icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
3. jún 2019

@ikonica to ja sa takto utešujem🙂...ale myslím si že to je pravda... rozhodla som sa že si dám diétu a teraz pri pohári vínka prichádzam na to že som mala začať s diétou až o pár dní 😁...

martinade
3. jún 2019

@ikonica hlavne ze ty a babo ste v poriadku

ikonica
3. jún 2019

@martinade chvala bohu... Kukla ma z kazdej strany, pekne som videla nozky, rucky, usta, oci, srdce bijuce... To ma najviac upokojilo 🙂 a zatial to stale vyzera na babulu 👧

martinade
3. jún 2019

Tak baby, nevyrzala som to a spravila test. 10dpt test biely... prsia ma dnes prestali boliet, aj uz nemam citlive bradavky.... ach jaj, znova sa ide do noveho boja...

martinade
3. jún 2019

@ikonica tak to si mala velke stastie.... aj stastie, ze babo je este male...

ereska
3. jún 2019

@ikonica ešte že ste v poriadku dávajte si pozor

ikonica
3. jún 2019

@martinade ano, a este ta flaska mi pritlacila na brucho ale chvala bohuje to ok... Babo ma 228g 🙂

zabka1987
3. jún 2019

@martinade tento test ani neber do úvahy, strašne málo farbiva. Mne keď som mala na iných koľajnice už tu slabé +

81anina
3. jún 2019

@ikonica
@zuzik5891 veru ikonica to krasne napisala ☺ snad sa aj pri takej fragmentacii najde jedna sikovna a zdrava spermijka ktora najde vajko a zadari sa 😊 aspon kym skusite dalsie ivf tak urcite to nevzdavat prirodzene aj ked to mate tazke a malo ste spolu...drzim palce 🍀

martinade
3. jún 2019

@zabka1987 takze svetielko nadeje este je? A je pravda xe pred odchodom z prace som bola na malej a vypila pol lira vody pred odchodom.... ta neistota a cakanie na krvny test je hrozne...

zuzik5891
3. jún 2019

@martinade moja... kašli na príznaky...ja som mala úplne všetky...od špinenie...cez nafúknuté bruško a hnačky... nevoľnosti...prsia bolia ešte teraz tak že sa ich ani nedotknem... náladovosť,bolesti podbruška...mala som a stále mám všetky a krv negatívna...tebe nevkladali blastocysty takže stále máš cca 2 dni rezervu...príznaky niekedy neznamenajú nič a veľa báb bez príznakov tehulkuje ❤️🙏🍀

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 dakujem zuzi 💗

zabka1987
3. jún 2019

@martinade určite áno, tento test je hrozný. Porovnanie kukni, toto som bola 20dpo. Koli tomu testu som musela utekať kúpiť ďalší zo strachu

zuzik5891
3. jún 2019

@81anina teraz sa potrebujem očistiť od hormónov a posnažiť sa aspoň ovulovať...dnes mi moja gynekologička povedala že som hormonálne riadne stopnutá keďže od stimulácie neovulujem a predtým som mala ovuláciu každý mesiac...aj dr.v centre bol prekvapený... vravel že by mal byť problém nabehnúť po stimulke do normálneho cyklu... mám veľmi silný pocit že sa niečo pokašlalo...

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 och nie Zuzi... uz ziadne pokašlanie....

