icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
7. jún 2019

Baby, dnes je 14dpt a sa mi spúšťa MS aj s progesteronom. Inak test v 12dpt bol negativny tak isto nie som tehotna. Má zmysel ist na krv? Koordinatorka mi nejako neodpoveda, tak neviem ci mam robit.

kakatulik
7. jún 2019

@martinade ja by som nesla,ale musi sa asi vyjadrit centrum.

ceklis
7. jún 2019

@martinade ani ja by som nesla :( ale pri mojich neuspesnych vkladoch som im volala, ze testy nic a ze ci teda musim na krv. Oni trvali na tom, ze treba ist, lebo kvôli nejakym ich statistikam a vyluceniu neviem coho, musia krv zobrat :(
vzdy to bolo hrozne, drzim moc palce nech je dobre
nevzdavaj to, podari sa to.

dominika_sk
7. jún 2019

Tak, baby, bola som včera u svojej Dr., po pohotovosti sa to musi😬 dala ma pn do 3.7.minimalne, že po kontrole sa uvidi, tri balenia utrogestanu na vkladanie, magnezium a kyselinu listovu. Včera som bola podla sona 7+0, podla ms 7+3, akcia zase potvrdena a fazula 9mm🥰😍🍀 sa zblaznim doma 😭

kakatulik
7. jún 2019

@dominika_sk super,super🙌😊

@ceklis ty si uz bola na krv?

@martinade je mi to fakt luto,ale my to raz dame😘

alison11
7. jún 2019

@shellynda Dávala som vyššie fotky z testou test je silnejší ale bt asi z Duphastonu klesla nižšie tak nič neostáva len čakať do utoroka ak by nedošla ms tak pre istotu asi pojdem ku gyn. v stredu alebo v piatok.

mariska1989
7. jún 2019

@dominika_sk Buď rada že máš to čo máš že je všetko v poriadku to že budeš doma to nerieš užívaj si tehu a držím palce až máš všetko OK

ceklis
7. jún 2019

@kakatulik včera som musela k môjmu, došiel už utros a tak som bola pre predpis a že teda zajtra (dnes) že prídem na krv. A on, že načo zajtra budem chodiť a vzal ju včera o štvrtej. Dnes čakám na správy a povedal že budúci týždeň spraví sono. Tak uvidíme, pisem hneď ako sa niečo dozviem 😍

alison11
7. jún 2019

@dominika_sk Super teším sa stebou super 🙂 len pekne rastite.

alison11
7. jún 2019

@ceklis Super 🙂 aspoň si nemusela ráno na krv.

ikonica
7. jún 2019

@dominika_sk ja som na pn od polky marca a nestazujem si... A budem asi az do md... Som kludnejsia ked som doma, nikto mi nepije krv :D

alison11
7. jún 2019

@ikonica Veru a aj bábätko bude kľudnejšie 🙂 Ja som tak bola pri oboch na rizikovom do pôrodu.

ikonica
7. jún 2019

@dominika_sk a nechcela ti dat preventivne aj fraxik kvoli tym trombofilnym stavom a utrosu?

mariska1989
7. jún 2019

Ja som 14 dní po v stredu robila test bolo niečo vidieť po dnešku klesla teplota z 37 na 36,8. Tak som utekala kúpiť test lebo som doma nemala tak čiarka tam ako keby je ale aj nie. Premňa asi tento mesačný boj skončil😞 už 4x zasebou

alison11
7. jún 2019

@mariska1989 Ale pokiaľ nemáš 36,5 a menej je stále ešte nádej ms prichádza až okolo 36,5 a menej zriedka je u niektorých že príde pri viac. a tebe pri koľkých prišlo minule?

dominika_sk
7. jún 2019

@ikonica ale veď ja som mala len bledohnedy vytok raz po utreti na wc.

mariska1989
7. jún 2019

@alison11 ja meriam1x ...36,7 som mala špinenie to bolo toho 11.5. A 12.5 prišla ms a vtedy som mala teplotu ráno 36,5 Zajtra je sobota takže čakám že pôjde zas dole a v nedeľu asi bude tých 36,5 lebo som si dnes robila test čo mal byť silnejší tak mi príde že je ešte slabší 😞

beatinka
7. jún 2019

Dievčata ahojte... asi blbá otázka, tak sa ospravedlňujem... ako zvládate/nezvládate tie každomesačné sklamania? Doteraz, keď prišla mrcha, bola som sklamaná, ale tak nejak som si vždy povedala, že nevadí, budúci mesiac to vyjde... ale dnes, ráno po klesnutí teploty, to na mňa prvýkrát tak nejak viac dolahlo, že “prečo”? Ja viem, že 7 mesiacov nie je až tak veľa, ale mám stále hrôzu že už mám dosť rokov a každý mesiac je proste “veľká strata”. Každej jednej držím palce, nech sa Vám sny o bábätku splnia 😍

