Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica ja som tu pisala že duphaston nechcem a keď mi povie že ho mam brať tak že jej poviem že mame v rodine zlu žražanlivosť😁
@dominika_sk aha ja som myslela ze je to skutocne pravda... Ale utros je v podstate to iste ako dufik no... Uz nespekulujem ;)
❤️🙏🏻 baby, tak hcg nejakých 2600. Povedal že mám prist v pondelok, že kukne sono, že by tam už malo byt niečo vidieť a dáke kontrolné odbery iné. Och, asi sa začínam trosku tešiť a veriť tomu celému ☺️
@beatinka ahoj...tiez som na tom podobne...Zdielam tvoje pocity. Tiez som taka nabudena po skonceni MS ze teraz to vyjde,ale vzdy ked dojde dalsia tak hroza, dva dni som v keli z toho a neviem co so sebou. Podla mna je jedno ako dlho sa snazis a reci o tom ze ini sa snazia dlhsie vobec nepomahaju,prave naopak, lebo pre kazdu zenu co tuzi po dietatku je kazdy nezdar katastrofou a kazdy mesiac stratou drahocenneho casu😏 Drzim prsty,my sa snazime rovnako dlho...🍀🍀🍀 Ide leto, tak hlavu hore snad to vyjde coskoro🌞
@ceklis mam 200x200x200 . Uz mam odpoved z kliniky brat progesteron aj ustne, dokial nebudem mat vysledky hcg. Ja vysledok chcem vediet, viem ze nie som tehotna... ale ci nahodou tam nie je nejake hcg, hoc ked sa zakuslo a odkuslo... po 14 dnoch uz asi nebude ziadne hcg v krvy...
@kakatulik plany mame. V nemecku som nasla poistenie ktore preplati standardne lieky a zakroky do 45 rokov pre ivf. Nestandardne ako assisted hatching to si zaplatime. Plus tu na mk som sa docitala od jednej kočky, ze do 42 rokov vo francuzku preplatia ivf 4 pokusy... takze tento cyklus si dam pauzu od liekov, ale mame uz termin na pohovor v Strasbourgu v care. Dnes som telefonovala a unikcou a nasrali ma 2x s darcovskymi vajickami. Zevraj je to narychlejsia metoda, a to mi aj povedali pri prvom stretku, ze este nevedeli amh, ale doporucuju darcovske vajicka. Tak som im pekne naspat povedala, ze to je posledna volba, ze u nas nejde o rychlost mat babo, ale mat svoje vlastne babo. Ze im nebudem zvysovat statistiky.
Hovada sorry za vyraz ale pokial nevyskusame par krat, tak isto nepojdem do niecoho ineho. Hoc koordinatorka vravela, ze po poskytnuti darcovskeho vajicka, ze je nizsie riziko may chore dieťa a ze pocas tehotenstva vajicko prebera cast DNA od zeny... ale dokial sa mi tvoria vajicka, dovtedy to budeme skusat s vlastnymi... a kopec zien nad 40 maju svoje vlastne deti.
@evi38 dakujem
@alison11 no ako? Co hovori teplota?
Ja dnes 10DPO, 11dni od pregnylu. Kamoska ma vyprovokovala k testu rano. Niekedy vidim ducha, inokedy nie. Tak neviem ci este pregnylovsky duch alebo tehu duch. Uvidim nedelu. A moja teplota si zo mna robi asi srandu. Vzdy ked horsie spim , potvora vystupi vyssie. Ked spim normal, tak rovnych 37.
@martinade dakujem veku veľmi pekne
To čo si písala, je ozaj super prístup. Bojuj ďalej s vlastnými. Mna každý len zatracuje kvôli môjmu amh, ale pokial je tam nádej, tak treba o ňu bojovat. Darcovské vajka sú ok, sko záložný plán o pár rokov a hotovo 👍🏻 Držím moc palce, verím, že sa podarí ✊🏻
@bubu4125 Mne asi z Duphastonu klesla teplota zato dnešný test mám silnejší oproti predošlým takže bt budem merať pokiaľ ms nepríde ale žiadne bolesti nemám na ms sem tam bodne bolesť po stranách podbruška a pichne v podbruší a únava a časté cikanie pretrváva,takže istí to v utorok test skôr nekúpim a ms najneskôr v utorok nemá prísť.
@andrejocka14 Aj na pečeň nie je dobré vlakovni a ani z acetónovými farbami robiť.
@bubu4125 Držím palce skús test o nejaké 2-3dni .
Ahojte baby,prosim viete mi poradit ohladom uzivania progesteron.toboliek a kremu macmiror? Lekarka mi zistila zapal tak mam brat ten macmiror-rano aj vecer a od 16DC si mam davat aj progestanelle- Vecer 200mg. A oboje vaginalne. Moze sa to davat naraz? Lebo vecer mi to tak vychadza,ze si mam dat aj krem aj progesteron🙄

@evi38 dik, dnes uz je dobre.. Najhorsie bolo vcera... Mala som pocit, ze mam kazdy stavec na inu stranu, zdrotovanu chrbticu i hrudnik.. Dnes to povolilo, tak uz sa zas citim ako clovek a nie ako nejaky transformer :D