icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
8. sep 2014

@zarzisia uvidis ale nic nie je stratene

sjuzan77
8. sep 2014

Boze baby, ja som taka tupa, ze keby blbost rastla, tak oprasujem vesmirne telesa 🙄 ja tu cele dni vyplakavam, zistujem pricinu, hnevam sa na dokiho a pri tom staci pohnut rozumom. Pred nedavnom som mala preventivku a teraz sa mi v hlave rozsvietilo. Ved on ma vysetroval a ked bral vzorku na cytologiu, tak mi hovoril, ze mam na krcku malu ranku, ale ze to nie je nic vazne. Tak preto mi vzdy na krvacanie povie, ze spravi sono, ci je vsetko ok v maternici a ked tam nic nie je, tak povie, ze mam hlavne oddychovat a lezat - ved on o tej ranke vie 😝 a ano @jaja9891 , mala som problemy s nadmernymi vytokmi a da sa to riesit zmrazovanim, ale neviem, ci sa to moze v tehu.

jaja9891
8. sep 2014

@sjuzan77 tak v tehu asi nie...ale ak je to ta pricina...tak sa setri a bude to ok...neboj..

paskolinka
8. sep 2014

@sjuzan77 mozno aj vie, ale zabudol, lebo aspon by ta ukludnil. takto ked sa tvari, ze zahada najvacsia na svete, tak ty sa mozes trapit a vydumovat, ze co je zle...

kubisova
8. sep 2014

Babule sa tu teda rozbiehate..... @zarzisia dufam ze to dobre dopadne a bude silniet....

kubisova
8. sep 2014

@mawiya aj z teba sa tesim.....potom poposielajte dalsie tehu virusiky

paskolinka
8. sep 2014

@kubisova a ty ako? teplotu merias? alebo mas teraz pauzu?

adamnela
8. sep 2014

@paskolinka no som z tych mojich testov uz madar... 😒
@rybkaa no bodaj by si mala pravdu a zajtra pojde teplota hore... 🙂
@jaja9891 ani ja im uz nerozuiem, ale mm isiel dnes rano do prace a pride az vo stvrtok vecer, tak akosi nemam s kym snazilkovat.... 😒
@sjuzan77 no vidis a zahada vyriesena...No a teraz musis len lezet, lezat a lezat...Verim, ze je to na porazenie, ale co neurobime pre tie nase drobatka, ze?

kubisova
8. sep 2014

@paskolinka no ja mam teraz pauzu nechcem sa este vrhnut do toho ms som aj tak este nedostala a teplotu vies co meriam chcem vediwt ako je telo na tom

senta_sofia
8. sep 2014

@mawiya @rybkaa @zarzisia clovek si odbehne do kauflandu, lidlu a tesca a hned tri tehotne, vlastne bola som este aj u deichmana reklamovat topanky, takze teoreticky by mohla byt este nejaka stvrta?😀
@sjuzan77 obavam sa, ze v takomto ranom stadiu tehotenstva ti do krcka rypat nebude a kludne mozes mat tu ranku tam, ako je krcok zavrety, ze ju nevidno... ja by som sa mozno na tej poradni opytala este to, ze ci moze takato ranka oslabovat krcok ako taky, ze ci sa nemozes pod vplyvom toho zacat otvarat a teoreticky to by mohlo potom zapricinit ten potrat ako taky

senta_sofia
8. sep 2014

tak cul kukam bulvar a ta stvrta je vojvodkyna Kate 😀

jaja9891
8. sep 2014

@senta_sofia ja chcem byt stvrta... 😀 ale kym ja dojdem na ivf...uz aj antibiotika som vybrala a nepomohli velmi...kutiky sa mi take spravili,ze sa hanbim chodit medzi ludi...to ivf mi asi nie je sudene...

