icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

olivia_0309
19. jún 2019

@zuzinamt no vies co,lebo sa mam tie predovulacne teploty nejake moc vysoke...neostava mi nic len pockat ako sa BT bude spravat do konca cyklu. Okrem toho mi to nejako skace hore-dole🤷🏻‍♀️

rula
19. jún 2019

@ereska no aj ja to tak mam, cyklus 18 az 92🙄, mam rozsiahlu endometriozu, 2 myomy, obcas nejaka cysta... Sanca na otehotnenie nulova, lekari ma uz davno odpisali uz v 40 - tke. Netrapim sa, je to tak ako je.

ereska
20. jún 2019

@rula moja to mi je moc ľúto ani neviem čo napísať a laparoskopicky sa nedá niečo odstrániť

alison11
20. jún 2019

@ereska Oki teším sa stebou.
Ja takto zatiaľ. 9dc

ereska
20. jún 2019

@alison11 ďakujem moc no ja tíško až vo februári sa budem

ladysmurf
20. jún 2019

@sonulienka13 OMG!! To je uuzasne. Tisko gratulujem a tesim sa uz na silnejuce testy. Drz sa. Myslim na teba. Ako dlho sa snazite? Mam pocit ze uz dost dlho. Zasluzis si mat babo 😙😙😙

rula
20. jún 2019

@ereska na laparoskopii som bola 10/2017 a vtedy sa mi ten cyklus takto pokazil, dovtedy bol ok. Nieco sa tam pokazilo. Aj ma velmi bolieva ta panvova kost vpravo, hlavne pri zmene pocasia. Vajcovody mam prechodne. Ale tu endometriozu mam velmi rozsiahlu.

veja28
20. jún 2019

@ereska neboj dame to do konca a vo februari si budeme drzat male uzlicky 😊

dadulik6
20. jún 2019

@sonulienka13 tak toto je naaadhera moja silno presilno drzim palce nech to dobre dopadne ❤❤✊✊✊

mariska1989
20. jún 2019

Môžu antibiotiká vplývať na teplotu? Tento ciklus sa snaží nemôžeme😞 Ale meram si aj tak BT a troška ma to znervózňuje

alison11
20. jún 2019

@ereska Ja si myslím,že ke´d budeš už cítiť pohyby sa budeš naň tešiť nedá sa natešiť rastúcemu a hýbajúcemu sa brušku 🙂 A aj keď na sone uvidíš ako sa malinké hýbe je to zázrak 🙂.

ereska
20. jún 2019

@alison11 to som videla aj minule ako sa hýbal odrážal kukali sme s mužom so slzami v očiach no nedopadlo dobre tak preto až keď bude tu

ereska
20. jún 2019

Tak piatok hcg 143,8 a v stredu 1880 😘😘😘

zuzik5891
20. jún 2019

@ereska krása...krása... krása...silno držím palce ✊✊🍀❤️🙏...

ereska
20. jún 2019

@zuzik5891 ďakujem ďakujem ďakujem 😘😘😘

daniela123321
20. jún 2019

@ereska To je super☺️teším sa s Tebou 😚 tentokrát to musí dopadnúť už dobre❤️💛💜

ereska
20. jún 2019

@daniela123321 boli by sme veľmi šťastní dakujeme

kakatulik
20. jún 2019

@ereska supeeer hcg!!!!!!
@martinad ty akooo?

verona1989
20. jún 2019

Dievčatá som tu stale ako tichý pozorovateľ kedze ja som už poväčšinou času trávila v skupine ivf. Pichala som si uz injekcie na ivf 2 tyzdne.pp menzese som mala pridať ďalšie 2 injekcie no menzes neprichádza. Že vraj je to normalne ak meska. Pyta sa ma ci som tehu test robila a ka že nie ved naco doteraz da nam nepodarilo uz rok od potratu tak ani teraz by sa nepodarilo.ale aj tak mi zobrali krv na hcg aj ine hormony.na sone nevidel nic ziadne tehotenstvo.poobede telefonat ze gratulujeme hcg 640. Takmer som odpadla... 😃 toto dieta ke pre mňa asi velky zázrak az to nechapem. Pekne sa s nami osud zahral. 😃 musela som si hneď ist testy kupit po robote aby som uverila 😃 dufam ze uz teraz do úspešného konca. Zajtra obvolam lekárov. Hemato, endokrinologiu a komu ste este volali?

ereska
20. jún 2019

@verona1989 gratulka krásne hcg no pri takom ešte nieje vidieť na sone tak neboj stupne a bude ho aj vidieť drobčeka držím päste vitaj vo februarovkach

verona1989
20. jún 2019

@ereska dakujem :* no mam strašný strach. Dostat tehotensky knižku bude pre mňa nesmierne víťazstvo aj keď viem ze tym nic este nekončí. Uplne som hotova...bola som pripravená ze okolo augusta pojdeme na vklad embria a dnes takyto sok :D moj manzel stratil slova totalne :D len potom som sa bála ked na sone nevidel nic len sliznicu hore 9mm cca. Ma napadlo ci náhodou nebude mimomaternicove. Ale to ja už si vselijake scenáre davam do hlavy

alison11
20. jún 2019

@ereska To Ti Verím ja som vlani videla naše malinké hýbať sa a na druhej sono už sa vôbec nehýbalo ☹.Držím vám moc palce aby bolo všetko ok.
@verona1989 Gratulujem 🙂

kakatulik
20. jún 2019

Devenky.....zu sa to tu milion krat riesilo,ale predsalen este raz......Vitex ste uzivali cely cyklus,alebo ima po ovulke....fuuurt to iste....

ikonica
20. jún 2019

@kakatulik cely

taily30
20. jún 2019

@kakatulik ja cely

zuzik5891
20. jún 2019

@verona1989 blahoželám🍀...presne viem aký máš voči tomu rešpekt ale uvidíš že toto bábo sa narodí a bude ti robiť obrovskú radosť...je to ozaj zázrak...🍀🙏❤️

verona1989
20. jún 2019

@zuzik5891 ďakujem ;) len som sa potom zlakla jak som sa zamyslela nad tým ked mi dr.Hladky robil usg a povedal že na tehotenstvo to nevyzerá.a poobede hcg 640. Tak hádam sa ukaze ale aj sestrička mi hovorila že to je este skoro. Ale ze.totalne nic nie je vidno mi bolo divne trochu

sonulienka13
20. jún 2019

@ladysmurf dakujeem moje 🙂 noo v podstate 13 rokov.

sonulienka13
20. jún 2019

@dadulik6 zlatko dakujem.ale netesim sa predčasne.Vies ako....bojim sa ci to neni len plani poplach alebo čo.lebo to by som v podstate otehotnela hneď po mrche.

zuzik5891
20. jún 2019

@verona1989 neboj... niečo málo je vidieť až od hcg nad 1000... máš to super... ty si taký dôkaz toho že zázraky sa dejú a dala si mi ozaj silu do ďalšieho boja ❤️🙏...