icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. jún 2019

@taily30 inac citam v sprave, ze mam placentu vpredu a nizsie... Cize kludovy rezim je isto potrebny... Dr povedala ze casom vystupi hore ale to nesuvusi s padom vobec... No ale kdesi som citala, ze ak je vpredu tak, zena citi pohyby neskor... Takze asi mozno aj preto este nic vyraznejsie necitim ;)

kakatulik
4. jún 2019

@martinade ty mati,ale co potom ta teplota vysokaaa. Akoze ja som mala progesteronom tiez trosku zvysenu teplotu,ale nie az takto.

daniela123321
4. jún 2019

@ikonica Trošku sa pripletiem😉 Ja som mala pri malom placentu vzadu a nízko..do 20tt sa vytiahla.. prvé pohyby som začala cítiť v 16tt a úplne sa mi vypúčal a robil hrbolčeky na bruchu☺️a teraz pri malej mám placentu v predu a veru cítila som pohyby až neskôr a vôbec sa mi nevypúča ani nič..úplne inakšie to je☺️a to začínam dnes 29tt

daniela123321
4. jún 2019

@zuzik5891 Zuzka,je mi to ľúto 😟na to sa nedá asi ani nič napísať.. dúfam a som o tom presvedčená že sa raz dočkáte spoločného bábätka❤️

ikonica
4. jún 2019

@daniela123321 no som kludnejsia ked to viem, lebo baby uz vypisuju o kopancoch (hoci vacsina z nich druho a viac rodicky - tie to citia skor) a ja nejak nist 🙂 tak teraz viem preco 🙂 mam tu napisane aj rozmery hlavicky, bruska a stehennej kosti a vsetko zodpoveda 18tt tak som rada 🙂

ikonica
4. jún 2019

@martinade nemas iny test? Graf vyzera dobre...

daniela123321
4. jún 2019

@ikonica Ja som začala prvé pohyby pri malej cítiť okolo 18tt a to som ešte rozmýšlala či to je ono lebo to bolo strašne slabučké...viac som začala cítiť až okolo 20tt☺️ takže máš ešte čas☺️u nás v skupine ešte neaké baby necítili myslím v 22-23tt a všetko ok

martinade
4. jún 2019

@kakatulik @ikonica @ereska @alison11 no este mam mamatest, 2 posledne. Tiez mi nejde do hlavy ta teplota... ci to naozaj nebude z progesteronu... inak vcera som si nasla (pardon za naturalisticky opis) taku 1 menšiu hnedu hlienovu zrazeninu inak cely cas ziadny špinavy výtok a teraz som si našla až čiernu hlienovu zrazeninu. Presne ako ked som prišla o babo. Možnoze sa mi začína MS? Ci niekedy byvaju take vytoky aj na začiatku tehu? Nechce sa mi verit ze to nevyšlo.😥

bona69
Autor odpoveď zmazal
bona69
4. jún 2019

@ikonica ja som ju mala vpredu tiež, prvé pohyby som cítila v 18tt,aj to to bolo akoby šteklenie na mechuri, žiadne kopance, také to tuknutie až v 20tt. A celé tehu potom skoro len na pravom boku, vpredu na bruchu vôbec,neboj za chvíľku ti už zaklopka na bruško😁

alison11
4. jún 2019

@martinade Ahoj tak to Ti neviem ja som mala hnedý tmavý výtok zo 3dní pri prvom synovi z uhniezďovania.Ja mám dnes výraznejší test krček uzavretý aj nejaký hlienový výtok pred ms mávam žltastý výtok a sucho tak neviem bt mi klesla .

bubu4125
4. jún 2019

Ahojte. Ako ste riesili BT ked ste zle spali? Brali ste do uvahy tu teplotu, alebo ste si nieco odratali? Tato noc bola strasna, kazdu chvilku hore. Co sa aj ukazalo na teplote. Dakujem

martinade
4. jún 2019

@alison11 dnes mas najvyraznejsi test... drzim prsteky

shellynda
4. jún 2019

Tak ja už 3 dni papám ananás, pijem ananásový džús, užívam tinktúra z drmku a už len aby tie teploty ostali hore 😊... Drmek sa môže užívať počas celého mesiaca?

