icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
28. máj 2019

@ikonica ja na poradnu idem zajtra, ale sono nerobi, len srdiecko pocuva, tlak a taka bezna kontrola. Ja ale aj doma mam baby dopler na pocuvanie, hlavne v tych zaciatkoch ked som moc necitila pohyby to bolo super uistenie, ze je vsetko ok.
Tu tie poradne uplne inac prebiehaju ako na sk.
Drzim palce a daj vediet co ti povedia na poradni. A opytaj sa, aj chces vidiet aj pocut

taily30
28. máj 2019

@alison11 v tych zaciatkoch ked robia sono, tak najskor lekar pozrie ci bije srdiecko a potom zapne obrazovku pre teba. Pre istotu.

ikonica
28. máj 2019

@taily30 ja som si ho radsej nekupila... Asi by som bola zavisla na nom.. A nebodaj by sa mi raz nepodarilo najst srdiecko a uz by aom bola a nervami v kybli... Uz to nejako bez neho vyrzim...

taily30
28. máj 2019

@ikonica ja zase po predoslej skusenosti som to chcela. V tych zaciatkoch sa male hybalo na mieste, takze nebol az taky problem najst, ale teraz sa odraza a robi kotrmelce, tak je to tazsie, ale da sa. Mna to naopak ukludnuje. Ale chapem ten stres.

zuzik5891
28. máj 2019

@taily30 moja... špiním...len pri utretí...ani hnedo ani krvavo... niečo medzi 😟

ikonica
28. máj 2019

@zuzik5891 to nic to moze byt z uhniezdenia este...

zuzik5891
28. máj 2019

@ikonica áno... vravel mi aj dr.teraz z centra a kázal mi každých 8 hodín ascorutin

alison11
28. máj 2019

@taily30 Ten môj my aj cysty ukáže všetko čo on pozerá aj ja vidím. 🙂

alison11
28. máj 2019

@ikonica
@taily30 Ja som mala pri druhom synovi ten ultrazvuk či ako to nazývajú lebo v 8mom mesiaci zaznamenal na pásoch gyn. šelest srdiečka u Samka aj ma poslal na Kramáre tam bol malý oknuž narodil so šelestom a máho stále v menšej miere o 3 roky zas ideme na kontrolu dúfam,že vymyzne.ináč by som si ho vtedy ani nekupovala a ako rástol som veru veľa krát šumenie plodovej vody počula ako čaľapotanie pri pohybe malého a veľa krát som hľadala srdiečko...zato jeho pohyb ma ukludňoval ale poradne koľkokrát som si ku koncu aj zaplatila len aby si ho lekár obzrel či je ok.

dolynkag
28. máj 2019

@ikonica tak ja som už videla našu malú asi aj 8x, moja má tiež usg s obrazovkou pre mňa a u dankovčíka obrovská telka pre mňa aj partnera. Na poradni som bola včera a malá robila všelijaké grimasy, aj usmev, aj zamracená, dokonca vyplazovala jazyk, dlho doktorka pozerala..... a srdiečko už bolo vyšetrené tiež x krát

dolynkag
28. máj 2019

@alison11 a čo sa stalo?

martinade
28. máj 2019

@dolynkag 😍 nadhera, a ako sa dari? Tlacis brusko? Uz netvrdne?

wewe14071990
Autor odpoveď zmazal
dolynkag
28. máj 2019

@martinade tvrdne, tvrdne, počítam hodiny, dni.... 35 tt začal, neverím, že to tak rýchlo beží, joj nech už aj ty tu píšeš, ktorý si tt a dobré správy z každeho usg

wewe14071990
28. máj 2019

Asi ani tento mesiac nic.... Zatial teda nedosla menstruacia,ale...

veja28
28. máj 2019

@taily30 mozem otazku odkedy je na tom pocut srdiecko babatka? teda od ktoreho tyzdna.. 😊 ties zvazujem ze to kupim

ikonica
28. máj 2019

@veja28 baby pisali ze tak od 12tt uz bolo pocut...

martinade
28. máj 2019

@dolynkag ach jaj a ako rada by som...
dufam, ze budem prispievať čochvíľu.

veja28
28. máj 2019

@ikonica dakujem 😊

monika1791
28. máj 2019

@veja28 Myslíš Angelsounds?ja som počula pri malom od 11tt a teraz pri malej od 9+4tt..ale inak väčšinou počuť od toho 12tt

martinade
28. máj 2019

@ikonica dokedy si brala myo a melatonin?

mariska1989
28. máj 2019

Ahojte baby čo si myslíte o mojom grafe, začala som prvýkrát tak to skúšať ,ovulačný test mi ukázal ovuláciu 25.5. Čo je 14 DC

ikonica
28. máj 2019

@martinade fuu melatonin este par dni po tom ako som nasla // (ale tusim len 1,5 mg) a myo som myslim hned vysadila aj vitex kedze som od ovuly pouzivala len progesteronovy krem a po najdeni // som hned presla na vkladaci progesteron...

taily30
28. máj 2019

@dolynkag pri tvrdnuti brucha treba stlacat brucho? Lebo mne obcas stvrdne aj dost. Zajtra to chcem lekarke povedat, lebo je to novinka. Ale vystrasilo ma to

taily30
28. máj 2019

@veja28 myslim, ze od 12tt sa da pocut, ale ja som ho neskor kupila, mozno 15tt, nepamatam presne, ked domov pridem, tak pozriem

alilka
29. máj 2019

@veja28 ahoj. Ja som 11tt a pekne počujem srdiečko..💖 👣 aj baby čo píšu tak cca od toho 10-11tt..závisí od toho či sú prvorodičky..

ereska
29. máj 2019

@veja28 ja som počula vtedy od nejakého 10-11tt no musíš hľadať úplne dole niekde pod pupkom este nižšie až kde ti začínajú chĺpky ak máš 😉

veja28
29. máj 2019

@monika1791 ano to myslim 😊
@alilka dakujem

alison11
29. máj 2019

@dolynkag Ako myslíš čo sa stalo?Samko sa narodil so šelestom srdiečka ale našťastie na stupnici 2 čo nie je podľa kardiologičky vážne z čoho môže vyrásť.

@mariska1989 Vitaj medzi snažilkami,graf tiež zaznamela ovulku tak držím palce.
Ja dnes takto žienky

alison11
29. máj 2019

@taily30 Čože? Stláčať brucho pri stvrdnutí? To som v živote nepočula,mne tvrdlo pri oboch z tepla a dávala som si magnézko ako mi gyn. kázal a odychovala to pomáhalo.