icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandyka90
17. jún 2019

@zuzik5891 už som sa od rána upokojila našťastie

ereska
17. jún 2019

@shellynda gratulujem no ukáž testik 🙂

ceklis
17. jún 2019

@zabka1987 Majka a prosím ta, nejaké príznaky máš? 😞 mne furt nič neni, proste nič. Teplotu nemeriam, s tým sa nemôžem stresovať ale aspoň daky tehu príznak by sa zišiel 🙄🤷🏼‍♀️

zabka1987
17. jún 2019

@ceklis nič ale ze absolútne. Akože aj ja neviem sa dočkať poradne lebo je to na nervy fakt ani len prsia

ceklis
17. jún 2019

@zabka1987 kokos, akože bola som len raz tehotná ale vtedy som mala aspoň raz to, potom to... niežeby ma to ukludnilo, ale som rada že som v tom neni sama. Držím palce. Na srdiecko si už určite bola, že? Ja čakám až na další týždeň, môj ma dovolenku :( tak som tiež zvedavá. A neviem či sa mám do toho Martina objednať. Hmm, aké sú tam čakacie termíny, či to vôbec stihnem na ten prípadný 12tt.

evi38
17. jún 2019

@sandyka90 gratulujem, paráda 🙂 neboj, všetko bude ok, ono niekedy teplota klesne a potom zas vyskočí, ale máš ju vysoko 🙂...ako dlho ste sa snažili?
@shellynda gratulujem, krásny graf 🙂...aj ste niečo užívali? 🙂

dolynkag
17. jún 2019

@ceklis Podľa mňa objednať do Martina sa kľudne môžeš veď zrušiť sa to dá kedykoľvek ale potom už keď budeš chcieť termín a nebudú mať voľno to už potom bude horšie

sandyka90
17. jún 2019

@evi38 ďakujem 😊 teraz to je 4.mesiac a snažíme sa prvý krát otehotnieť

sandyka90
17. jún 2019

Ešte sa vás opýtam, doteraz som užívala zinok a inofolic v prášku, zajtra by som mala otvoriť nové balenie inofolicu.. mám ho užívať?alebo len čistú kyselinu listovú?ja viem vitamíny asi neublížia hlavne nie ešte teraz...len mam dilemu 🤷😊

shellynda
17. jún 2019

@monu66 moc ďakujem 😘

alison11
17. jún 2019

@zabka1987 Vau už 9tt? Ale to ubehlo 🙂Tak sa držkajte a sem tam keď budeš mať fotku tak sa nám tu pochváľ 🙂

alison11
17. jún 2019

@sandyka90 V inofolicu je tiež kys. listová kľudne dober.

zabka1987
17. jún 2019

@ceklis ja som sa chcela ale akurát ma v tom čase dovolenku 😪 takže idem až 20tt
@alison11 no mne to ide pomalinky ale jasne píšem, idem o dáky týždeň dva k Dr

kika123kika
17. jún 2019

Ahojte dievcata gratulka novym tehulkam a krasje tehulkovanie az do konca 🤗😍 Taaak dnes som presne 7+0tt dnes som dostala uz aj konecne knizku termin na sono 4.7. Uz sa neviem dockat peknu darcek to bude premna k narodkam vidiet 🍓jahodku nasu 😍 termin porodu mam zatial 5.2.2020 🙏😊

ikonica
17. jún 2019

@kika123kika juuj super spravy.. A ja som sa narodila 4.2. Bude to maly vodnarik ci vodnarica 🤗

ereska
17. jún 2019

Ahojte ja mám výsledky hcg z piatku bolo 14 dpo 143,8 dúfam že to bude ok v stredu ďalší odber

kika123kika
17. jún 2019

@ikonica dakujem 🙂 hej hej aj svokra sa strasne tesi lebo ona 22.2. tak je very happy 😊😊

shellynda
17. jún 2019

@evi38 ďakujem ☺️... Keď už skoro po ročnom snažení sa furt normálne nedarilo, tak som 1 raz začala na začiatku cyklu piť alchemilku 10 dní aj s kinkturou alchemilky a tinktúru z drmku do dnes, tak možno ja si myslím, že to nám pomohlo😍

shellynda
17. jún 2019

@ereska ďakujem ☺️prídem domou a odfotim, lebo ja som od tolkej radosti už aj bežala k doktorovi 😍😀

sandyka90
17. jún 2019

@kika123kika toto su radostné správy,tie najkrajšie ❤️ Užívaj si to a naďalej prajem aby všetko prebiehalo v najväčšom poriadku🍀

sandyka90
17. jún 2019

@shellynda aj ja som tento cyklus pila prvý krat alchemilku...pred rokom som zvykla na úpravu ms

sandyka90
17. jún 2019

@alison11 takze ani myo-inozitol nevadí zatiaľ? ďakujem

kika123kika
17. jún 2019

@sandyka90 hej hej to su 😍 a som im vdacna 🙂 uzivam uzivam zatial mi vobec nic neje tak do vtedy si musim uzivat 🙂 a dakujem dugam ze bude vsetko ok 😊

olivia_0309
17. jún 2019

@kika123kika
@sandyka
@shellynda
Dievčatá gratulujem a teším sa s vami moooc😍 Držím prsty✊🏼✊🏼🙏🏼🍀Nech všetko dobre dopadne!

kika123kika
17. jún 2019

@olivia_0309 dakujem :* a ty co ako? 🙂

olivia_0309
17. jún 2019

@kika123kika no ja divoko😂Tesim sa z pozitivnych ovu testov, priznakov ovulky a pod.,ale zase cudesne teploty...no minuly tyzden som z tepla skolabovala tak asi aj preto tie dva dni mam vysoke teploty a tym padom mam krasne Tatry⛰🤷🏻‍♀️😆 Neviem co z toho bude...

kika123kika
17. jún 2019

@olivia_0309 noo tak drzim palceky aby nielen ovu testy boli pozitivne 🙏🍀 tak uz iba cakat ci pojde hore co cerim ze pojde a len snazilkovat 😁😁

taily30
17. jún 2019

@ikonica 4.2.si sa narodila? Aj moja sestra 😀

taily30
17. jún 2019

@ereska super, tak si sa nakoniec dovolala ku svojej?

alison11
17. jún 2019

@zabka1987 Verím,že Ti to ide pomaly,nužž nám sa to javí rýchlejšie 🙂.Pri prvom sa čas aj mne vliekol akonáhle som čakala druhého tak mi čas ubehol lebo som sa musela starať o 2ročného malého počas tehulkovania ale Verím,že ak sazadarí tretie tak to bude zas o kus iné narok mladší anstúpi do 1triedy a starší narok už pojde do tretej teraz do druhej a mladší bdue predškolák.Tak to podňa budem mať kľud od nich a potom do večera domáce úlohy 🙂Už len keby sa nám zadarilo tento emsiac aby som cez letné prázdniny zvládla 1trimester zvracaní :D.