Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica nie zlatko.ten čo ukázal bol s citlivosťou 20 a dnešní s citlivosťou 10.
@sonulienka13 A ms došla či nie? Bt si si nemerala,ja len či ten 10tkový nebol chybný.Pokiaľ nemáš kŕče ako na ms a menzes tak skús iný test spraviť zajtra z ranného koľko dní Ti mešká?
@julianka007 nemôžeš meniť baterky počas merania ied už si začala lebo teraz už graf nemá žiadnu výpovednú hodnotu.
@alison11 u teba asi včera ovu, uvidíš podľa ďalších teplôt
@zabka1987 no žiaľ ... Keď sa vybila baterka v strede cyklu, tak s tým už bohužiaľ nič neurobím... Podľa mňa ani to posledné meranie nemalo výpovednú hodnotu.
A nechcela som riskovať, že sa mi teplomer už ráno nezapne. Keďže sa mi teplomer najprv dvakrát vypol počas merania. A až na tretí krát s biedou odmeral. Ja aj tak až tak vážne uz tie grafy neriešim... hlavne keď to meriam digitálnym teplomerom.. zo skúseností z nemocnice viem, že stačí aby bola trošku viac vybitá baterka a už sú tam veľké odchýlky.
Tak baby, tento cyklus mam po ivf anovulačný. Velke bolesti vajecnikov som mala na 10 a 11 DC, na 14dc mi lekarka robila ultrazvuk a videla 1 dominantny 11mm folikul, co normalne mavam na 14dc uz 18-20. Takze cakam na ms a potom hor sa znovu do boja...
Ozaj kolko dni po ovulke vidno prasknuty folikul?
Stale sa zahravam s myslienkou ci nahodou ovu nebola toho 12-13dc ale to by asi bo vidno na sone.... a na druhej strane 12-13dc este neplatilo pravidlo 3 po 6... tak asi fakt ivy neprebieha... ach joj
@sonulienka13 15dní do ms tak to je zvláštne že si mala už pozitívny hcg test,tak potom skús o 2-3 dni iný test by malo ukázať istejšie,alebo aj dlhšie počkaj z testovaním,do ms máš ešte ďaleko.
@alison11 ja si myslím mojko že už je zbytočne testovať.bol to asi len nejaký omyl alebo sa takto cysta ukázala.
@sonulienka13 Je to možné.... ja sa vtomto nevyznám ja som deň pred ms mala pozitívny test nie úplne ale silnejšia bola od ducha a na druhý deň nič dorazila ms.
@dolynkag jej a to Ti Verím,že je to už ťažké posledné 2týždne ja som poriadne ani nespala. :-/ Držím moc palce a čo budete mať?
@alison11 moje,toto ja mávam pred mrchou časťou.naozaj.tiez som si to všimla.ale toto v strede cyklu sa mi stalo prvý krát.aby mi test niečo ukázal.Podbrusko mam jak balón,bolesti horšie jak na mrchu.Ale to s ovulky asi.
Jaaj.Preboli to a ide sa ďalej.

@shellynda Ďakujem 🙂 Aj tebe 🙂