icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
29. máj 2019

@zabka1987 ja takisto uplne. Raz mam take citlive bradavky že spim v podprsenke lebo by som odpadla keby sa mi o ne šuchlo tričko a druhy deň nič. A takto dookola

ikonica
29. máj 2019

@olivia_0309 no mne sa praveze spg v car osvedcil najlepsie... Dostali sme viac udajov a za nizsiu cenu... Ked sme davali vzorky do labakov, tak boli skreslene uz len tym, ze nejaky cas trvalo, kym sa vzorka do labsku dostala - odber sa urobil doma, v laborke na to miestnost nemali, u urologa poskytli miestnost na skladovanie metiel a aj tak s tym musel letiez sam do labaku (otras zazitok pre manzela) - za prvy sme platili 25 €, za druhy v tom istom labaku asi o rok neskor uz 40 € a dozvedeli sme sa len objem a pocet)... V Car sa robil odber priamo u nich, platili sme 15 eur a okrem poctu sme sa dozvedeli o tom kolko z nich ma aky pohyb, morfologiu (tvar a deformacie spermiil...) Cize za mna jednoznacne car... Ale konkretne v BA ti neporadim, som z opacneho konca...

kika123kika
29. máj 2019

@dominika_sk noo ani moc nie az na to ze ma bolia prsia, na sladke nemam vobec chut, castejsie som hladna ale inak nic zatial 🙂

dominika_sk
29. máj 2019

@kika123kika tak to ma teši😁 pri predošlom tehotenstve by som bola aj ocot vypila aku chuť som mala na kysle a to ešte skor ako mi meškal menzes. Som bola teraz taka neista z toho že “nič necitim” ale zase predošle tehotenstvo skončilo MA

kika123kika
29. máj 2019

@dominika_sk noo aj ja som bola nervoxna ale ako vidim niesom jedina 🙂 a to vam uz viac dni meska 🙂 jaj a som unavena stale :D

olivia_0309
29. máj 2019

@ikonica dakujem moja😉asi si to musime nechat ulezat v hlave...a tak porozmyslame a zvazime aj to CAR, len sme teraz dost z toho v soku ze nas hned tlacia tam...Ja sa bojim toho ze potrebujeme len vediet ci je on Ok a budu nas za kazdu cenu tlacit do IVF rovnako ako moja lekarka do CAR🙈

butterfly333
29. máj 2019

@ikonica
@kika123kika jaaaaj co ja zas čítam no hneď sa mi to nezdalo 😅😅😅😅

ikonica
29. máj 2019

@olivia_0309 no moja skusenost s car je v pohode... Netlacili nas do nicoho... Porobili vysetrenia navrhli moznosti od folikulometrie, stilmulacie clostilom a planovany styk, cez iui a az potom ivf... Nevyuzili sme ani tu druhu moznost... Jedine co sme skusili bol clostil (hoci podla mna v ovule problem nebol) a planovany styk, zvazovali sme iui, ale zadarilo sa v druhom mesiaci po vysadeni clostilu... prirodzene... Ked som sa vykaslala na car aj vacsinu doplnkov co som dovtedy sypala... Ten spg si urcite dajte urobit, k nicomu vas to nezavazuje... Treba to zistovat ako prve, kym zacnu riesit teba... Tam uz su niektore metody zistovania neplodnosti invazivnejsie (prefuky, laparky, hycosy a pod) a je to vacsinou zena, ktora berie aj hnusne hormony...

ikonica
29. máj 2019

@olivia_0309 a nemali sme ukazkovy spg... Pocet na spodnej hranici, morfologia len 3% neposkodenych...

