icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. jún 2019

@evi38 dik, dnes uz je dobre.. Najhorsie bolo vcera... Mala som pocit, ze mam kazdy stavec na inu stranu, zdrotovanu chrbticu i hrudnik.. Dnes to povolilo, tak uz sa zas citim ako clovek a nie ako nejaky transformer :D

dominika_sk
7. jún 2019

@ikonica ja som tu pisala že duphaston nechcem a keď mi povie že ho mam brať tak že jej poviem že mame v rodine zlu žražanlivosť😁

butterfly333
7. jún 2019

@evi38 ďakujem zatiaľ čakám na výsledky z reprodukcnej imuno.

ikonica
7. jún 2019

@dominika_sk aha ja som myslela ze je to skutocne pravda... Ale utros je v podstate to iste ako dufik no... Uz nespekulujem ;)

ceklis
7. jún 2019

❤️🙏🏻 baby, tak hcg nejakých 2600. Povedal že mám prist v pondelok, že kukne sono, že by tam už malo byt niečo vidieť a dáke kontrolné odbery iné. Och, asi sa začínam trosku tešiť a veriť tomu celému ☺️

daniela123321
7. jún 2019

@ceklis Super😍teším sa s Tebou..nech všetko dobre dopadne 🍀

andrejocka14
Autor odpoveď zmazal
ikonica
7. jún 2019

@ceklis supeeeer 🍀

evi38
7. jún 2019

@ceklis gratulujem 🙂

olivia_0309
7. jún 2019

@beatinka ahoj...tiez som na tom podobne...Zdielam tvoje pocity. Tiez som taka nabudena po skonceni MS ze teraz to vyjde,ale vzdy ked dojde dalsia tak hroza, dva dni som v keli z toho a neviem co so sebou. Podla mna je jedno ako dlho sa snazis a reci o tom ze ini sa snazia dlhsie vobec nepomahaju,prave naopak, lebo pre kazdu zenu co tuzi po dietatku je kazdy nezdar katastrofou a kazdy mesiac stratou drahocenneho casu😏 Drzim prsty,my sa snazime rovnako dlho...🍀🍀🍀 Ide leto, tak hlavu hore snad to vyjde coskoro🌞

flora2511
7. jún 2019

Ahojte. Tak som dnes ráno skúšala test a negatívny. To už by mal vyjsť aspoň duch na 14. deň si myslím. Teplota mi ale dnes stúpla... Celé sa to zamotáva nejako. Čo si o Tom myslíte vy? Ďakujem.

kakatulik
7. jún 2019

@ceklis jipiiiii paradaaaa to je iné cislskoooo. Som ja zvedavá koľko❤️budeme vidieť✊👩‍👦‍👦👶👶😉

ja197
7. jún 2019

@flora2511 nebola ovu až 16dc?

flora2511
7. jún 2019

@ja197 nie, podľa hlienu, ovu testov a tiež pocitov to sedi

zuzik5891
7. jún 2019

@ceklis božinku... nádherné číslo... držkajte sa obaja...zo ❤️ blahoželám 🙏👶❤️

ceklis
7. jún 2019

@kakatulik myslím si, že bude len jedno. Snáď bude 🙏🏻 Je to ozaj neopísateľný pocit, aj keď je to že úplný začiatok, aj tak je to super. Už nech je tak ako ma byt a hotovo. Tak veľmi veľmi držím palce aby sa podarilo tebe a každej jednej čo tak veľmi túžia 🌹❤️

ceklis
7. jún 2019

@zuzik5891 ďakujem Zuzka, nevzdávaj to, oki? Ja takto pred rokom som mala akurát naplánovaný druhý nativ a potom to len začalo všetko :( ale oplatilo sa. Len sa nevzdávaj ❤️

