Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sjuzan77 @zarzisia dame jej robit ten domcek so smolkami, tam sa odreaguje az az 😀 ale inak si ma pobavila... ja som sa naposledy dala robit synovi k narodeninam auticko, no este ze deti maju taku uzasnu predstavivost, ale toho konika by sme zmakli, nejakeho modreho, sak co, uz ked bude potahovka zo Smolkov 😀 no a pre tu kucharku, sak aj do gulatej ked napichame kucharske nacinie, tak je to 3D, nie?🙂))
@senta_sofia zlato, si skvela, konecne som sa schuti zasmiala, ze napichame nacinie. Ale mas fest pravdu, bude to 3D 😀 😀
@zarzisia malickemu skore uzdravenie a Tebe, no som zvedava, co sa nam z toho nakoniec vykluje...Chapem Ta, ze si nervozna, ale treba sa ukludnit a pockat, co nam ukaze zajtrajsok....
@sjuzan77 A Ty ziadne torty, neprospieva Ti teraz, ked stojis...Zrus teraz objednavky radsej a ked uz bude lepsie, tak zacnes pracovat, hm??
@sjuzan77 dojdi na prazdniny, mala sa zahra a tebe do postele jest donesiem 😉
@zarzisia ja Ta chapem ale ak bude test negativny zasa, tak radsej zbehni ku tej dr., nech ta radsej mrkne...
@sjuzan77 no tak super, dobre si urobila a neboj malinka bude v pohode, aby si maminka mohla oddychovat..Treba jej to pekne vysvetlit..mozno to zaberie...Urcite mas mudrucku a sikovnu dcerku, tak drzim moc moc palce...
@adamnela pozeram na tie tvoje testy a uz ten na 16 dc sa mi zdal dost silny...potom zoslabol a 18 zase silny... hmmm...zaujimave...ale malo by to prist coskoro...ja stale nachladena,uz aj antibiotika mam a nic...asi mi to ivf tento mesiac nie je sudene...som asi 5 dpo a aj sme sa trafili...no uz neverim...
@senta_sofia hned by som sla 😉 ale zatial to budu musiet potiahnut rodicia a svokrovci, aj sa zblaznia pri malej 😅
@jaja9891 ved aj mne to je cudne, ze preco zasa na ten 18 DC zosilnel...Uz to vyzeralo nadejne na ten 16 DC a uvidi sa zajtra, aky bude...A co sa tyka Teba, tak mozno to naozaj teraz vyjde prirodzene...Vo vela pripadoch sa to stava...nebolo by to nic nezvycajne a ja pevne dufam, ze Ty budes presne ten pripad 😉
@senta_sofia no vyzera to tak, nasa nam to dala jasne najavo, ked sa ako 18 dnova zacala pretacat na brusko 😅
Ahojte babule. U mna zasa blbo 😒
@adamnela nekrvacam, ale v noci som silnejsie spinila. Viac menej som s tym ratala, kedze som vecer uz potrebovala sprchu, aj vlasy umyt, tak som cakala, ze aky nasledok bude mat 20 minut na nohach.. V kutiku duse som dufala, ze nic nebude, tak ma to v noci riadne rozhadzalo a znova nastavilo na myslienky, ze aj teraz potratim ☹
@zarzisia som zvedava, co sa dozvies, graf je skutocne pekny.. V kazdom pripade drzim paste, aby to nebolo nic zle.
@zarzisia Ahoj ja som brala duphaston a ms som dostávala až po 10 dňoch od dobratia.
@sjuzan77 neboj, to moze byt len ta krv, ktora by inak odisla, keby "behas", takto zostarla a vysla von tak ci tak 😉
@senta_sofia no len clovek by cakal, ze vyjde pri tom sprchovani a nie o 5 hodin neskor a narazovo - ked som sa zobudila na wc 😕
caute baby a ja takto pekne - hore a dole, hore a dole, sviňu čakám zajtra 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7
caute baby, ja uz po ms, tak som rano zacala zase merat, ale teda zatial nuda, ovu by mohla byt tak o tyzden, tak musim pockat
@sjuzan77 ale tak mozno je to na dobrej ceste, spinenie je snad lepsie ako cerstva krv ...? 🙂
@mawiya a netestla ci, ze ci predsa? 😉
@adamnela skus ten ovu test, ze co to ukaze, zvedava som 🙂
@mawiya mozno zajtra dorazi riadny vyskok a nie mrcha 😉
@paskolinka tak samozrejme, ze je to lepsie, ale to moje podvedomie pracuje na plno a zial, zasa len negativne 😖