81anina
3. jún 2019

@zuzik5891 no ano teraz je to rozhadzane ani sa necudujem po tych vsetkych koktajloch 😯 verim ze sa casom da vsetko do pohody a potom uz len skusat ☺

taily30
3. jún 2019

@ikonica no mna porazi!!! Chvala bohu ste v poriadku, to by ma riadne vystrasilo. Boze, davaj si viacej pozor. Tah psa poznam, ti moji maju len po 5kg, ale ked vidia zajaca, moj ty boze.... tiez ma parkrat seklo.

ikonica
3. jún 2019

@taily30 truba som, bola to sekunda a... Ale brutal lekcia... este ma z toho mrazi, este ze som nrnarazila na lavicku, mohlo to byt horsie...

taily30
3. jún 2019

@ikonica ani na to nemysli. Som rada, ze si videla tvoje babatko a cim zivsie tym lepsie. Mojej na poslednej poradni az ruku so sondou odtlacalo, ked pocuvala srdiecko. Sa dobre smiala, ze to je ale stastne dieta. Tak nech len co najviac kopcuje. A citis uz? Aspon bublinky?

ikonica
3. jún 2019

@taily30 obcas mam pocit, ze sa tam nieco deje, ale pri mojej plynnatosti si nie som ista o co ide... 🤭

taily30
3. jún 2019

@ikonica 😀 tak za chvilku to uz bude jasne 😉

ikonica
3. jún 2019

@taily30 ako uz som bola trosku nervozna lebo baby v terminovkach postupne pisu o kopancoch a ja nic... Resp. neco neiste... Pocitam ze tak do dvoch tyzdnov snad uz aj ja budem hlasit pohyby (bez pochyb) ...

taily30
3. jún 2019

@ikonica Ono to pride zrazu, neboj. Ja som citila aj bublinky, ale nebola som ja zaplynnatena, takze chapem, ze tebe je to tazsie. Ale kopance, aj ked su este male, su jasne. 😀
A neriad sa inymi, kazda zena je ina, kazde tehu ine. Uvidis, budes prekvapena 😀

ikonica
3. jún 2019

@taily30 ja som uz pokojnejsia ked som dnes videla to sono... A nejak to cakanie vydrzim... 24.6 idem na velke sono, tak ho zas popozeraju z kazdej strany... A vo stvrtok idem na kontrolu k mojmu dr, tak snad bude vsetko ok... A zacne sa ozyvat poriadnymi kopancami 🙂 no a ta plynnatost.. Uvarim si polievocku s kukuricou a hraskom, tak co cakam :D, alebo chilly fazule mi idu na chut.. A potom nebud ako balon :D

alison11
3. jún 2019

@zuzik5891 Držím moc palce aby vitamíny zabrali.
@ikonica Juj moja toto zašiť by som nechcelaaj čítať to bolo extrém,som rada,že ste obe ok odychuj a psa nechaj radšej na muža.Alebo ak máš záhradu nechaj ju tam vybehať sa.

ikonica
3. jún 2019

@alison11 ale tak on sa o nu teraz stara prevazne, prisiel po 12tke strapeny, tak som sla ja, ked uz som mala konecne vychadzku na pn... Len na pol hodky som chcela ist a taka hovadina sa mi stane... To nevymyslis, to pise zivot... Byvame v byte a naposledy bola vonku rano o pol 6... Cize uz musela ist fakt von, uz sa aj pytala...

taily30
3. jún 2019

@ikonica jaaaj, ked ty take naduvadla papas 😀 😀
Ja som donedavna nemala na nic ine chut len ovocie a zeleninu, maso mi nejako nejde doteraz. Ale ja celkovo malo jem.
Hadam ti na velkom sone urobi aj fotocky. Ja idem koncom juna na glukozu test a potom 8.7.zase na velke sono. Tu ho robia asi trikrat za tehu. Prve okolo 20tt, potom 2 mesiace neskor a este posledne 36tt sa mi zda. No som zvedava.

martinade
4. jún 2019

Tak žienky, znovu som si robila test a je negativny. Nemyslim si, ze je to tym testom... 😥

ereska
4. jún 2019

@martinade jaj matka to mi je ľúto možno sa ešte ukáže neskúšala si aj iný test no teplota super

alison11
4. jún 2019

@ikonica No to hej život si píše svoj scenár.
Tak je klesám zrejme zajtra alebo možno ešte dnes príde ms.
@martinade To mi je ľúto :/