icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
19. jún 2019

Ahoojte moje 😉😁tak ako sa mi tu máte?? Ja stále po starom.Aaale...dnes rano že skúsim.Len tak.Bolo mi nejako ťažko od žalúdku rano hneď po prebudení.Len to nechcem zakríknuť 🙈🙈🙈😔😔🙏🙏🙏🙏neverím tomu...stále nato pozeram ako na prízrak a modlim sa🙏🙏🙏

julianka007
Autor odpoveď zmazal
bona69
19. jún 2019

@sonulienka13 soni úžasné, straaaasne ti držím palce, myslím na teba ❤️

julianka007
19. jún 2019

@sonulienka13 to je tehu alebo ovu... Ale predpokladám, že tehu... skoro som na riť spadla... Ak áno, tak tíško gratulujem. Nech sa zavrta ako sa patrí... Už si zasluzis vytúžený uzlíček... Silno držím prsty... 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

julianka007
19. jún 2019

Ja neviem čo je toto... Také hrozne bolesti som mala včera ... Bruško ma hrozne bolelo na ľavej strane a aj zospodu keď som si kontrolovala krcok, tak to bolo bolestivé a pri milovaní takisto... a dnes akoby sa nič nedialo. Akurát ma občas pichne na ľavej strane... Aj minulý mesiac ma to tak bolelo a na druhý deň už nič... ale teplota stále dole....

ikonica
19. jún 2019

@sonulienka13 huraaaa ✊✊✊✊✊

sticker
ja197
19. jún 2019

@sonulienka13 to si 12dc dnes? Si mala ovulku cez ms či ako je to možné? Z minulého cyklu by bola čiarka asi už mega silná či?

sonulienka13
19. jún 2019

@bona69
@julianka007
@ikonica
@ja197 dievcenceee dakujem 🙂 ale netesim sa predčasne.Viete ako je to u mna 🙏🙏🙏🙏😞po tých rokoch a nevydarenom ivf.Bojiiim sa strasne.Podbrusko boli ako na mrchu a žalúdok je taky nijaký.Ani sama neviem čo a ako.Lebo bazalku nemeriam už veľa mesiacov.Ked Boh dá🙏🙏🙏mozno to zariadila moja milovaná babinka s hora ❤️❤️❤️

81anina
19. jún 2019

@sonulienka13 drzim palce do uspesneho konca 😊💚🍀🍀🍀🍼

zuzik5891
19. jún 2019

@olivia_0309 ja už ani neviem čo sú to ovu bolesti a to som mávala krásne ovulácie... plné bolesti... hlienu na rozdávanie... dokonca keď praskol folikul aj som zakrvácala...a teraz?... nič...som zvedavá kedy príde ms keďže mám už vyhodené všetky hormóny...

olivia_0309
19. jún 2019

@zuzik5891 och to ti verím...no my ako sme sa začali snažiť a začala som sledovať BT som zistila že mi to hapruje úplne! Dovtedy ako píšeš,ukážkova ovulka. No v januári mi lekárka povedala, že u mňa ide o predčasnú menopauzu a predčasné ovariálne zlyhanie 🤷🏻‍♀️ Zo 7 cyklov je zrejme toto už 4 anovulačný...mala som vtedy iba 28rokov a dieťa ešte žiadne,od nového roka sme sa začali “snažiť” a hneď ma takto odrovnali tieto veci😏 Viem,že ty máš za sebou toho ďaleko viac ale tak bojujme💪🏼 a držme si prsty✊🏼🍀

bubu4125
19. jún 2019

@alison11 vycistis hlavu, budes sa zamestnavat.
Ja nastupujem na rehabilitacie a uvidime ci aj bez liekov to dame. Tak si drzme palce

zuzik5891
19. jún 2019

@olivia_0309 keby si vedela ako veľmi by som chcela bojovať ale keď nám akosi vždy čosi príde do cesty... dnes som absolvovala gastroskopiu lebo od posledného vkladu mám problém s trávením... výsledok je taký že hormóny ma dodrbkali... ešte nedávno som bola rozhodnutá že pôjdeme do ďalšieho IVF no už to zrejme nebudem chcieť absolvovať...
Zo všetkého som frustrovaná... smutná a unavená...