senta_sofia
8. sep 2014

@jaja9891 a co ty mozes vedet, sak mozno sa vam zadarilo 🙂) adeptiek by tu este bolo, ja jakoze kvoli vam pojdem aj do dalsich obchodov, keby to tak fungovalo 😀 ty nejedz furt tie antibiotika, kup si Becka, idealne B2 a B6 na tie kutiky, to mas imunitku trosku rozhadzanu

paskolinka
8. sep 2014

@senta_sofia o tyzden skoc a rovno do nejakeho nakupneho centra, nech je to tutovka 😀

senta_sofia
8. sep 2014

@paskolinka len kebych vedela, ci to funguje len na potraviny a nad aku sumu mam nakupit 😀

sjuzan77
8. sep 2014

@senta_sofia urcite mu to o tyzden pripomeniem, ale dost ma to psychicky ukludnilo. No a ty bleskem utekaj do obchodov, tak vsetky sa tu mesiac co mesiac trapia s testami, sleduju ovu, chodia po mudroch a pritom staci len teba na nakupy vyhnat 😀
@jaja9891 neviem, co je na vyliecenie, aby sa kutiky nerobili, ale na rychle hojenie je med. Natri kutik a nechaj posobit, mne sa naposledy spravil vecer, hned som natrela a rano nic nebolo 😉

paskolinka
8. sep 2014

@senta_sofia my slovac frcime na potravinach 😉 tie topanky, to bola isto ta vojvodkyna kate 😀 suma asi nie je dolezita, ale vsak setrit nemusis, nakup nejake to bio o tyzden, ked my furt tak prirodzene skusame 😀

senta_sofia
8. sep 2014

@paskolinka potom poprosim rozpis, kto vsetko je v hre, nech viem, kolkym retazcom mam prispiet na chod 😀

rybkaa
autor
8. sep 2014

@sjuzan77 neviem čo je na tom pravdy, ale vraj v tehu nie je dobre vyšetrovať zrkadlami a tými plechmi kadejakými....

jaja9891
8. sep 2014

@senta_sofia ja uz tolko beciek pojedla a jem....ze koniec...no antibiotika som nejedla vtedy...az teraz mi obvodacka dala a aj gyn odporucila,ze pri ivf treba vylucit a vyliecit zapaly...ved z beciek uz priberam jedna radost a kutiky to maju na haku 😀 neviem co ta imunita strajkuje tolko....

sjuzan77
8. sep 2014

@rybkaa no aj ten nazor som citala, vraj to drazdi krcok. Clovek uz fakt nevie, co je dobre a co nie, mozme len hadat. Ja vsak uz viem, z coho to mam, poctivo budem lezat trebars aj cele tehu, ale nevadi, ved na konci bude male majovciatko 😵 a inak to tentoraz nebude, howg 😀
Len neviem co babkovci a dedkovci, dnes malu odovzdavali drahemu s vyplazenym jazykom 😅

zarzisia
8. sep 2014

baby nevydrzala som to a s malym sme sli na prechadzku o 5km dalej, aby som si kupila testy a tu su: dnesny ten co som tu dala doobeda a terajsi. Oba su upne uz vyschnute. A uz ma asi 20 minut boli podbrusko, tak uz asi dotestovane 😢

rybkaa
autor
8. sep 2014

@zarzisia ja tam furt daco vidim....mala si skusit radsej rano

zarzisia
8. sep 2014

@rybkaa aj ja tam vidim, som rada, ze nie som sama :D dokonca na tom poobednom vidim pekne bez hladania....ak do rana nepride MS, skusim, ak pride, od decembra idem do roboty aby sme si nasetrili na IVF 😅

mawiya
8. sep 2014

jaj baby ani ja som nevydržala. a urobila som teraz. ibaže bolí ma celé bruško aj chrbát, bok mi ide vyvaliť, tak uvidíme aká bude teplota zajtra.

vejula
8. sep 2014

@mawiya jeej gratulujem 😵

sjuzan77
8. sep 2014

@zarzisia
@mawiya dievcence, je to tam, zatial sa tichucko s vami tesim a drzim palce, nech testiky krasne silneju 😵

mawiya
8. sep 2014

@vejula - zlatik ja stále neverím, uvidíme zajtra teplotu ak bude oky, tak už nebudem merať
@sjuzan77 no pre mňa je úspech aj to, že sa to oplodnilo 🙂 aj malá nádej je nádej 🙂

zuzulienocka77
8. sep 2014

@mawiya juuu zena, mne aj slzicka vysla, tesiiiim sa strasne, nadherna ciarocka!!! 😵 tesim sa na dalsie testiky, neboj je to tam!

zarzisia
8. sep 2014

@mawiya waw, co tam po mojich trapnzch duchoch 🙂 toto su krasne 2 ciarocky 🙂 gratulujeeem 🙂