Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Boze baby, ja som taka tupa, ze keby blbost rastla, tak oprasujem vesmirne telesa 🙄 ja tu cele dni vyplakavam, zistujem pricinu, hnevam sa na dokiho a pri tom staci pohnut rozumom. Pred nedavnom som mala preventivku a teraz sa mi v hlave rozsvietilo. Ved on ma vysetroval a ked bral vzorku na cytologiu, tak mi hovoril, ze mam na krcku malu ranku, ale ze to nie je nic vazne. Tak preto mi vzdy na krvacanie povie, ze spravi sono, ci je vsetko ok v maternici a ked tam nic nie je, tak povie, ze mam hlavne oddychovat a lezat - ved on o tej ranke vie 😝 a ano @jaja9891 , mala som problemy s nadmernymi vytokmi a da sa to riesit zmrazovanim, ale neviem, ci sa to moze v tehu.
@sjuzan77 mozno aj vie, ale zabudol, lebo aspon by ta ukludnil. takto ked sa tvari, ze zahada najvacsia na svete, tak ty sa mozes trapit a vydumovat, ze co je zle...
@paskolinka no som z tych mojich testov uz madar... 😒
@rybkaa no bodaj by si mala pravdu a zajtra pojde teplota hore... 🙂
@jaja9891 ani ja im uz nerozuiem, ale mm isiel dnes rano do prace a pride az vo stvrtok vecer, tak akosi nemam s kym snazilkovat.... 😒
@sjuzan77 no vidis a zahada vyriesena...No a teraz musis len lezet, lezat a lezat...Verim, ze je to na porazenie, ale co neurobime pre tie nase drobatka, ze?
@paskolinka no ja mam teraz pauzu nechcem sa este vrhnut do toho ms som aj tak este nedostala a teplotu vies co meriam chcem vediwt ako je telo na tom
@mawiya @rybkaa @zarzisia clovek si odbehne do kauflandu, lidlu a tesca a hned tri tehotne, vlastne bola som este aj u deichmana reklamovat topanky, takze teoreticky by mohla byt este nejaka stvrta?😀
@sjuzan77 obavam sa, ze v takomto ranom stadiu tehotenstva ti do krcka rypat nebude a kludne mozes mat tu ranku tam, ako je krcok zavrety, ze ju nevidno... ja by som sa mozno na tej poradni opytala este to, ze ci moze takato ranka oslabovat krcok ako taky, ze ci sa nemozes pod vplyvom toho zacat otvarat a teoreticky to by mohlo potom zapricinit ten potrat ako taky
@senta_sofia ja chcem byt stvrta... 😀 ale kym ja dojdem na ivf...uz aj antibiotika som vybrala a nepomohli velmi...kutiky sa mi take spravili,ze sa hanbim chodit medzi ludi...to ivf mi asi nie je sudene...
@jaja9891 a co ty mozes vedet, sak mozno sa vam zadarilo 🙂) adeptiek by tu este bolo, ja jakoze kvoli vam pojdem aj do dalsich obchodov, keby to tak fungovalo 😀 ty nejedz furt tie antibiotika, kup si Becka, idealne B2 a B6 na tie kutiky, to mas imunitku trosku rozhadzanu
@senta_sofia o tyzden skoc a rovno do nejakeho nakupneho centra, nech je to tutovka 😀
@paskolinka len kebych vedela, ci to funguje len na potraviny a nad aku sumu mam nakupit 😀
@senta_sofia urcite mu to o tyzden pripomeniem, ale dost ma to psychicky ukludnilo. No a ty bleskem utekaj do obchodov, tak vsetky sa tu mesiac co mesiac trapia s testami, sleduju ovu, chodia po mudroch a pritom staci len teba na nakupy vyhnat 😀
@jaja9891 neviem, co je na vyliecenie, aby sa kutiky nerobili, ale na rychle hojenie je med. Natri kutik a nechaj posobit, mne sa naposledy spravil vecer, hned som natrela a rano nic nebolo 😉
@senta_sofia my slovac frcime na potravinach 😉 tie topanky, to bola isto ta vojvodkyna kate 😀 suma asi nie je dolezita, ale vsak setrit nemusis, nakup nejake to bio o tyzden, ked my furt tak prirodzene skusame 😀
@paskolinka potom poprosim rozpis, kto vsetko je v hre, nech viem, kolkym retazcom mam prispiet na chod 😀
@senta_sofia ja uz tolko beciek pojedla a jem....ze koniec...no antibiotika som nejedla vtedy...az teraz mi obvodacka dala a aj gyn odporucila,ze pri ivf treba vylucit a vyliecit zapaly...ved z beciek uz priberam jedna radost a kutiky to maju na haku 😀 neviem co ta imunita strajkuje tolko....
@rybkaa no aj ten nazor som citala, vraj to drazdi krcok. Clovek uz fakt nevie, co je dobre a co nie, mozme len hadat. Ja vsak uz viem, z coho to mam, poctivo budem lezat trebars aj cele tehu, ale nevadi, ved na konci bude male majovciatko 😵 a inak to tentoraz nebude, howg 😀
Len neviem co babkovci a dedkovci, dnes malu odovzdavali drahemu s vyplazenym jazykom 😅
@mawiya juuu zena, mne aj slzicka vysla, tesiiiim sa strasne, nadherna ciarocka!!! 😵 tesim sa na dalsie testiky, neboj je to tam!

@zarzisia uvidis ale nic nie je stratene