icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
4. jún 2019

@ceklis nádherné //😘

martinade
4. jún 2019

@ceklis krasa 😍 velmi sa tesim s tebou...

martinade
5. jún 2019

Tak baby... zazrak as nekonal 😥 Test je biely... holt 20% sanca je predsa len 20%. Inak mne sa zdalo, ze ciarka v 10dpt je silnejsia ako 11dpt...

ikonica
5. jún 2019

@martinade 😞

zuzik5891
5. jún 2019

@martinade ach moja... teraz ako ďalej?... máte niečo zamrazené?...
Ja každým dňom čakám že sa ms dostaví... už aj teplota klesla...

alison11
5. jún 2019

@bubu4125 Ja som dnes akosi nedobre spala :-/
@ceklis Nádherný testík Držím palce aby bolo všetko ok.
ja dnes takto

alison11
5. jún 2019

@martinade
@zuzik5891 Držte sa baby,je mi to ľúto ☹ Verím,že sa vám tiež podarí bábätko čoskoro.

alison11
5. jún 2019

@shellynda Jej tvoj muž je ale milí 🙂.Ja zas čakám aby môj vyšiel ráno dvermi a potom meriam :D.

bubu4125
5. jún 2019

@alison11 tak je to normalne? Mat niekolko dni po sebe rovnaku teplotu? Keby mam vcera normalnu noc, stavim sa, ze aj ta teplota je rovnaka.

martinade
5. jún 2019

@zuzik5891 nič nemame zmrazene, 2 sme použili v jednom ET. A co dalej? Bojovať dalej, nevzdavať to....

zuzik5891
5. jún 2019

@martinade čo iné nám ostáva...len bojovať...🙏❤️🍀

ceklis
5. jún 2019
butterfly333
5. jún 2019

@bubu4125. Moja môže by pozri môj graf z minulého roka

mariska1989
5. jún 2019

Dnešok som z toho akosi už fakt mimo... moje telo si robí čo chce

ja197
5. jún 2019

@mariska1989 prečo by si malo robiť čo chce? Však máš krásne teploty, 12dpo by už aj test mohol niečo ukázať 😊

dominika_sk
5. jún 2019

Baby, iba tak zo zvedavosti. Keby som potrebovala isť na pohotovosť treba isť na normalnu a oni daju listok na gynekologicku či sa chodi rovno na gynekologicku? Diky

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk ja som sla rovno na gyndu...

dominika_sk
5. jún 2019

@ikonica tak ale ty si bola po uraze, však?

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk no prvy krat som sla kvoli tomu, ze sa mi spustil potrat pred 2 rokmi... A bolo pred polnocou zo soboty na nedelu... Tak sme sli rovno tam... A teraz ma chceli najskor viezt na ine oddelenia ale videli ze fungujem a ze sa neukludnim, kym neuvidim babo, tak ma viezli rovno tam...

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk ono je asi zbytocne vystat radu na obycko pohotovosti ked vies aky je problem a ze tam ti nepomozu a este sa tam ohrozit nejakymi chorobami od inych ludi...

dominika_sk
5. jún 2019

@ikonica od včera mam nejake bolesti podbruška keď chodim, v noci som zle spala kvoli tomu. rozmyšlam či isť...

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk a tvoja ta nevezme mimo termin? Ved to je akutny stav...

dominika_sk
5. jún 2019

@ikonica vieš čo, nechcem vyzerať ako hysterka, hlavne keď som objednana na buduci tyždeň a už u nej ma krutilo že prečo tak neskoro, navyše som tam bola prvykrat.🙄

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk no uvidis.. Ak by sa to stupnovalo tak nevahaj a chod... Radsej raz zbytocne ako vobec...

alison11
5. jún 2019

@bubu4125 Tak to neviem už aj tebe neostáva iné len merať ´dalej.veď aj môj graf je celý čudný z ranného test mám dušíka len test 10uml a druhý 25uml negatívny a ovu test je riadne viditeľný medzi negatívnym a poztívnym.25uml som robila poobede aj ovu test.

flora2511
5. jún 2019

Ahojte zeny. 🙂 Prosím, poradili by ste mi? Na kolky den by mala začať klesať teplota pred ms? Mám 26-28 dnove cykly. Toto je môj prvý graf, teplotu meriam prvý mesiac. Kedy by som mala očakávať pokles podľa neho? Dakujem.

ja197
5. jún 2019

@flora2511 mne teplota klesá až v deň ms, asi 2 krát sa mi stalo že mi klesla až 2dc, takže môže klesnúť kedykoľvek 😊 to už musíš počkať ako to bude u teba 😊

flora2511
5. jún 2019

@ja197 ďakujem. Tento prvý vzorovy cyklus je napínavý 😁 Potešilo by ma keby neklesla vôbec.

bubu4125
5. jún 2019

@alison11 ovu test je negativny, az bude zajtra tmavsi, je to na dobrej ceste. A pokial viem, tak ovu test na zistenie tehu, by sa tiez mal robit z ranneho mocu. Kolko DPO si? Kedy cakas ms?

alison11
5. jún 2019

@flora2511 Gratulujem,podľa grafu Ti neklesne sprav si test 🙂 Si tehu. klesať zvykne pred dňom ms a v deň ms úplne viditeľne.