Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade moja... kašli na príznaky...ja som mala úplne všetky...od špinenie...cez nafúknuté bruško a hnačky... nevoľnosti...prsia bolia ešte teraz tak že sa ich ani nedotknem... náladovosť,bolesti podbruška...mala som a stále mám všetky a krv negatívna...tebe nevkladali blastocysty takže stále máš cca 2 dni rezervu...príznaky niekedy neznamenajú nič a veľa báb bez príznakov tehulkuje ❤️🙏🍀
@81anina teraz sa potrebujem očistiť od hormónov a posnažiť sa aspoň ovulovať...dnes mi moja gynekologička povedala že som hormonálne riadne stopnutá keďže od stimulácie neovulujem a predtým som mala ovuláciu každý mesiac...aj dr.v centre bol prekvapený... vravel že by mal byť problém nabehnúť po stimulke do normálneho cyklu... mám veľmi silný pocit že sa niečo pokašlalo...
@taily30 ja som uz pokojnejsia ked som dnes videla to sono... A nejak to cakanie vydrzim... 24.6 idem na velke sono, tak ho zas popozeraju z kazdej strany... A vo stvrtok idem na kontrolu k mojmu dr, tak snad bude vsetko ok... A zacne sa ozyvat poriadnymi kopancami 🙂 no a ta plynnatost.. Uvarim si polievocku s kukuricou a hraskom, tak co cakam :D, alebo chilly fazule mi idu na chut.. A potom nebud ako balon :D
@alison11 ale tak on sa o nu teraz stara prevazne, prisiel po 12tke strapeny, tak som sla ja, ked uz som mala konecne vychadzku na pn... Len na pol hodky som chcela ist a taka hovadina sa mi stane... To nevymyslis, to pise zivot... Byvame v byte a naposledy bola vonku rano o pol 6... Cize uz musela ist fakt von, uz sa aj pytala...
@ikonica jaaaj, ked ty take naduvadla papas 😀 😀
Ja som donedavna nemala na nic ine chut len ovocie a zeleninu, maso mi nejako nejde doteraz. Ale ja celkovo malo jem.
Hadam ti na velkom sone urobi aj fotocky. Ja idem koncom juna na glukozu test a potom 8.7.zase na velke sono. Tu ho robia asi trikrat za tehu. Prve okolo 20tt, potom 2 mesiace neskor a este posledne 36tt sa mi zda. No som zvedava.

@ikonica to ja sa takto utešujem🙂...ale myslím si že to je pravda... rozhodla som sa že si dám diétu a teraz pri pohári vínka prichádzam na to že som mala začať s diétou až o pár dní 😁...