Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica Trošku sa pripletiem😉 Ja som mala pri malom placentu vzadu a nízko..do 20tt sa vytiahla.. prvé pohyby som začala cítiť v 16tt a úplne sa mi vypúčal a robil hrbolčeky na bruchu☺️a teraz pri malej mám placentu v predu a veru cítila som pohyby až neskôr a vôbec sa mi nevypúča ani nič..úplne inakšie to je☺️a to začínam dnes 29tt
@zuzik5891 Zuzka,je mi to ľúto 😟na to sa nedá asi ani nič napísať.. dúfam a som o tom presvedčená že sa raz dočkáte spoločného bábätka❤️
@daniela123321 no som kludnejsia ked to viem, lebo baby uz vypisuju o kopancoch (hoci vacsina z nich druho a viac rodicky - tie to citia skor) a ja nejak nist 🙂 tak teraz viem preco 🙂 mam tu napisane aj rozmery hlavicky, bruska a stehennej kosti a vsetko zodpoveda 18tt tak som rada 🙂
@ikonica Ja som začala prvé pohyby pri malej cítiť okolo 18tt a to som ešte rozmýšlala či to je ono lebo to bolo strašne slabučké...viac som začala cítiť až okolo 20tt☺️ takže máš ešte čas☺️u nás v skupine ešte neaké baby necítili myslím v 22-23tt a všetko ok
@kakatulik @ikonica @ereska @alison11 no este mam mamatest, 2 posledne. Tiez mi nejde do hlavy ta teplota... ci to naozaj nebude z progesteronu... inak vcera som si nasla (pardon za naturalisticky opis) taku 1 menšiu hnedu hlienovu zrazeninu inak cely cas ziadny špinavy výtok a teraz som si našla až čiernu hlienovu zrazeninu. Presne ako ked som prišla o babo. Možnoze sa mi začína MS? Ci niekedy byvaju take vytoky aj na začiatku tehu? Nechce sa mi verit ze to nevyšlo.😥
@daniela123321 ach moja... verím že to tak bude...teraz sa mi zdá všetko také vzdialené... vôbec nemám cieľ...
@martinade Ďakujem áno test je výraznejší len bt je klesla tak som zvedavá na ráno ako bude bt. na ms zatiaľ nemám žiadne príznaky zatiaľ a tie tehtoenské ešte pretrvávajú. tak som veľmi zvedavá.
@shellynda Vau vy to teda istíte riadne muž to ako zvláda? :D Tak ak nastane jednodňový pokles nezľakni sa môže ísť o ip a potom na ďalší deň vyskočí hore.Držím palce.

@taily30 inac citam v sprave, ze mam placentu vpredu a nizsie... Cize kludovy rezim je isto potrebny... Dr povedala ze casom vystupi hore ale to nesuvusi s padom vobec... No ale kdesi som citala, ze ak je vpredu tak, zena citi pohyby neskor... Takze asi mozno aj preto este nic vyraznejsie necitim ;)