Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 nám prvé IVF nevyšlo...bola som prestimulovaná...od druhého vkladu mám tráviace problémy s ktorými som skončila včera na gastro vyšetrení...chcela som ešte absolvovať ivf v Brne keď by boli peniaze no už mám strach...ja som predtým krásne ovulovala a teraz nič... už som pár mesiacov bez ovulácie...môj priateľ má zlú fragmentáciu DNA spermií tak napriek slovám dr.Hladkého že sa to nedá napraviť začal brať celý arzenál vitamínov...pozri fotku... ešte tam chýba vit.D a rybí olej...ja som.ai nasadila... macu... kyselinu listovú...vit.D...E...magnézium a miovarian...je to niečo ako inofolic len nie také drahé... dnes sme si boli pre výsledky z genetiky a 8.7. nás čaká ešte reprodukčná imunológia...BT si meriam ale som.z nej úplne nešťastná...lieta si hore dole...
Bola by som šťastná keby sa aj nám podarilo otehotnieť no ja sa od toho neviem až tak odosobniť...
@sonulienka13 jasne uplne ta chapem som zvedava ale na dalsi tvoj testik velmi ti to prajem ❤✊
@sonulienka13 oh uaaau ze 13 rokov, co su nase 2 oproti tomu? Nezabudni nas potesit silnejsim testom 😘😘😘 drzim palceky do uspesneho konca
@zuzik5891 uff, ako je to mozne, ze traviace problemy? snad tam nenarusili nejake crevo :(
@rula pocula si o Gabriele Tuatti? ma stranku na FB. lieci endometriozu bylinkami, robi poradnu, seminare atd. baby s endoskou si ju pochvaluju.
ja idem v pondelok k lekarovi kvoli tomu myomu, velmi sa bojim. ja to vidim aj zvonku, ze mam na tej strane brucho vypuklejsie. tento mesiac bola krasna ovulka, ale nic sme neskusali, kym nemam istotu, ze to bude v poriadku
@pasikavamacka ja vôbec netuším čo sa mi porobilo...no od tej stimulky mám vždy nejaký problém... myslím si že má prvý krát mať 2700IU Gonalu je dosť silná dávka...ozaj som zvedavá kedy sa dám do poriadku
@zuzik5891 no inak ja som sa toez nevedela od toho odosobnit ako si ty napisala a mala som nervy ked niekto hovoril ze netreba sa na to zamerať a podobne bludy...zvýšil sa mi niekedy az tlak z toho :D ale ako fakt musim povedat ze asi niečo na tom bude lebo ja aj moj muz sme uz boli nastavený na ivf a nejako sme este mali pocit ze sa to vlečie. Tak sme si len užívali aj keď som vedela ze mam ovulaciu ale ako kaslala som na to este som dokonca po sexe isla na záchod aby som nemusela spat ,,mokrá,, .tak. trochu úprimne pisem 🙂 a tak potom som začala pp ovulke duphastonom a potom injekciami. Ani len sme nedufali ze to vyjde. Jedine dávky co som si poriadne od oka zvýšila bol len inozitol v prášku s inofolicom combi 2x denne , femibion a melatonin. A muz bral mesiac zvysene dávku macu potom q10 , folandrol, selen a zinok.
Ty podla mna problem nemas musis len nabehnut znova na ten systém. Skor mužovi treba nejaké doplnky. Tráviace problémy mas podla mna zo stresu a nie z ivf ze si duševne na tom zle a to sa odzrkadľuje na tvojej ovulacii. Musíte proste vypnut obaja a nerozprávat sa p tom ani aspon min mesiac.skus sa nesledovať a len sinuzivajte cele leto. Potom skúste znova tie.testy.
