icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
2. jún 2019

@zuzanockamt mala by si prestat merat, lebo zbytocne sa stresujes. Ja som mala tiez pokles a zacala som stresovat. Lekarka povedala, ze nech prestanem, teplota skace hore dolu. Tak som prestala, strach mam sice stale, ale uz sme 24tt

ereska
3. jún 2019

@tufik07 ahoj a merias aj BT ??

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 ako tvoj graf pokračuje? Kedy ides na krv?

martinade
3. jún 2019

@alison11 ja na tom spodnom teste niečo vidim...co su to za testy?

ereska
3. jún 2019

@martinade matka teraz som na teba myslela ako pokracujes

kika123kika
3. jún 2019

@zuzanockamt ahoj naco merias bt po oozitivnom teste?? Ak sa chces upokojit urob test 😂 aj ja som tk tak urobila a aj viacere tu a uvidis uklidnis sa 🙂 koklo ti meska ms?? A kedy ides k dr??

zuzanockamt
3. jún 2019

@kika123kika som 21 DPO, budem merat až kým nepôjdem k Dr. - 11.6., skôr nemá význam chodiť

alison11
3. jún 2019

@martinade Sú od lauritka one test viď dnešný nedalo mi netestnúť.
A bt je zatiaľ ok. vstredu budem najskôt testovať aby bol zretelnejší rozdiel.

alison11
3. jún 2019

@olivia_0309 Držím palce 🙂
@zuzanockamt Ja som mala pri tehotenstve 36,9 a ďalej som nemerala testy boli krásne tak načo merať.Nemeraj už si len užívaj tehu 🙂

kika123kika
3. jún 2019

@alison11 ka tam vidim dusika dezim palce abh tl vyslo ✊✊❤

kika123kika
3. jún 2019

@zuzanockamt aha tak kludne meraj ja by som sa urcite teraz nestresovala s BT :/ ale sak ako chces dzrim place 🍀✊

zuzik5891
3. jún 2019

@martinade sedím u mojej dr. ... už dom nešla do centra... zbytočne... negatívnu krv mi potvrdia aj tu u nás...tam už len zavolám...

beatinka
Autor odpoveď zmazal
martinade
3. jún 2019

@alison11 krasa, ani nemusim priblizit formula a vidim 😍 drzim prsteky

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 tak to mi je velmi ľúto :(

alison11
3. jún 2019

@kika123kika
@martinade Ďakujem kočky aj ja moc dúfam,že to tento krát vyjde a dotiahneme to do konca.
@beatinka Meraj ďalej ešte Ti môže vyskočiť bt hore ovu máš trhanou čiarou vyznačenou čo znamená že ovu mohla a nemusela vtedy byť.Ak ku koncu cyklu bude klesať tak znamená ms.Stúpať Ti bude ak si tehotná.

alison11
3. jún 2019

@zuzik5891 To mi je ľúto a pritom graf máš krásny ☹

martinade
3. jún 2019

@ereska no dnes som zase neskusila test, ale zajtra testnem. Ak budem tehu tak to uz hadam ukaze a budem vediet na com som, no grafom sa moc nemozem riadit...

kakatulik
3. jún 2019

@alison11 nooo,pre mňa je ale veľká záhada,kedy bola skutočne ovu,lebo na 7dpo by si ešte na tomto teste čiarku nemala.

alison11
3. jún 2019

@martinade Vyzerá tvoj graf super držím palce.

alison11
3. jún 2019

@martinade No záhada je aj pre mňa asi na 17dc by to sedelo ako 13dpo nuž uvidím v stredu či bude dosť tmavá čiarka na teste a ms nikde.

zabka1987
3. jún 2019

@alison11 čiarka vyzerá podľa mňa na taky 11dpo cca. Len nech silnie 🙏🥰

ceklis
3. jún 2019

@martinade moc moc drzim palce ✊🏻

martinade
3. jún 2019

@alison11 moznoze si ovu mohla mat AJ 25.5 a len progesteron ti stupal pomaly...
Graf he pekny, ale to je len s progesteronom....aj @zuzik5891 ma krasny graf, hoc este krv musi potvrdiť/vyvratit tehu. Akurat dnes som videla graf, kde baba sla na krc 12 a test bol negativny, potom skusala 2-3 dni diomaci tehu test a bol negativny, a 14 ci 15 sla znovu na krv a tehotenstvo bolo potvrdene a krvy...

martinade
3. jún 2019

@ceklis dakujem...
Ozaj ake mas ty pocity pred ms... teda to nedojde, ale ci mas ajtak bolesti podbruska, alebo nejake pichanie, a co prsia? Bolia ta?

kakatulik
3. jún 2019

@ceklis ako pomracujes?

ceklis
3. jún 2019

@martinade práveže z tohto nemám dobrý pocit :( nič mi nie je, vôbec. Ešte minuly týždeň vo štvrtok a piatok ma začali boliet prsia a trochu nevoľno (možno som si to len namyslala). Odvtedy nič :( takto som to mala pri tom biochemickom. Naozaj nič žiadne pocity. Ty niečo cítiš? Take iné ako pred ms? Moc moc držím palce nech sa čiarka objaví ✊🏻

zabka1987
3. jún 2019

@ceklis ani mne nič nie je, prsia som cítila zo začiatku a už vôbec. Úplne divne, totálne nič mi nie je

ceklis
3. jún 2019

@zabka1987vazne? Lebo mne tiež tak nabehli bolesti a tešila som sa že super a teraz nič. Včera ešte hrozne kŕče na ms a dnes zase nič. Predtým som mala aj taký hustý biely výtok a ani ten. Tak snáď bude dobre. Kedy sa chystáš k dr?

evi38
3. jún 2019

@beatinka teploty sú v poriadku, máš tam dosť rozdiel medzi fázami, to je ok, skôr máš takú hraničnú LF, na to je dobrý vitex alebo bekomplex 🙂
@martinade graf máš ukážkový, takéto ustálené teploty nemávaš, ak toto sa už neskončí tehu, tak ja neviem...máš nejaké príznaky, špinenie už vôbec? Držím silno palce 🙂
@ceklis neskúšala si test či silnie? Silno držím palce 🙂
@olivia_0309 skúsila by som tehu test, už by ti mohol ukázať 🙂...teploty sú ok 🙂
@tufik07 ahoj 🙂 vitaj...toto nie je pozitívny ovu test...skúšala si aj tie predošlé dni? 🙂