Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 no mne sa praveze spg v car osvedcil najlepsie... Dostali sme viac udajov a za nizsiu cenu... Ked sme davali vzorky do labakov, tak boli skreslene uz len tym, ze nejaky cas trvalo, kym sa vzorka do labsku dostala - odber sa urobil doma, v laborke na to miestnost nemali, u urologa poskytli miestnost na skladovanie metiel a aj tak s tym musel letiez sam do labaku (otras zazitok pre manzela) - za prvy sme platili 25 €, za druhy v tom istom labaku asi o rok neskor uz 40 € a dozvedeli sme sa len objem a pocet)... V Car sa robil odber priamo u nich, platili sme 15 eur a okrem poctu sme sa dozvedeli o tom kolko z nich ma aky pohyb, morfologiu (tvar a deformacie spermiil...) Cize za mna jednoznacne car... Ale konkretne v BA ti neporadim, som z opacneho konca...
@dominika_sk noo ani moc nie az na to ze ma bolia prsia, na sladke nemam vobec chut, castejsie som hladna ale inak nic zatial 🙂
@kika123kika tak to ma teši😁 pri predošlom tehotenstve by som bola aj ocot vypila aku chuť som mala na kysle a to ešte skor ako mi meškal menzes. Som bola teraz taka neista z toho že “nič necitim” ale zase predošle tehotenstvo skončilo MA
@dominika_sk noo aj ja som bola nervoxna ale ako vidim niesom jedina 🙂 a to vam uz viac dni meska 🙂 jaj a som unavena stale :D
@ikonica dakujem moja😉asi si to musime nechat ulezat v hlave...a tak porozmyslame a zvazime aj to CAR, len sme teraz dost z toho v soku ze nas hned tlacia tam...Ja sa bojim toho ze potrebujeme len vediet ci je on Ok a budu nas za kazdu cenu tlacit do IVF rovnako ako moja lekarka do CAR🙈
@olivia_0309 no moja skusenost s car je v pohode... Netlacili nas do nicoho... Porobili vysetrenia navrhli moznosti od folikulometrie, stilmulacie clostilom a planovany styk, cez iui a az potom ivf... Nevyuzili sme ani tu druhu moznost... Jedine co sme skusili bol clostil (hoci podla mna v ovule problem nebol) a planovany styk, zvazovali sme iui, ale zadarilo sa v druhom mesiaci po vysadeni clostilu... prirodzene... Ked som sa vykaslala na car aj vacsinu doplnkov co som dovtedy sypala... Ten spg si urcite dajte urobit, k nicomu vas to nezavazuje... Treba to zistovat ako prve, kym zacnu riesit teba... Tam uz su niektore metody zistovania neplodnosti invazivnejsie (prefuky, laparky, hycosy a pod) a je to vacsinou zena, ktora berie aj hnusne hormony...
@olivia_0309 a nemali sme ukazkovy spg... Pocet na spodnej hranici, morfologia len 3% neposkodenych...
@olivia_0309 vieš čo? Kamarátka to riešila v car a neverila im, tak zbehla do iného a tam jej to potvrdili. Nemyslím si, že by mali dôvod nejako skresľovať výsledky. Nechcem robiť reklamu, ale vo ferticente ten základný spg robia za 10eur a do 30min to máte aj vyhodnotené s konzultaciou s embryologom. Keď tak, potom asi urológ, len netuším či ten spraví všetko tak, ako potrebujete vedieť. Držím palce ✊🏻
@ceklis dakujem ti velmi pekne!😉 Pouvazujem, mam moc horucu hlavu a hlavne ponorenu v smutku😏
@olivia_0309 nieee, neboj. Nikdy sa kasa neje taká horúca 😂 to som múdra, že?
Vždy je nádej, hlavne treba bojovať 💪🏻💪🏻💪🏻
@ceklis 😆presne tuto vetu som dnes pouzila ked som sa snazila byt pozitivna pocas vylevu emocii a placu/rozhovoru s manzelom 😂 Ale dakujem! 😊
@olivia_0309 ja viem :( nie je to vôbec jednoduche. Tu keď človek číta tie príbehy, doma ma svoj, je to ozaj hrozne ťažké a nespravodlivé ako sa musíme pre to malé stvorenie natrapit. Najhoršie je spracovať tu prvotnú informáciu. Na veľa problémov je riešenie, len treba hľadať a skúšať. Držte sa
@wewe14071990 ahoj vitaj skôr to vizera ako pokles pred menzesom no však uvidíš každopádne držím palce
@wewe14071990 Ahoj,podľa bt to vyzerá že Ti menzes príde pri tehotenstve bt je vyšia hodnota nameraná.
@wewe14071990 mas klesajuci graf... podla pravidla BT znamena bohužial prichod MS...ale kto vie? Zenske telo je nevyspytateľné. dost mas nizke teploty, merias v puse?
@martinade
@kika123kika Už len čakať tak potom sa mi cyklus zas predĺžil na 38dc čo je 10-11.6.No čo už včera ma už hočo rozplakalo aj prsia ma neskutočne pálili boleli a to by bolo zrejme skoro asi ten Duphaston to robí.
@kika123kika Tie hvizdičky sú snažilkovanie preto píšem že asi nič z toho sme sa netrafili.

@zabka1987 ja takisto uplne. Raz mam take citlive bradavky že spim v podprsenke lebo by som odpadla keby sa mi o ne šuchlo tričko a druhy deň nič. A takto dookola