Ja sa dost haluzim lebo ani nejako extra uhniezdovanie necitim.take je to divné
@verona1989 mne tie ťažkosti začali týždeň po druhom vklade... vyzeralo to ako hyperstimulačný syndróm no ten s mať nemohla keďže to bol KET...s takým bruchom ma hospitalizovali a vôbec nevedeli čo somnou...potom brucho spľaslo no opakovalo sa.mi to takmer každý deň... fakt človeka už napadne čokoľvek...teraz 8.7. ideme ešte na reprodukčnú imunológiu a budeme mať už všetko vyšetrené... priateľ berie peknú dávku vitamínov...tak verím že mu pomôžu...mne sa striedajú neskutočné nálady...raz mám pocit že som neskutočne nad vecou a v zápätí príde totálna depka z toho všetkého... vieš... možno keby môj priateľ bol doma každý deň tak skôr by som to vypustila z hlavy...ale je doma len cez víkendy tak automaticky myslíš na to že treba sledovať či nieje ovu... treba pomerať BT... spraviť ovu test... mám pocit že mi z toho šibne... spomínam si že keď sme sa pred IVF snažili prirodzene tak mi raz vyšla ovu na dni kedy bol on na cvičení... myslela som že sa zrútim...fakt...kto to nezažije tak ani nepochopí...
@zuzik5891 no na tej prvej fotke mas dost nafúknute brucho. Vidis a toto presne hovorim ...nemalo by to tak byť...berieš to tragický lebo je to celé aj tragické...v tomto prípade si musíš dať stopku...ziadne tehotenstvo nerieš teraz a nesleduj si ani BT. Ja som teplomer asi 5mes v ruke nedrzala. Škoda že tvoj chlap chodi na týždňovky stale lebo by ta aspon podržal psychicky viac :(
@verona1989 keby na týždňovky...je v kasárňach...v auguste bude preč v kuse 3 týždne... veľa krát sa stane že služba mu víjde na víkend... IVF-ko bola pre nás taká nádej...
Ahojte 🙂 ako dlho u vás pretrvavali bolesti na začiatku tehu? Mám pocit že stresujem viac akoby som mala...
@zuzik5891 hmmm no na 100% je to stres s nespokojnosť zo všetkým co sa ti v zivote deje.
https://forum.zdravie.sk/2091324/bolest-brucha-... prečítaj si tento odkaz.je tam.diskusia o strese a nafúknutom bruchu problemy s trávením atd...Ma.to daco do seba ...je o tom milion článkov ked si das do googlu. Isto to nemáš z ivf.nemyslim si to.je to nespokojnosť so životom ako takym a možno aj so vzťahom.
Ja som mala tiež problemy s trávením ked mi zomreli rodicia. To si človek spôsobí nevedome väčšinou. Že napr vela alkoholu pije , malo je, malo vody pije zla strava a pod ...no a este stres do toho...nasad si probiotika.urcite
@verona1989 idem si to prečítať...no ak alkohol vylúčim tak je fakt že málo pijem a ešte menej jem a paradoxne priberám... všetko toto dohromady plus tá večná samota mi určite na pohode nepridáva...
@h_petra dpo uz asi aj 16, len neviem presne strašne zvláštne mi to tento mesiac vychádzalo, ani neviem kedy presne ovulácia bola.. ms termín mám tiež v nedeľu 😁 len ja mávam aj 35, 36 dňový cyklus, preto stále čakám..snáď to bude len tym rozťahovanim maternice. Aj ja držím palce, nech nepríde 🙂
Ahojte dievcata. Tak ja vas nadalej sledujem a citam ako sa vam dari...ja idem v stredu na Ct pluc. Teda ak by sa nam nepostastilo a neboli by // na teste. Uvidime ako bude do stredy. Chcela som sa spytať tie co sli na ivf...ake testy vam predtym robili? My uz mame spermiogram-vsetko ok. Moja Bt je tiez zevraj ok ..Prave som dosla od dr a povedal ze treba laparoskopiu ci su vajickovody prechodne..tiez ste mali taky postup?? A co dalej ?? Dakujem

@zuzik5891 jej tak to som rada ze som ti dala nádej bojovať.ono sme to vzdali celkovo aj keď som vedela ze som mala ovulaciu tak sme to skúsili ale nešli sme do toho ze to vyjde len sme si proste užívali pred tými injekciami co ma cakali. A teraz az nechapem.ze to vyslo 🙂 dávala som si viac inozitolu v prasku sinofolicom combi a este melatonim som brala. Všetko koli ivf lebo vraj to skvalitnuje folikuli.a vyslo to. Držím prsteky nevzdávaj to!!!!