mariska1989
7. jún 2019

@beatinka keď sme sa s manželom snažili o druhé bábo trvalo to 8 mesiacov znášala som to OK keď sme sa išli pustiť do 3 vyšlo na 1x ale o to sme prišli. A to 4 bolo silnejšie čiarky ale o to sme prišli tak rýchlo ako sa nám ho aj podarilo splodiť. No a teraz už po tretíkrát za sebou čo mám ducha a vždy príde tá zlá ms .. myslím že každá sme nejaká a s každou to nejako pohne

martinade
7. jún 2019

@kakatulik @ceklis diky baby, nakoniec som sla na krv, koordinatorka doteraz neodpovedala. Tak ak budem mat vysledky z krvy , tak im ich nedam kedze sa takto na mna vysrali. Uz sa mi spusta krv tak ani utrogestan poobede nezoberiem, to uz je jasne ze z toho nic nebude. Čo ty na to @ceklis? Kedze uz si ivf absolvovala....

ikonica
7. jún 2019

@dominika_sk ano aj ja som to mala asi dva dni na zaciatku, ale po predchadzakucich stratach som sa sama pytala na pn.. A dal mi ju bez problemov... Uz len kvoli tomu aby som sa vyhybala bacilom, virusom a pod... Mam slabsiu bunkovu imunitu, aj ked paradoxne nebyvam takmer vobec chora, ale co neublizi mne, moze ublizit plodu hlavne v zaciatkoch... Takze sa skus aj takto na to pozriet... Chran sa...

ceklis
7. jún 2019

@martinade ja som tiež bola na krvi a len som im povedala že nech mi ani nevolaju že je to negatívne. Pre mna a aj pre nich je to lepšie. Zle sa to vždy počúva 😢 človek to musí len nejako vstrebať a dostať sa z toho. Je to ozaj ťažké. Ten utros si už nemusíš dávať. Keby náhodou vyšla krv inak, tak si dáš večer. Aké si mala dávkovanie? Ja som pri minuloročných vkladoch mala 200-200-200 a teraz mám 400-0-400, teda len ráno a večer. Predtým 3x za deň. Zvláštne aj toto, čo car, to iné metódy.

butterfly333
7. jún 2019

@dominika_sk super že je všetko v poriadku neboj to zvládneš. Ja som pri oboch tehu mala rizikové a ležala som nemocnici vôbec som nemohla chodiť úplne celé tehu. No ak sa zadari budem musieť znova ležať a budem za to vďačná len nech sa to podarí vydržím všetko.

andrejocka14
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
7. jún 2019

@martinade ja viem, že potrebuješ teraz asi pauzu na predychanie,ale máš už nejaké ďalšie plány? Ďalšie snaženie prirodzene,alebo idete do ďalšieho IVF cyklu?

alison11
7. jún 2019

@mariska1989 Niektoré testy sú nekvalitné mne sa testy minuly tak už len v utorok budem kupovať ak nepríde ms.
@andrejocka14 Moja ja som k Breisteinovi prestúpila len vlani ke´d som bola tehotná ja som bola ešte na rd vtom čase a teda neviem či je ochotný ale ak vysvetlíš čo je v tovejej práci pre tehotnosť nebezpečné ja som u predošlého tak vysvetľovala robila som pri zváračke z cínom.A keďže sa nám dlho nedarilo tak ma vypísal Bystrý nech mu je zem ľahká,pre istotu ma poslal na týždeň na gynekologické oddelenie poležať si aby mohol napísať tehotenstvo rizikovým.hrozne zle mi bývalo od 6tt do obeda som vracala a aj som 5kg schudla do 17tt.

zuzik5891
7. jún 2019

@martinade ja dom bola na krv pri mojej dr a len dom nahlásila do centra výsledok...
Mrzí ma to moja.. presne viem ako sa cítiš...som na tom rovnako...ja mám už ms takmer za sebou...a do teraz môj úplne odolný a nad vecou priateľ včera smutne skonštatoval že na ich rote už asi len on nieje otcom ...😞😞😞... drž sa moja... myslím na teba

dominika_sk
7. jún 2019

@butterfly333
@ikonica jasne, veď ja som tiež ochotna urobiť čokolvek aby všetko bolo v poriadku. Len som typ čo nerad leži😁 a nemyslim že mi je niečo kvoli čomu by som si mala pichať fraxiparine.

ikonica
7. jún 2019

@dominika_sk ja len ze si pisala o trombofilii v rodine (ak si zle pamatam) a ides brat utros, co je neco ako dufik... Tak mi napadlo, ci ti ho neda preventivne ten fraxik...

evi38
7. jún 2019

@martinade
@zuzik5891 babuľky je mi to ľúto, verím, že sa Vám čoskoro podarí
@ceklis som zvedavá na tvoje Hcg a moc gratulujem 🙂
@dominika_sk gratulujem, paráda už aj srdiečko 🙂
@butterfly333 ako pokračujete?
@ikonica držkaj sa, chúďa, keď som čítala, čo sa ti stalo, ešteže to dobre dopadlo 🙂