icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
17. jún 2019

@sandyka90 Nie nevadí podporuje udržanie plodu mne to tak vtom čase vravel lekár keď som brala Inofolic.

ereska
17. jún 2019

@taily30 áno len dúfam že stúpa všetko ako ma

ikonica
17. jún 2019

@taily30 ano ;)

lucya_n
18. jún 2019

Opäť ahojte 🙂 neviete náhodou ako je možné, že mi digitálny test ukazuje + a 2-3 tt..? Kedy bola v tom prípade podľa vás ovu?

ereska
18. jún 2019

@lucya_n keď ukazuje 2-3 tak to je 2-3 týždne od ovulácie takže si v 5 TT ako ja a ja som mala ovulku 31.5

ereska
18. jún 2019

@lucya_n možno si tiež mala vtedy 😀

evi38
18. jún 2019

@lucya_n máš ten test? Skúšala si aj klasický? Ty si aká záhada :D Na grafe máš ovu určite zle zaznačenú...

lucya_n
18. jún 2019

@ereska potom ten jeden pokles je taký zvláštny :D
@evi38 maam, a robila som aj normálny, neskoro v noci a pozitívny hneď, no čo je zvláštne 14-teho bol ráno úplne negatívny

evi38
18. jún 2019

@lucya_n máš prosím aj foto? Kedy bolo BD? Ovu mohla byť ako sme ti vtedy písali cca 19 DC max potom 🙂 Niečo si aj užívala?

kakatulik
18. jún 2019

@lucya_n aj ja som za 19DC čo by mohlo zodpovedať 2.tt.

lucya_n
18. jún 2019
lucya_n
18. jún 2019

@evi38 hmm BD? Je čo? 🙄🙈 Nebrala som nič 🙂 sme si povedali že to nejdeme riešiťz jedine bt som merala, aj to skôr zo zdravotných dôvodov ...

evi38
18. jún 2019

@lucya_n ťuťu muťu 🙂, že asi približne, ale test by sedel, ak by ovu bola 19 DC

lucya_n
18. jún 2019

@evi38 1.6 a potom až 9.6 😶

alison11
18. jún 2019

@lucya_n Gratulujem 🙂

kakatulik
18. jún 2019

@lucya_n takze bola podla mna ovulka uz 18DC...wauuu,ale spermose krasne vydrzali😉

evi38
18. jún 2019

@lucya_n tak potom sa prikláňam, že tiež max 18 DC, lebo aj to už bol C hlien aj druhý deň, merala si stále rovnako, nebola si chorá? Ale každopádne moc gratulujem 🙂

lucya_n
18. jún 2019

Ďakujem vám 🙂 chorá som nebola, meriam stále v rovnaký čas.. takže som veľmi prekvapená

ereska
18. jún 2019

@lucya_n ja sa prikladám k tomu že ovulka 31.5 sexik 1.6 to by mohlo byť v Tom čase niekde aj ten test 2-3 by vychádzalo presne

ereska
18. jún 2019

@lucya_n podľa mne zamiesili na MDD to je krásne

julianka007
18. jún 2019

@lucya_n
@ereska
Aj podľa mňa to bolo toho 1.6. po ovulke sa prirodzene menia hladiny hormónov, tak preto ten ďalší pokles...

bona69
18. jún 2019

@ereska ja by som povedala že ovu bola toho 18-19, no podľa testu mi tiež vychádza toho 31, presne taký test som mala na 15dpo, už je to ale asi jedno, hlavne že to vyšlo a aj tebe❤️

ereska
18. jún 2019

@bona69 ďakujem vám moc všetkým no nech sa už teším vo februári

kakatulik
18. jún 2019

Akoze je to velmi zahadne,lebo ak bola by bola ovu toho 31.5, resp. 1.6.,tak by tam bolo pruls vela poklesov. Po tom 5.6. to ide uz len hore....no ved sa uvidi ake velke to bude podla sona.

julianka007
18. jún 2019

Môj zatiaľ divoký graf... Už očakávam ovulku...
Idem sa k vám zdoverit... keďže ženy v mojom okolí nemajú problém otehotnieť a je mi trápne preto s nimi o Tom hovorit... som rada, že vás tu mam... aj keď som kvôli svadbe teraz prispievala menej...
Môj teraz už manžel po svadbe akosi viac začal hovoriť o bábätku. A viac sa zaujíma o plodné obdobie a bazalnu teplotu. Tak ako predtým som mala pocit, že nemôžem moc o tom hovoriť aby som ho nestresovala, tak ma teraz každý deň prekvapuje... Dnes keď sa dozvedel, že teplota ešte nieje hore... Tak mi hovorí, že nech sa tesim na večer keď príde z práce... Haha... 😂😂😂 Normálne nechápem.. až teraz zisťujem ze to je menej stresujúce keď vie, že si meriam BT s sledujem sa... Sme v Tom spolu

ereska
18. jún 2019

@julianka007 ja som urobila ovulacny test a môj už či už sú rovnaké 🙂 ešte som si vyložila nohy po sexe a on že to mám málo tak mi dal vyššie skoro som zomrela od smiechu tak mu teraz hovorím že dobre ponatriasal tie nohy 😂😂😂😂

ladysmurf
18. jún 2019

@julianka007 tak to je super, ja som ho o vsetkom informovala, vsetko som s nim riesila lebo ved nemame pred sebou ziadne tajnosti a to bola totalna chyba. Asi som prilis tlacila na pilu, on cukol a dokonca sa vyhybal sexu. Teda nepovedal to narovinu ale zena to vycili. Teraz ked uz o tom nehovorim, tvarim sa ze to neriesim tak je to s tym sexom lepsie, ale aj tak nemam odvahu mu ten sex navrhnut ja, mam pocit ze ho opat uhanam a ze nemyslim na nic ine len ako urobit babo. No je to na drzku.... teraz uz len dufam, ze sa "nahodou" zadari...

kakatulik
18. jún 2019

@ladysmurf ahoooj uz dlho si tu nebola...no snad sa to zlepsi....ale raz za cas by si mohla vyprovokovat sex....muzi maju radi ked ich zena zvadza...ten moj sniva o tom ako ho raz znasilnim ked pride z prace,alebo tak z nicoho nic neocakavane....
No a toto zas nie som ja.....😉

julianka007
18. jún 2019

@ladysmurf v tomto prípade je ťažké zviesť ho, aby nemal pocit, že naňho tlacis... Ja som v tomto taká trošku "mrška" 😂😂😂 Ja ho trošku poprovokujem a stiahnem sa... A on potom príde za mnou, mysliac si, že s tým začína on... 😂 No tak ale neurob mu radost... 😂 Teraz v lete keď si nedám ani gaťky ani podprdu pod šaty niekedy keď varim ( zhodou okolností počas plodných dní 🤣), tak je z toho hotový a potom už chýba len málo... 🤣 Ale to už moc zachadzam do detailov... 😂

julianka007
18. jún 2019

@ereska v tejto fáze ešte niesme... Ale zdá sa, že to dobre urobil... 😀 Dúfam, že už bude všetko v poriadku a budete zdraví.