icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
13. jún 2019

Och baby, tak by som už chcela aby to konečne vyšlo 😯 dnes som robila test, nestihol síce úplne dôjsť kým som odišla do roboty, ale nič tam nebolo takže to beriem ako negatívny....na 11dpo by už malo byť niečo...no nič snáď príde rýchlo tá mrcha a nech je už po nej...pozitívne je že som sa konečne vrátila do starých 32-33 dňových cyklov 😊 (PS: v kancelárii mám asi 200°C a škvarí sa mi mozog 😂😂)

lucya_n
13. jún 2019

@ja197 nemám naznačeny pretože som vôbec žiadny nemala, aspoň nie taký aký som mala napríklad posledné mesiace pri ovu.. aj preto som si myslela že je tento cyklus anovulacny, len tieto posledné dni mi zrazu teplota vyskočila vyššie

ja197
13. jún 2019

@lucya_n skús to C na 18dc zmeniť na E alebo W či to neprehodí 😊 ja som mala tiež tento mesiac suchší ako minulý, lebo som flákala jedenie grepu 😊 minulý mesiac som musela intímku nosiť pred ovu a cez ňu 😂

shellynda
13. jún 2019

BT je stále pekne vysoko a zajtra by,, ne''mala prísť ms😀, tak budem silno dúfať, že ani nepríde a už sa konečne dočkáme aj my☺️

lucya_n
13. jún 2019

@ja197 hm.. fakt keď som to dala to zas prehodilo, keď to dam na 18 DC tak mi na vtedy napíše, keď na 19 tak vtedy atď.. 🙄 uvidím, v každom prípade sa mi najviac hodilo to dnešné 😁 ak to bolo fakt 18 alebo 19 DC tak tento mesiac nič, ale uvidim nechám sa prekvapiť o týždeň 😃

ereska
14. jún 2019

Ahojte zienky môj grafik a testy dnes 14 dpo bola som aj na krv výsledok v pondelok testy z dnes ovulacny pod ním mamatest dr.max one step a posledný top test ale vnútri v krabičke bol rapicler doktorka chcela vidieť sliznicu bola 18 MM a malý čierny fliacik že to by mohlo byť ono tak hádam sa už budem vo februári tešiť zatiaľ veľký rešpekt ach zatiaľ sa len tíško teším a modlím nech to po 6x vyjde

martinade
14. jún 2019

@ereska srdečná gratulácia 😍💗

0507
14. jún 2019

@ereska gratulujeeeem 🙂

ereska
14. jún 2019

@0507
@martinade ďakujem moc no tešiť sa budem až keď budem držať v náručí

fany051081
14. jún 2019

@ereska silno držím palce, aby si to tentokrát dotiahla do úspešného konca 🙏👶❤

monika1791
14. jún 2019

@ereska Jeeeej krása❤️ gratulujem 🍀

ereska
14. jún 2019

@fany051081
@monika1791 ďakujem veľmi moc

evi38
14. jún 2019

@ereska gratulujem, to je úžasná správa 🙂 niečo Vám dala bylinkárka, čo ste s manželom užívali?
@martinade Maťka ako pokračuješ?
@0507 ako u teba? 🙂

81anina
14. jún 2019

@ereska super zatial bez gratulacie 😊 moc silno drzim palce nech to dotiahnete do stastneho konca 😊🍀🍀🍀❤️❤️❤️

ikonica
14. jún 2019

@ereska jeeeeej to je kraaaaasaa.... Gratulujem a silno drzim prsty

sticker
0507
14. jún 2019

@evi38 ahoj, ja dnes 3dpo...zacina nekonecne cakanie 🙂

martinade
14. jún 2019

@evi38 pokračujem, nepokračujem. Som 8 DC, o par dní ovulka. O tyzdeň idem navstivit car v prahe plus este jeden car. Inak lekar z car-u mi asi nepovoli o mesiac mat ivf, asi budem musiet mať 2 mesačnú pauzu. Pijem čaj od byliknkárky...co mi @ereska poradila...inak asi mi vajecniky začali viac pracovat, lebo sa mi predĺžila MS z 3 dni na 4 po roku a pol... ako ty pokračuješ?

ereska
14. jún 2019

@evi38 áno dala čaje kvapky manžel aj tablety a ja olej pupalkovy ešte takže mali sme všeličo od nej

@81anina
@ikonica ďakujem vám moc veru len nech konečne do úspešného konca
@evi38

veja28
14. jún 2019

Baby dnes potvrdena akcia ❤️ som 6+2 podla sona 😊😊 dr. ma vybavil ranajkami, obedom a vecerou 😂

selinaliana
14. jún 2019

@veja28 preco prednison ??

veja28
14. jún 2019

@selinaliana uprimne nemam sajn :/ ako aj mi to vysvetloval aj naco je ale som velmo nepochopila.. (moja chyba) a ze kedze som po 2ch potratoch tak pre istotu

kakatulik
14. jún 2019

@ereska no tedaaa,to je supeeer. A aky Problem bol podla bylinkarky u teba?

ikonica
14. jún 2019

@veja28 prednison je podla mna na potlacenie imunity... Aby nebojovala proti plodu... Drzim prsty ;)

veja28
14. jún 2019

@ikonica moze byt daco s imunitou vravel...

dadulik6
14. jún 2019

@ereska kraaasa silno drzim prsty ✊✊

kika123kika
14. jún 2019

@veja28 super tesim sa a od teraz len dobre spravy 😍😍

veja28
14. jún 2019

@kika123kika dakujem dufam ze uz len dobre

shellynda
14. jún 2019

Ja dnes deň ms, ale ani náznak zatiaľ, že by mala prísť 😊, tak ak do zajtra nepríde,robím test

ereska
14. jún 2019

@kakatulik u mňa vaječníky keďže ja som ovulaciu bez liekov asi zažila až u nej a posledné dve boli aj bolestivé presne som vedela kedy ovulka a. Kedysi vždy potrat v 5-6 TT povedala že to kôli tým vaječníkom slabo fungovali preto tie skóre potraty kým nieje placenta vyživuje bábätko cez vaječníky no a tak manžel zle spermie

ereska
14. jún 2019

@kakatulik
@dadulik6 ďakujem všetkým čaká ma dlhaa cesta