Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby poplujte aj mna trosku tymi tehu virusmi..ja mam dnes sice tiez dve ciarocky ale zatial len na ovulku...tak nech sa to konecne podariiiii 😀
@jaja9891 neboj nezostanes tu sama, budem ti robit spolocnost aj ja..
@adrianaaa32 si zlata...tak my budeme aj s ostatnymy nasledovat tehulky uz coskoro... snad sa mi na to ivf podari ist a aj sa podari...
@jaja9891 urcite! Drzim Ti palce.... Raz sa snaad to stastie unavi a sadne aj na nas 😉 ...no nie? 🙂
@adrianaaa32 veru musi...a vy sa ako dlho snazite?drzim palce nech po tom peknom ovu nasleduje pekny tehu...
@adrianaaa32 drzim palce, o cca 2 tyzdne by si znova mohla dat takuto foto, len tie pismenka "lh" vymen za "hcg" 😉
@mawiya draha, ved to su uplne krasne carecky...Z celeho srrrrdddcccaaa Ti potichucky gratulujem....Cmukam... 😉
A so mnou kto chce rodit? Aj ja chcem ☹
@adrianaaa32 sup, sup do snazilkovania...Boze keby aspon ten moj mangel bol kazdy den doma, ze by som aj ja po nom hned skocila...ale takto plodit, ked je vacsinu casu v robote 😒
@jaja9891 moja...musi to vyjst, bud prirodzene, alebo to IVF...Jedno z toho sa urcite podari, uvidis...
@adamnela fuu no tak to je tazsie trafit sa ked aj muz nie je doma...pre dnesok mame odsnazene, tak zase zajtra.. 😀....Ja sa podujmem a pojdem s tebou rodit s radostou 🙂
@adrianaaa32 no super, tak drzim palce, nech Vam to konecne vyjde 😉 A diky, ze pojdes so mnou...Bolo by super, mat majovciatko, kedze ja som tiez majova 🙂
@rybkaa @mawiya Martinky, vsetko najlepsie k dnesnym meninkam, nech sa Vam splni vsetko, po com tuzite, na zaciatok teda aspon dve palicky na teste, potom bezproblemovy prvy trimester a na konci zdrave babatenko, myslim, ze ani trocha zdravia, stastia a penazi Vas nezabije 😉
a @zarzisia aj ked nie si Martinka, zelam aj Tebe aspon malu Martinku alebo Martinka 😀

@zuzulienocka77 zlatík aj ja slzím s mužom. ešteže išiel zo psom von. 🙂 ďakujem srdienko