icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
7. jún 2019

@martinade jasné. Akože tohoto sa aj ja bojím, kebyže náhodou...
Veď po nich sú to prachy. Ty hovoríš aj francúzsky? A okrem tohto ešte svadbu chystáš...

ceklis
7. jún 2019

@martinade ďakujem veľmi pekne ❤️

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
7. jún 2019

@zuzik5891 raz sa to podari , ja verím 💗💗💗

taily30
7. jún 2019

@martinade na kedy mate termin svadby Mati?

kakatulik
7. jún 2019

@martinade a pracuješ v de,alebo F.

alison11
7. jún 2019

@ceklis Ahoj a aké máš ináč príznaky?

ceklis
7. jún 2019

@alison11 ahoj 😕 nemám vôbec žiadne, to mi asi najväčší strach naháňa 😮 ako je to možné?

martinade
7. jún 2019

@taily30 10.08.
@kakatulik v de

alison11
7. jún 2019

@ceklis To máš super niektoré nemajú aj som pri chalanoch vracala zo starším denne do 17tt od 6tt a z mladším od 6tt do 17tt len každý druhý deň a vlani raz za týždeň vždy ke´d som prestupila z týždňa do ďalšieho týždňa,kým nevymyzli a potom 2týždne nato mi lekár potvrdil odumretie ☹. Ja som asi jedna z mála ktorá počas tehotenstva si váži aj vracanie.Ale poznám aj také ktoré nevracali a ani nič mali bezproblémové a pohodové tehulkovanie ktoré tvrdili že by boli rady stále tehotné.Tak buď rada že sa máš ok 🙂.Moja mama len z hrozna vracala a aj to len somnou ináč vôbec ani pri bratovi ani pri sestre.

taily30
7. jún 2019

@martinade jej, to sa ti ozaj rychlo blizi, parada 🙂

ikonica
7. jún 2019

@ceklis kolky by si mala byt tt podla ms?

ceklis
7. jún 2019

@ikonica podľa ovu mi to apka ff píše 5tt 🙈 sak akože celkom ma to straší, že ani prsia ani nič. Ale zase vravím si, že nejdem stresovať, veď pondelok je hneď a snáď mi to sono pomôže.
Dnes je vlastne 19dni od oplodnenia. Pred 14timi dnami mi vkladali 5dnove embryo.

ceklis
7. jún 2019

@alison11 ďakujem za upokojenie. Je to zvláštne, lebo tehu predtým to bolo úplne inak. Jasne že to nebude ako cez kopirak, ja sa len bojím aby bolo všetko ok.
V pondelok mi snáď doktorko povie viac.

ikonica
7. jún 2019

@ceklis tak vydrz, nevolnosti este dojdu.. Ani mne zo zaciatku nic nebolo...

ceklis
7. jún 2019

@ikonica ďakujem ❤️ Je to haluz ako sa človek hrozne sleduje :( snáď to čoskoro prejde a budem si to užívať. 😍

dolynkag
7. jún 2019

@ceklis áno zvyknú prísť okolo 6 až 7 tt tie nevoľnosti mna teraz tiež prsia neboleli a predtým veľmi takze všetko ok

ceklis
7. jún 2019

@dolynkag ďakujem naozaj za ukľudnenie. Jasne, že je ešte na všetko skoro. Musím sa naučiť byt na staré kolena trpezlivá 🙄

dolynkag
7. jún 2019

@ceklis práveže čím je človek starší boji sa viac všetkého viem podľa seba ja sa bojím teraz nonstop pred 20 rokmi som nič poriadne nevedela a tak som bola v kľude

mariska1989
8. jún 2019

Snažila som sa veriť že tento mesiac to vyjde že sa to udrží😞

alison11
8. jún 2019

@ceklis Jasné že bude všetko ok u teba 🙂 A chápem,že máš strach je to normálne počas celého tehotenstva a potom po pôrode takisto o tie naše deti budeme mať ako amtky stále strach kým žijeme.A nevolnosti dôjsť ani nemusia u teba u každej je to iné niektoré majú prvý trimester iné celé tehotensvto aj počas pôrodu vracajú a sú aj také ktoré majú nevolnosť druhý trimester.Takže si to užívaj kým sa dobre cítiš 🙂
Ja dnes takto tak už len vyčkať utorok že či sa spustí ms.

shellynda
8. jún 2019

Ahojte☺️, môžem poprosiť o váš názor na bt? Ako moc ju môže ovplyvniť keď sa v noci zobudím, lebo musím ísť na záchod a potom nespim asi tak 2 hod.?Zobudím sa normálne na 6tu a mám navali tepla😣Mám si vlastne bt aj zaznačit 🙄?

monu66
8. jún 2019

@shellynda a o kolkej chodievas na wc-ko?

shellynda
8. jún 2019

@monu66 práveže ja nechodím už v noci, len keď idem spať, ale teraz som musela o druhej a nedalo sa mi spať asi dve hodiny...

beatinka
8. jún 2019

Dievčatá, taká technicko-teoretická otázka. Veľa sa píše o tom, že aj po otehotnení mávajú ženy “menštruáciu” alebo teda niečo tomu podobné. Zaujímalo by ma, či vtedy tiež klesne bt, alebo ostáva zvýšená. Samozrejme, dá sa to asi poznať len ak sa meria v ústach, ale čisto teoreticky neviete niektorá? Viete ako to je, topiaci sa aj slamky chytá... 😬

shellynda
8. jún 2019

@beatinka môže byť áno, ale je iná, skôr slabšia a krátka, ale bt by nemala klesať, ale sa držať vysoko...

monu66
8. jún 2019

@shellynda ak si tie dve hodiny lezala v posteli bez toho, ze by si sa niecoho napila a potom este na dve hodiny zaspala, tak bych bt zapisala. Dobre je, ze sa ti to stalo v case ked si bola uz po ovulke. V opacnom pripade bych bt nebrala do uvahy (tesne pred ovu).

bubu4125
9. jún 2019

@alison11 ja som na tom uz horsie. BT klesla a test nic. Na nervy. Sranda, ze na 25DC. Je pravda, ze vcera vecer sme mali navstevu a popili sme troska. Zeby to ovplyvnilo teplotu?

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
alison11
9. jún 2019

@bubu4125 Neviem ako vplýva na bt alkohol ja nepijem alkohol vôbec. Mne bt klesla zas tak iné mi neostáva vyčkať do utoroka ako sa to vyvinie.