Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte zienky môj grafik a testy dnes 14 dpo bola som aj na krv výsledok v pondelok testy z dnes ovulacny pod ním mamatest dr.max one step a posledný top test ale vnútri v krabičke bol rapicler doktorka chcela vidieť sliznicu bola 18 MM a malý čierny fliacik že to by mohlo byť ono tak hádam sa už budem vo februári tešiť zatiaľ veľký rešpekt ach zatiaľ sa len tíško teším a modlím nech to po 6x vyjde
@ereska silno držím palce, aby si to tentokrát dotiahla do úspešného konca 🙏👶❤
@evi38 pokračujem, nepokračujem. Som 8 DC, o par dní ovulka. O tyzdeň idem navstivit car v prahe plus este jeden car. Inak lekar z car-u mi asi nepovoli o mesiac mat ivf, asi budem musiet mať 2 mesačnú pauzu. Pijem čaj od byliknkárky...co mi @ereska poradila...inak asi mi vajecniky začali viac pracovat, lebo sa mi predĺžila MS z 3 dni na 4 po roku a pol... ako ty pokračuješ?
@selinaliana uprimne nemam sajn :/ ako aj mi to vysvetloval aj naco je ale som velmo nepochopila.. (moja chyba) a ze kedze som po 2ch potratoch tak pre istotu
@kakatulik u mňa vaječníky keďže ja som ovulaciu bez liekov asi zažila až u nej a posledné dve boli aj bolestivé presne som vedela kedy ovulka a. Kedysi vždy potrat v 5-6 TT povedala že to kôli tým vaječníkom slabo fungovali preto tie skóre potraty kým nieje placenta vyživuje bábätko cez vaječníky no a tak manžel zle spermie

Och baby, tak by som už chcela aby to konečne vyšlo 😯 dnes som robila test, nestihol síce úplne dôjsť kým som odišla do roboty, ale nič tam nebolo takže to beriem ako negatívny....na 11dpo by už malo byť niečo...no nič snáď príde rýchlo tá mrcha a nech je už po nej...pozitívne je že som sa konečne vrátila do starých 32-33 dňových cyklov 😊 (PS: v kancelárii mám asi 200°C a škvarí sa mi mozog 😂😂)