ikonica
4. jún 2019

@shellynda drmek=vitex a brala som ho cely mesiac ale v kapsulovej forme

shellynda
4. jún 2019

@ikonica a pomohol?

ikonica
4. jún 2019

@shellynda no som v 18 tt... Ale ci prave vitex pomohol neviem, u mna zohralo ulohu vela dalsich veci... Ale mozno k druhemu tehu, ktore bolo sice neuspesne mi urcite pomohol tym, ze mi znizil prolaktin, ktory som mala takmer dvojnasobny...

sandyka90
4. jún 2019

@shellynda ahoj, kedy si mala vlastne ovu a aký dlhý cyklus zvykneš mať?😊Aj mne tento mesiac podobne skáču teploty🤷pijem inofolic týždeň ale to to idto nespôsobuje ešte

zuzik5891
4. jún 2019

@daniela123321 ach moja... verím že to tak bude...teraz sa mi zdá všetko také vzdialené... vôbec nemám cieľ...

shellynda
4. jún 2019

@sandyka90 28 dňový presne ako hodinky vždy 😊, ale pri týchto skákajúcich teplotách teraz ani neviem presne🙄. Pila som alchemilku a grep.džús a teraz ananás a Drmek mám 😀, tak uvidíme

sandyka90
4. jún 2019

@shellynda aj ja som sa po dlhej dobe vrátila k alchemilke, ale my sa teraz snažíme o prvé 🤰 teraz 4.cyklus,viem nie dlhá doba ale aj tak🤷Tento mesiac aj mne skáče teplota , aj ja pijem grep😊

shellynda
4. jún 2019

@sandyka90 tak držím palce aby to vyšlo čo najskôr ☺️... My sa snažíme teraz už dosť dlho a preto som už začala aj niečo piť a brať, lebo doteraz som myslela, že to bude ľahšie. Dve sa nám podarili na prvý šup plánovania 👍a teraz je to ťažšie

shellynda
4. jún 2019

@ikonica ja som ho skúsila až teraz, tak uvidíme či mne pomôže. Doteraz som nič nepila ani neužívala, lebo som myslela, že sa zadarí skôr, ale akosi nie a nie...

sandyka90
4. jún 2019

@shellynda ďakujem 😊 Tiež držím palce 🍀nech naše merania v blízkej dobe končia s //

alison11
4. jún 2019

@martinade Ďakujem áno test je výraznejší len bt je klesla tak som zvedavá na ráno ako bude bt. na ms zatiaľ nemám žiadne príznaky zatiaľ a tie tehtoenské ešte pretrvávajú. tak som veľmi zvedavá.
@shellynda Vau vy to teda istíte riadne muž to ako zvláda? :D Tak ak nastane jednodňový pokles nezľakni sa môže ísť o ip a potom na ďalší deň vyskočí hore.Držím palce.

alison11
4. jún 2019

@bubu4125 Pokiaľ si nevstala z postele tak to je ok a podľa mňa si myslím,že bt máš ok držím palce.

martinade
4. jún 2019

Zienky, na tych testoch zo vcera a dnes vidim volny okom slabe čiarky. Moc to odfotit nejde, ale volny okom ani ich hladať nemusim. Čo vy na to? Maju tie testy este nejaku vypovednu lehotu, ci si namýšlam a moja fantazia funguje?

zuzinamt
4. jún 2019

@martinade ja som mala rano test biely a poobede mi to nedalo a vytiahla som ho z kosa a bol tam duch🙂 o 3 dni pekne ciarky 🙂

martinade
4. jún 2019

@zuzinamt takze sanca este tam je... diky...

ikonica
4. jún 2019

@martinade rano akus iny a budes jasna ;) 🍀🍀🍀