zuzinamt
19. jún 2019

@olivia_0309 a preco si myslis ze anavulak? Podla mna si mala 12-13Dc ovu, nevyznacilo ti to asi preto, ze si si merala teplotu ak cez ms a vtedy by sa nemalo lebo to skresluje vysledky, presne ako tebe teraz 🙂

miamia8
19. jún 2019

Ahojte..pridavam sa k vam..takto vyzera moj graf,zajtra rano chcem testovat 😊

0507
19. jún 2019

@sonulienka13 jeeeeej 🙂

ikonica
19. jún 2019

@sonulienka13 a teraz si doma, ci pracujes? Mala si nejake zdravotne problemy...

sonulienka13
19. jún 2019

@ikonica stále sa liečim na crohna ale je to dobre 😉 a robim už od marca.ale nie už opatrovateľku.praca ma baví a mam super koleginky 😍👌

ereska
19. jún 2019

@sonulienka13 držím palce nech krásne silnie

@miamia8 držím palce nech su zajtra krásne //

ereska
19. jún 2019

Ja budem zajtra výsledok hcg z dnešného dňa či stúplo testik ztmavol tak verím že aj ciselko bude vyššie no posielam bacilky tfuj tfuj tfuj

rula
19. jún 2019

@sonulienka13 ahooj, no to je aka super sprava, tak nech silniete, zelam vela zdravia, juchuu.
@ereska krasne goralky na grafe. Podobne zelam zdravie a vitalne tehotenstvo.
Baby, drzte sa.... 🐣🐣🍼🍼

ereska
19. jún 2019

@rula ďakujeme a nech sa čím skôr pridas

ikonica
19. jún 2019

@sonulienka13 urcite aj zmena prace pomohla ;)

alison11
19. jún 2019

@bubu4125 Držím tebe a aj každej snažilke a aj sebe 🙂 aby sme to dali čím skôr 🙂 A mohli sa drobčekov vytešovať ale najskôr z kopančekov a rastúcich brušiek.

alison11
19. jún 2019

@sonulienka13 Vau Gratulujem a moc držkám palúchy 🙂 aby všetko dobre dopadlo a napíš častejšie ako saTi ( vám )darí 🙂.Veľa robí aj psychika.Ja Verím,že aj nám sa zadarí možno cez ten čas čo budem brigádovať v lete budem doručovať poštu,kým naše poštárky budú na dovči.
@ereska Super grafík a aj mega silné // 🙂 určite bude hcg krásne aké má byť 🙂

ereska
19. jún 2019

@alison11 ďakujem zajtra napíšem držím všetkým päste

rula
19. jún 2019

@ereska 😊 nooo, pri mojom nepravidelnom cykle uz asi nie, dokonca posledny bol anovulacny, no hold, uz som v prechode. Takze tak. Aj taketo veci clovek musi s pokorou a pokojom v zivote prijat. My nerozhodujeme... Prajem pokoj a pohodu vsetkym dllllhorocnym snazilkam. A usmievajte sa, to, ze nemame deti z nas nesmie robit,, smuuutilky, teste sa z toho, co prinasa kazdy den.

monika420
19. jún 2019

Ahojte ja som tiež začala si merať teplotu. A neviem ci tomu dobre chapem 18, 19 a 20 deň bola ovu?

ereska
19. jún 2019

@rula moja vôbec sa netráp nepravidelnosťou cyklu ja raz ovulku na 24 DC raz na 42-44dc kadejako niektoré cykly aj 102 dni som mala ako ročne obdobia takže hlavu hore ✊✊✊

ereska
19. jún 2019

@monika420 plodnosť ti ukazuje v Tom žltom takže ovulka okolo 10-11juna