ceklis
29. máj 2019

@olivia_0309 vieš čo? Kamarátka to riešila v car a neverila im, tak zbehla do iného a tam jej to potvrdili. Nemyslím si, že by mali dôvod nejako skresľovať výsledky. Nechcem robiť reklamu, ale vo ferticente ten základný spg robia za 10eur a do 30min to máte aj vyhodnotené s konzultaciou s embryologom. Keď tak, potom asi urológ, len netuším či ten spraví všetko tak, ako potrebujete vedieť. Držím palce ✊🏻

olivia_0309
29. máj 2019

@ceklis dakujem ti velmi pekne!😉 Pouvazujem, mam moc horucu hlavu a hlavne ponorenu v smutku😏

ceklis
29. máj 2019

@olivia_0309 nieee, neboj. Nikdy sa kasa neje taká horúca 😂 to som múdra, že?
Vždy je nádej, hlavne treba bojovať 💪🏻💪🏻💪🏻

olivia_0309
29. máj 2019

@ceklis 😆presne tuto vetu som dnes pouzila ked som sa snazila byt pozitivna pocas vylevu emocii a placu/rozhovoru s manzelom 😂 Ale dakujem! 😊

ceklis
29. máj 2019

@olivia_0309 ja viem :( nie je to vôbec jednoduche. Tu keď človek číta tie príbehy, doma ma svoj, je to ozaj hrozne ťažké a nespravodlivé ako sa musíme pre to malé stvorenie natrapit. Najhoršie je spracovať tu prvotnú informáciu. Na veľa problémov je riešenie, len treba hľadať a skúšať. Držte sa

wewe14071990
29. máj 2019

Ahojte...v merani som nová,meriam prvy mesiac. 2den meskaju,myslite ze by?

ereska
30. máj 2019

@wewe14071990 ahoj vitaj skôr to vizera ako pokles pred menzesom no však uvidíš každopádne držím palce

alison11
30. máj 2019

@dominika_sk Gratulujem krásny test 🙂

alison11
30. máj 2019

@wewe14071990 Ahoj,podľa bt to vyzerá že Ti menzes príde pri tehotenstve bt je vyšia hodnota nameraná.

alison11
30. máj 2019

Ahojte ja dnes takto aj ovulku mi posunulo.

evita2176
30. máj 2019

Dobre ranko. Tak ja dnes po 5 hodinach spanku takto :( 8dpo a takto klesam ;(
@zuzik5891 tebe je ako? Ako pokracujes?
@0507 ako ides s grafom ?

martinade
30. máj 2019

@wewe14071990 mas klesajuci graf... podla pravidla BT znamena bohužial prichod MS...ale kto vie? Zenske telo je nevyspytateľné. dost mas nizke teploty, merias v puse?

martinade
30. máj 2019

@alison11 tak to mi uz sedi s tou teplotou....

zuzik5891
30. máj 2019

@evita2176 no nijako... testíky ostali v štádiu veľmi jemných čiarok a dnes dokonca z toho istého moču a s touto istotu značkou jeden s jemnou čiarkou a druhý biely ako sneh

kika123kika
30. máj 2019

@alison11 nooo konecne nieco dufam ze ste snazilkovali 🙂

alison11
30. máj 2019

@martinade
@kika123kika Už len čakať tak potom sa mi cyklus zas predĺžil na 38dc čo je 10-11.6.No čo už včera ma už hočo rozplakalo aj prsia ma neskutočne pálili boleli a to by bolo zrejme skoro asi ten Duphaston to robí.

alison11
30. máj 2019

Poutieraný foťák včerajší test nanovo fotený,mne sa zdá slabučká ružová čiarka ale zrejme podľa posunutého cyklu asi sa mi len zdá...uvidíme budúci týždeň a pozdejšie.Ale ak je ovulka takto podľa nového tak asi nič z toho nebude tento cyklus.

alison11
30. máj 2019

@kika123kika Tie hvizdičky sú snažilkovanie preto píšem že asi nič z toho sme sa netrafili.

zabka1987
30. máj 2019

@alison11 graf neber až tak vážne. Pamätáš na ten môj? Najnižšia teplota a práve vtedy som otehotnela

evita2176
30. máj 2019

@zuzik5891 mas fotky?? Ukaz som zvedava! Moc drzim palce aby to nakoniec predsa len dobre dopadlo✊✊🍀

ceklis
30. máj 2019

❤️🙏🏻🙈