martinade
7. jún 2019

@ceklis mam 200x200x200 . Uz mam odpoved z kliniky brat progesteron aj ustne, dokial nebudem mat vysledky hcg. Ja vysledok chcem vediet, viem ze nie som tehotna... ale ci nahodou tam nie je nejake hcg, hoc ked sa zakuslo a odkuslo... po 14 dnoch uz asi nebude ziadne hcg v krvy...
@kakatulik plany mame. V nemecku som nasla poistenie ktore preplati standardne lieky a zakroky do 45 rokov pre ivf. Nestandardne ako assisted hatching to si zaplatime. Plus tu na mk som sa docitala od jednej kočky, ze do 42 rokov vo francuzku preplatia ivf 4 pokusy... takze tento cyklus si dam pauzu od liekov, ale mame uz termin na pohovor v Strasbourgu v care. Dnes som telefonovala a unikcou a nasrali ma 2x s darcovskymi vajickami. Zevraj je to narychlejsia metoda, a to mi aj povedali pri prvom stretku, ze este nevedeli amh, ale doporucuju darcovske vajicka. Tak som im pekne naspat povedala, ze to je posledna volba, ze u nas nejde o rychlost mat babo, ale mat svoje vlastne babo. Ze im nebudem zvysovat statistiky.
Hovada sorry za vyraz ale pokial nevyskusame par krat, tak isto nepojdem do niecoho ineho. Hoc koordinatorka vravela, ze po poskytnuti darcovskeho vajicka, ze je nizsie riziko may chore dieťa a ze pocas tehotenstva vajicko prebera cast DNA od zeny... ale dokial sa mi tvoria vajicka, dovtedy to budeme skusat s vlastnymi... a kopec zien nad 40 maju svoje vlastne deti.
@evi38 dakujem

martinade
7. jún 2019

@zuzik5891 zuzi, bojujeme ďalej

martinade
7. jún 2019

@ceklis gratulujem 💗😍

bubu4125
7. jún 2019

@alison11 no ako? Co hovori teplota?

Ja dnes 10DPO, 11dni od pregnylu. Kamoska ma vyprovokovala k testu rano. Niekedy vidim ducha, inokedy nie. Tak neviem ci este pregnylovsky duch alebo tehu duch. Uvidim nedelu. A moja teplota si zo mna robi asi srandu. Vzdy ked horsie spim , potvora vystupi vyssie. Ked spim normal, tak rovnych 37.

ceklis
7. jún 2019

@martinade dakujem veku veľmi pekne
To čo si písala, je ozaj super prístup. Bojuj ďalej s vlastnými. Mna každý len zatracuje kvôli môjmu amh, ale pokial je tam nádej, tak treba o ňu bojovat. Darcovské vajka sú ok, sko záložný plán o pár rokov a hotovo 👍🏻 Držím moc palce, verím, že sa podarí ✊🏻

zuzik5891
7. jún 2019

@ceklis nevzdávam sa...akosi som nazbierala novú silu...ešte si poplačem ale je to už omnoho lepšie 🙏🤗❤️
@martinade to vieš že bojujeme...ty už aj vieš ako budete postupovať?

ikonica
7. jún 2019

@flora2511 aj mne sa zda, ze mohla byt neskor.. Napr ja som mavala hlien aj niekolko dni pred ovu a v den ovu uz nic a tiez testy pozitivne 2-3 dni predtym ako realne nastala... A mam to odsledovanei v niekolkych mesiacoch aj s folikulometriou...

zuzik5891
7. jún 2019

@martinade už čítam aký máš postup...u nás bude tá pauza od liekov dlhšia lebo peniažky niesú ale tak budeme fungovať normálne. .nikdy nevieš... možno sa nad nami pánbožko zmiluje 🙏

flora2511
7. jún 2019

@ikonica to sú zvláštne veci... Je možné baby že budete mať nakoniec pravdu. Kto sa v tom na vyznať.. 😁 Čakanie na ms sa mi teda možno predlzilo o ďalšie nemilosrdne dni 😃

alison11
7. jún 2019

@bubu4125 Mne asi z Duphastonu klesla teplota zato dnešný test mám silnejší oproti predošlým takže bt budem merať pokiaľ ms nepríde ale žiadne bolesti nemám na ms sem tam bodne bolesť po stranách podbruška a pichne v podbruší a únava a časté cikanie pretrváva,takže istí to v utorok test skôr nekúpim a ms najneskôr v utorok nemá prísť.

alison11
7. jún 2019

@andrejocka14 Aj na pečeň nie je dobré vlakovni a ani z acetónovými farbami robiť.
@bubu4125 Držím palce skús test o nejaké 2-3dni .

alison11
7. jún 2019

@bubu4125 Tu sú testy z predošlých dní na spodku dnešný akosi časom zmyznú aj čiarky na spodnom ešte vidieť ten je dnešný takže v utorok sa uvidí pokiaľ dovtedy nepríde ms.Ale momentálne mám krček uzavretý a žiadne bolesti na ms nemám zatiaľ.

pimar
7. jún 2019

Ahojte baby,prosim viete mi poradit ohladom uzivania progesteron.toboliek a kremu macmiror? Lekarka mi zistila zapal tak mam brat ten macmiror-rano aj vecer a od 16DC si mam davat aj progestanelle- Vecer 200mg. A oboje vaginalne. Moze sa to davat naraz? Lebo vecer mi to tak vychadza,ze si mam dat aj krem aj progesteron🙄