Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte žienky. Chcem sa opýtať na názor... dnes mi appka vyznačila ovulku takto, ale nejak mi to nesedí. Nebola skôr včera, keď dnes vyskočila teplota? Viem, že musí byť hore aspoň 3 dni po sebe, ale pri tom vyznačenom mi to nijako nesedí. Testy som tento mesiac nerobila, tak sa neviem z toho vysomáriť.
@beatinka ak ti ostane teplota hore, tak ovu 15 DC, tak ako minulý mesiac, za mňa skorej nebola, graf ti to neskôr preznačí 🙂
@martinade graf super, ako dnes pokračuješ?
@mariska1989 za mňa ovu 13 DC a vitaj medzi nami 🙂
@taily30 držím palce na poradni 🙂
@alison11 graf super, kedy plánuješ testovať? 🙂
@zuzik5891 držím palce, ako dnes?
@evi38 ja nič 🙈 ani teplotu nemeriam ako sa bojím 😂
Ale včera večer ako som sa vrátila z práce, musela som hneď do postele, take kŕče že dovidenia :( zimnica obrovská, tak som dala len magnezko a spala od deviatej do rana. Dnes mám kľud, som doma, tak si užívaj pokoj a pohodu a rozprávam sa s tou našou bublinou 😍
Asi zajtra alebo pozajtra skúsim ten test, strašne by som chcela aj teraz skúsiť, no asi je ešte skoro.
@alison11 @ceklis @evi38, krv je hneda, nie uplne tmava ale ani svetla. Akokeby stena maternice ale moznoze je to hlien...Bolesti podbruska mam uz 4 deň, vcera a predvcerom to bolo najhorsie... a dnes v noci pocas spanku krce, na lavej strane pichanie. Som kus v soku, lebo spinenie som pri 1 tehu nemala - asi a takto sa mi minuly ci predminuly cyklus spustil. Cez obed kupim magnesko a c.
@evi38 Ako myslíš že u mňa nebol problém? Vlani mi odumrelo v 10tt som bola na čistení a medzi chalanmi som potratila 3x medzi 5-6tt.
@martinade Ja som hnedý výtok mala 3dni pri rpvom synovi na začiatku ani som nevedela že som tehotná 🙂 Držím palce.Môže to byť z uhniedenia máš krásne bt hore a aj pozitívne testy. odychuj ak sa dá vylož si nohy a magnézko je fajn na kŕče.
@martinade včera hrozne :( ale dovtedy nič. Večer som len ľahla do postele a čakala čo a ako. Ja mám doma magnezko, tak som si dala dve tabletky a šla spat. Dnes našťastie len take mierne a zajtra asi skúsim tiež test. Idem do Nitry na infuzku intralipidov, tak ak by tam náhodou niečo vyšlo, aby som hneď povedala doktorke. Neviem, ja mám stále taký daky pokoj v sebe. Prvý krát po dvoch rokoch take zmierenie so všetkým, či to ma byt tak, či inak. Držím silno palce ✊🏻
@ceklis @evi38 @ alison11 dakujem baby, trosku ste ma upokojili... no uz na zachod nechcem ist...
@ceklis prve dni bolo pichanie, den, den a pol na prave strane potom na lavej a odvtedy bolesti podbruska ako na MS. Drzim prsteky. Doteraz som tiez bola vyrovnana a myslela som si, ze to vyslo.... no uz som spochybnena.... zajtra robim test...
@taily30 Na tvrdnutie brucha pomáha vraj magnézium a kľud ale ja som asi vínko pijem magnézium ale nepomáha mi vôbec keďže som to mala aj predtým tak je to normálne pre mňa našťastie krčok drží takže len vydržať mnestvrdne aj viac ako 50 krát za deň nepomáha ani ležanie takže ne ležím . Skús to magnézium mne dala doktorka že môžem aj trikrát po dve tabletky 500 mg
@evi38 nie moja,neskusala...som 2DC takeho veeelmi dineho. Vcera rano som sa vlastne aj potesila,ze zu konecne nejake rozurlenie prislo,ale nechcelo sa to poriadne za ten svet rozbehnut. Malo,take nejake hnede az tmavo cervene. Ja spinit pred MS nezvaknem.Na spinenie to bolo dost. Dnes sa to trosku zlepsilo,ale stale to nie je ono....druhy den byvaju u mna jatky a toto je take mierne....asi sa na to vsetko vybodnem,nebavi ma to uz. O co viac sa sledujem tym to je horsie.
@kakatulik :( dokelu. A teplota klesla pred ms? Ja ti tak rozumiem, tieto dni, keď prišla ms, sú vždy najhoršie. Ta bezmocnosť a hľadanie sily na ten boj ísť ďalej a veriť.
Každý hovorí, že sa mame na to sledovanie vykašľať a prestať sa sledovať. Ale ja to ozaj neviem :(
Moc moc držím palce, ja verím že sa Vám podarí ✊🏻 Mat bábätko ❤️

@alison11 Ďakujem za privítanie... 1.ciklus si takto meriam teplotu . Takže ešte neviem v tom chodiť a nejak tým číslam nerozumiem niekedy.A ja dnes takto