icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
8. sep 2014

@zuzulienocka77 zlatík aj ja slzím s mužom. ešteže išiel zo psom von. 🙂 ďakujem srdienko

mawiya
8. sep 2014

@zarzisia ďakujem zatiaľ sa veľmi nevytešujem, ale rodím len a len s tebou 🙂

kubisova
8. sep 2014

@adamnela ahoj prosim ta cez co objednavas si ovu testiky

zarzisia
8. sep 2014

@mawiya no ked pozeram tie tvoje kolajnicky, tak asi ja som bez sance a pojdes s rybuskou 🙂

sjuzan77
8. sep 2014

@mawiya presne tak, cele dni vlievate nadej do mna, tak teraz trocha povzbudim teba, ja verim, ze to bude dobre a tento testik je maly krocik vpred 😉

mawiya
8. sep 2014

@sjuzan77 ani nevieš ako dobre sa to počúva. bolo by to také úžasné a krásne.

veroni1988
8. sep 2014

@rybkaa Ďakujem aj to tak vychádza podľa ovu testov.

adrianaaa32
8. sep 2014

Baby poplujte aj mna trosku tymi tehu virusmi..ja mam dnes sice tiez dve ciarocky ale zatial len na ovulku...tak nech sa to konecne podariiiii 😀
@jaja9891 neboj nezostanes tu sama, budem ti robit spolocnost aj ja..

jaja9891
8. sep 2014

@adrianaaa32 si zlata...tak my budeme aj s ostatnymy nasledovat tehulky uz coskoro... snad sa mi na to ivf podari ist a aj sa podari...

adrianaaa32
8. sep 2014

@jaja9891 urcite! Drzim Ti palce.... Raz sa snaad to stastie unavi a sadne aj na nas 😉 ...no nie? 🙂

jaja9891
8. sep 2014

@adrianaaa32 veru musi...a vy sa ako dlho snazite?drzim palce nech po tom peknom ovu nasleduje pekny tehu...

sjuzan77
8. sep 2014

@adrianaaa32 drzim palce, o cca 2 tyzdne by si znova mohla dat takuto foto, len tie pismenka "lh" vymen za "hcg" 😉

adrianaaa32
8. sep 2014

@sjuzan77 beriem to ako rozkaz ktory rada splnim 😉
Ja tebe drzim silno palce 🙂
@jaja9891 dakujem. Kiezby. Uz 2,5 roka...cela vecnost...aspon mam taky pocit uz..

adamnela
8. sep 2014

@mawiya draha, ved to su uplne krasne carecky...Z celeho srrrrdddcccaaa Ti potichucky gratulujem....Cmukam... 😉
A so mnou kto chce rodit? Aj ja chcem ☹
@adrianaaa32 sup, sup do snazilkovania...Boze keby aspon ten moj mangel bol kazdy den doma, ze by som aj ja po nom hned skocila...ale takto plodit, ked je vacsinu casu v robote 😒
@jaja9891 moja...musi to vyjst, bud prirodzene, alebo to IVF...Jedno z toho sa urcite podari, uvidis...

adamnela
8. sep 2014

@kubisova vies co, cez ebay som objednavala cez kamosku...Len neviem, ci som dobre objednala, tak neviem...

adamnela
8. sep 2014

Inak baby mam tieto ovu testy...

kitulka
8. sep 2014

@mawiya No ale to je kraaaaaaaaaaasa! Co mikrovlnka sa pokazila, tak si fotila fotakom, xixi Tusim je aj tmavsi ako ten doobeda, nie? Boze tak silno drzim prsty, nech je to pravda a nech ciarocka silnie!!!! Tesim sa velmo!!!!

kitulka
8. sep 2014

@zarzisia No ja mam dost orli zrak a tiez tam daco vidim, juchuuuuuu! Kocky, neskusite to hodit do negativu? Ja by som aj, len to neviem....

adrianaaa32
8. sep 2014

@adamnela fuu no tak to je tazsie trafit sa ked aj muz nie je doma...pre dnesok mame odsnazene, tak zase zajtra.. 😀....Ja sa podujmem a pojdem s tebou rodit s radostou 🙂

adamnela
8. sep 2014

@adrianaaa32 no super, tak drzim palce, nech Vam to konecne vyjde 😉 A diky, ze pojdes so mnou...Bolo by super, mat majovciatko, kedze ja som tiez majova 🙂

kubisova
8. sep 2014

@adamnela ahaa.....a Lauritka od nej by sa tiez dalo objednat???.....v podstate je jedno ake mas ovu testiky alebo byva nejaky rozdiel

adamnela
8. sep 2014

@kubisova no jasne, bud od lauritky, alebo od nasej rybky 🙂 Spoj sa s nou, ona ma myslim, ze tie iste testiky ako lauritka...

paskolinka
8. sep 2014

@mawiya parádna ciarocka 😅 teplota zajtra musí vyskočiť do výšin 🙂

senta_sofia
9. sep 2014

@rybkaa @mawiya Martinky, vsetko najlepsie k dnesnym meninkam, nech sa Vam splni vsetko, po com tuzite, na zaciatok teda aspon dve palicky na teste, potom bezproblemovy prvy trimester a na konci zdrave babatenko, myslim, ze ani trocha zdravia, stastia a penazi Vas nezabije 😉
a @zarzisia aj ked nie si Martinka, zelam aj Tebe aspon malu Martinku alebo Martinka 😀

rybkaa
autor
9. sep 2014

@adamnela zase tie ruzove? 😀 toto som mala ja - smejd 🙂
@kubisova da sa od lauritky ale jed chces aj odo mna mam rovnake ako ona, aj tehu ale tie mam une, no z anglicka , nie cinu 😉 ak chces napis 😉

rybkaa
autor
9. sep 2014

@senta_sofia dakujeeeeeeeem 😉

kubisova
9. sep 2014

Dobre ranko bambule..... @zarzisia tak ako dnes testik budes robit
@mawiya a co ty urobila si si testik dnes tiez....

zuzulienocka77
9. sep 2014

@rybkaa @mawiya Všetko najlepšie Maťušky :-*. A očakávam testíky, od rána sa na ne teším, tak šup šup. Samozrejme aj @zarzisia

senta_sofia
9. sep 2014

@zuzulienocka77 veru Zuzu, prezvon ma, ked sem daju testy 😀

kubisova
9. sep 2014

@rybkaa dobre teda vsa id teba rada objednam, ale tak za mesiac teraz este nie este cas....budem mysliet