icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bubu4125
9. jún 2019

@mariska1989 myslim si, ze je to kazdeho osobna vec. Ale teda pre upokojenie tvojej zvedavosti. Dala som si 3 stamperliky vajecneho likeru. Aj to po pol roku. A o dieta sa snazime uz niekolko rokov, cize snad raz za uhorsky rok si tolko mozem dopriat. A kedze sa vsade pise, ze este aj to, ze sa zena v noci napije, moze ovplyvnit teplotu, tak ma zaujalo ako alko ovplyvni.

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
9. jún 2019

@bubu4125 alkohol vraj BT zvysuje,nie znizuje....

bubu4125
9. jún 2019

@kakatulik tiez som tak vedela, ale potom mi to moje BT absolutne nesedi. Uvidim rano, co povie BT.

kakatulik
9. jún 2019

@bubu4125 možné je to taký normálny pokles a pôjde opäť hore.

bubu4125
9. jún 2019

@kakatulik dufam, lebo na pokles ms mi to pride este skoro. Ci Clostyl a Pregnyl sa vedia takto pohrat s BT? No nic, zajtra sa ukaze. 😉

dominika_sk
9. jún 2019

@mariska1989 tak nechceš sa do nikoho starať, ale staraš sa😁 typicka kysučanka🤣

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 ty co píšeš za sprostosť 😂🙏 pripomína mi to moju švagrinu, 8rokov sa neodviazala lebo co keď je tehotná, pomaly si ani neprdne a tehotná za celých 8rokov nebola lebo všetko je v hlave

butterfly333
9. jún 2019

@mariska1989 inak nikomu trocha alkoholu neuškodí niektoré fajčia aj celé tehu. Príležitostne alkohol neuškodí treba žiť normálne a neobmedzovat sa.

dominika_sk
9. jún 2019

@mariska1989 neviem kde si zobrala že som kysučanka, ale nevadi 😁 ženy ako ty robia z komarov somarov. Ona si po dlhom čase dala trochu likeru a ty tu pišeš o “piti” keby som si neprečitala povodny prispevok, pochopim to ako alkoholizmus. A na margo testov od urologa, ty vieš čo som tym testom sledovala? Pretože sa mi zda že si to absolutne nepochopila a baviš sa na niečom čomu nerozumieš 😁

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
9. jún 2019

@mariska1989 tak mi povedz o čo mi išlo a akym sposobom žilina patri pod kysuce?

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 aha 😂🙏 musíš byť veľmi blbá prepáč mi. Nechápem, čo sa staráš, nech si dá vo chce a koľko chce, ty sa hlavne staraj o seba. Takže ty keď si potratila si pila? Čudujem sa dýchaš tento vzduch vôbec

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 a ešte keby si si aspoň trošku poštudovala biológiu by si vedela, že dieťa sa nápoji na matkyn obeh okolo 7tt 🙏 vieš koľko detí je z prepitej silvestrovskej noci a nie z likera 😂

butterfly333
9. jún 2019
mariska1989
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
Autor odpoveď zmazal
zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 predstav si, že ja som prišla o bábätko v 6mesiaci ktoré som musela aj porodiť!!!! A predstav si aj to, že to nebolo koli alkoholu, prd vieš o tom a ideš tu niekoho súdiť, keby aj liter pálenky vypila do toho teba nie je nič, tehotná nie je prečo by si nedala.... Ty sa staraj hlavne o seba.

mariska1989
9. jún 2019

Múdrejší ustúpi ... aby ste mohli mať pekné sníčky tak som komenty vymazala

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 však pravdaže 🙏😂 to väčšinou ženy, čo si za svojim názorom nestoja vymazu 😂 to svedčí len o tebe 😘

ereska
9. jún 2019

@mariska1989 skor si si uvedomila že si napísala totálnu hlúposť preto si to vymazala nech si není za debilka treba žiť normálny život a ja si tiež dávam po ovulke červené vínko na prekrvenie maternice

bubu4125
9. jún 2019

Clovek sa spyta na nieco, co je podla mna normalna vec. Ja si svoj zivot zijem a neutapam sa. Mam priatelov a znamych, lubime vecer posediet. A teda beriem lieky na tlak, tak to alko si naozaj nemozem dovolit. Nuz, niekto sa potreboval vyventilovat. A fraza, ze mudrejsi ustupi, je totalna blbost. Mudrejsi sa nebude miesat do toho, co absolutne jeho vec nie je.

mariska1989
9. jún 2019

@zabka1987 Uvedomuješ si že si trápna vymazala som to z jedného dôvodu aby ste prestali lebo to už je trápne
@ereska Však áno pohárik vínka červeného na prekrvenie samozrejme prečo nie ale ja som jej napísala len svoj názor.

Ak máte ešte nejaký problém kľudne píšte komenty. No neviem či to už súvisí s touto témou o bazálnej teplote o duchoch na testoch či ovulačných testov

sandyka90
9. jún 2019

Od marca sa snažíme a na začiatku som všetko obmedzila ako keby som bola 🤰🤷
Tri roky chodím do fitka, žiadne veľké váhy som nedvíhala ani predtým...no ale aj z toho som ubrala na minimum😏Dcl červeného vínka raz za týždeň som si rada dala....no toto obmedzovanie a snaženie(bez výsledku zatiaľ) išlo riadne na psychiku...som sa zamyslela....do fitka chodím ako predtým 3x do týždňa, nejaké cviky som vynechala ale ináč nič, keď príde ms, tak si otvorím jednu fľašu červeného a po večeroch si dám pár dní...a naposledy ked prišla ms, som sa nahnevala a bola 2x v solarku po dlhšom čase, ešte pred plodnými dňami 🤷

zabka1987
9. jún 2019

@bubu4125 netráp sa tým fakt. My tiež s priateľmi a koľkokrát aj s mužom sme si otvorili sa píš len tak alebo vínko večer. Práveže úplne normálna vec, treba sa aj odreagovať a vypnúť a hlavne sa nesledovat a riešiť, čo keď som tehotná tak človek by nemohol nič. Nehovorím v tehotenstve jasne, ze nie.

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 ja som trápna? Ty si potom, čo? 🙏 Boh, že si dovoľuje súdiť?

zabka1987
9. jún 2019

@sandyka90 kľudne rob ďalej všetko ako predtým lebo psychika je v tomto najviac a čím viac sa budeš obmedzovať, riešiť to nepríde to. Ja som tak bola pri prvom a druhom keď sme chceli bábätko a keď som sa na všetko vykadlala to prišlo. A moja švagriná doteraz iné nerieši len čo keď je tehotná 😪 a nič celých 8rokov