Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika Teším sa z tebou ja keď som šla na prvé sono z prvorodeným tak som bola 5+4 a bolo ho vidieť mal 1,25mm 🙂 Držím palce.
@alison11 toto som mala aj v máji že mi to nesilnelo a mrška došla o dva dni neskôr
@kika123kika No mám ešte čas ale ako naschvál sa ten čas bude ťahať v sobotu chcem testnúť aj keď by som už mohla aj zajtra mal by byť teoreticky silnejší ale chcem to nechať až na tú sobotu
@mariska1989
@alison11
Ahojte dievcata tak snimku sim nedostala nakolko moja dr nema tlaciaren 🙂 skoda no nevadi 🙂 vsetko nam dopadlo na 1* videla som nasu fazulku a uz mame aj ❤
Takto stastna som este vzivote nebola ani opisat sa to neda aky to je pocit ❤😍
Vsetkym snazilkam prajem tento pocit aby si nasli tie vysnivane 2// a aby videli svoju fazulku s velkym ❤ a aby ju videli rast je to krasne 🙏🍀❤
@mariska1989 No to poznám tiež preto som zvedavá na nasledujúce bt do toho utorka ako dopadnem.
@ereska Držím palce aby to bol váš mesiac 🙂
@kika123kika Teším sa veľmi stebou a čo povedal lekár v koľmom si týždni a kedy máš najbližšie poradňu ? Veru nie je nič krajšieho.
@kika123kika Presne viem čo to je za pocit ale myslím že ty čo sa o bábo snažia dlhšie alebo o bábo prišli myslím pre nich to je určite väčšia radosť. Som rada že máš všetko v poriadku a dotahni to dokonca😘❤ je proste krásne vidieť začiatok života ktorý rastie pod❤
@alison11 najlepší by si mala testovať jeden druh značky. Držím palce ale aj tak do utorka máš dosť ďaleko ako naschvál to pôjde pomaly
@alison11 o dvq tyzdne idem len na odbery krvy a o 4tyzdne opat na sono 🙂 5+3 som ale ine mi zatial nepovedala fazulka mala nejake 2mm 🙂 viac zatial neviem iba tolko ze je vsetko vporiadku tak ako ma 🙂
@mariska1989 No presne do utorka ďaleko a testou už len 2 takže asi to nechám tak a utorok keď tak uvidím či zavíta ms alebo si kúpim v dr. max test tie by mali byť kvalitnejšie ako One a step.
@mariska1989 to ano sice sme sa nesnazili dlhi ale jedno sa neuchytilo a toto prislo a verila som ze toro je silne a je tam uvelebene ❤❤❤ a aj to tak je a dakujem velmi pekne a daj vediet s tym testiko ak urobis drzim ✊🍀❤
@kika123kika aj ja som mala uveleben a skončilo to 12 týždni kyretážou aby nebolo málo tak ešte v marci rásť v 6 týždni... zajtra tu isto tam grafik a v v sobotu test dúfam a verím že budú //
@mariska1989 fuuha to ma mrzi difam ze to nebude u mna a ze vsetko bude dobre ❤
@kika123kika Ďakujem 🙂
@mariska1989 Ďakujem za radu 🙂 tak už len dočkať sa utorka a tebe moc držím palce aby si mala zretelné // na teste 🙂
@kika123kika Vôbec to nemusí byť tvoj prípad ale keď si už raz o jedno prišla tak už treba byť opatrnejší. Ja som prvé 2 tehu mala úplne bez problémov a 3 skončilo úplne inak ako sa mala predstavy
Dúfam že sa nič nepo💩 lebo sem-tam na nachvíľku zaboli v podbrušku ... Dúfam že sa tam skôr uhniezduje naporiadok.. s takýmito bolesťami teda nemám skúsenosti🤔
@mariska1989 urcite jie aj ja mam sem tam pichnutie alebo nieco take 🙂 cize klud vsetko bude ok 🙂

@mariska1989 cize mas este chvilku casu 🙂