabka1987 ahoj prepac ze otravujem je normalne ze mam take krce na pravej strane?

zuzik5891
23. máj 2019

@evi38 moja ja stále rovnako...nos upchatý...hrdlo bolí...v noci som si dala paralen... síce som nemala teplotu ale aspoň sa mi uvoľnil nie a ja dom sa vyspala

ceklis
23. máj 2019

@pasikavamacka viem, ze su centra kde nie je problem doniest to do centra z domu, len na to treba asi max 30-60min.
vies co? ten moj mi naposledy tak vynadal :( ze to bolo posledny krat, chudak... sli sme na odber do nitry a poviem ti, tam je to iny masaker. Zase na jednej strane ho chapem, ale cim vsetkym si my zeny musíme prejst je nic proti tomu
a dalsia vec, ked bol moj prvy krat davat vzorku, normalne som tam bola s nim a "trochu" som mu pomohla. Samozrejme ze nebol sex ani nic, ale tak pomohlo mu to minimalne v tom, ze tam nebol sam. skus sa aj na toto opytat ci mozete ist spolu dnu.
drzim palce 🙂

ceklis
23. máj 2019

@martinade matka, tebe silno drzim palce, 3embryjka su super cislo. najhorsie su asi tie prve dva dni a potom zevraj stvrty :(
ze ked sa do tretieho prestane vyvijat, zevraj je to chyba vajicka a ze po tretom chyba spermie, ale netusim co je na tom pravdy, volakde tuto som to vycitala
neboj, dobre bude. hlavne nech su to bojovnickovia a drzia sa do toho 5teho dna. Zajtra ides potom na ET?

zabka1987
23. máj 2019

@kika123kika aj ja mam a som 17dpo

zabka1987
23. máj 2019

Baby je ôk na 17dpo? Nikdy som taký nerobila ešte